Üst komşum evimdeki herşeyin aynısını alıyor: (

neden rahatsız oldunuz ki?
ne güzel mutlu olurdum . zevkliymisim vay be derdim . :) :)

Mutfak halısı çok kirleniyor o yüzden kaydırmaz örtülerden aldım örttüm çok hoş oldu lastikliler de var piyasada netten bak canm
Yanlis mesaji alinti yaptin galiba :))
Bende kullaniyorum. Mutfak halisi harbiden hic birsey dokmesen bile cok kirleniyorlar ki ben mutfak halimi cok seviyorum. Degisik birsey. Her goren cok begeniyor.

Yanlis mesaji alinti yaptin galiba :))
Bende kullaniyorum. Mutfak halisi harbiden hic birsey dokmesen bile cok kirleniyorlar ki ben mutfak halimi cok seviyorum. Degisik birsey. Her goren cok begeniyor.
Sen sormasın mı halı örtüsü ne diye canım?

Bide o var dimi çeyiz taklidi anlamıyorum bu insanları ya bi sürü model çeşit varken neden illa aynısı olmak zorunda ki
Maalesef gerçekten... Çeyiz gerçekten canımı sıktı benim baya... Hatta kayınvalidem açık açık aa bundan bizimkinde de var diye bir çok şeyi gözüne soktuğunda verdiği cevap daha da komedi: evet evet benziyor zaten x le bizim zevklerimiz

Son yıllardaki moda renkler ve markalardan bahsetmişsiniz, artık evinde bunlardan olmayan yok ki, değişik bir tarzınız olsa özel yapım eşyaları gidip yaptırsa belki deriz de, çok takılmayın bence. Moda neyse insanlar gidip onu alıyor, istese de istemese de tek seçenek o çünkü. Muhtemelen gidip ev alışverişi yapacak olsam benim evim de mecburen herkesle aynı olur.
Gelin evi programı aklıma geldi, herkeste aynı mobilyalar renkler, çeyizleri bile aynıydı, çok takılmayın. Özel antika arayıp bulmuyorsanız yada çok zengin olup da özel tasarlatmıyorsanız bu sonuç kaçınılmaz.

Yüzde 1 milyon haklısınız... Belli markalar moda oldu ve herkeste var... Ama konu sahibinin anlatmaya çalıştığı şey şu sanırım kendisi aldıktan sonra gidip aynısını alması... Herkesin yerleşmiş bir zevki vardır. Ama sen birinden gördüğün şeyi gidip aynısını alırsan onuntaklit etmiş olursun.. Evet onda görmüş beğenip aynısını alırsın, kişiye özel şeyler değil doğru ama bu 1 olur 2 olur max 3... Sonrası taklide girer

Evet, rahatsız edici olabilir, ev eşyasında hiç yaşamadım ama bazen aynı kıyafeti giydiğimiz insanlar olur, eğlenceli bile bulurum espri yapar geçerim :)
Bence konu sahibi böyle halı perde vs yüzünden kalp kırmayın, değmez. O da beğenmiş o da almış, eşya sonuçta, sizden çalmamış, çok satsın genelin zevkine hitap etsin diye yapılan şeyler. Nasıl insanlara benim okuduğum kitabı niye okursun diyemezsek, benim halımdan niye aldın da diyemeyiz. Demek ki zevkleriniz ortak.

Benim dayimin kizi kiyafetlerimi taklit ederdi. Hatta uzerimde gorupte bulamadigi seyi benim yasadigim sehre gelip alirdi. Zamanla ogrendim ki meger kiskancliktan yapiyormus. Bir konu yuzunden benim evlenecegimi zannetti, apar topar biriyle evlendi. Sonra evlendigi adami begenmemeye basladi. Esimin az eli yuzu duzgun olunca herkese "yakisiklilik karin doyurmuyor" demis. Zamanla arkamdan da bir suru lafini duymaya basladim ve bu arada kesinlikle bir temasimiz yok. Kendi kendine soylenip duruyor. Komsunuzun bu hareketlerini de cok rahatsiz edici buldum. Kesinlikle normal degil yani.

Biz de komsumuza yapmistik ama ne yapalim cok sevimliydi evi :))) Etsin taklit nereye kadar edecek .

Yakında estetikle kendini size benzetmeye çalışırsa şaşırmayın, belli ki kendi secimlerine guvenmeyen, özgüveni olmayan birisi, bence samimiyetinizi azaltın,

Sanırım kendine göre zevkin yok? beni kopyalamak zor gelmiyormu diye sormak gerek

Bende ayni konuyu kv icin acmistim,tv unitesi holdeki avizeler salondaki avize,mutvsk dolaplarimi degistirdim le seklinde yaptirdim oda aynisini yapti,hali,antredeki aynalik,kolumdaki kalin bilezik hepsinin aynisini yapiyor,en sonunda kavga ettim,anladimi hayir,bir tek senin icinmi uretiliyor o esyalar dedi ben sok,1milyon tane urun var git baska al aynisini niye aliyorsun dedim,birde alt ust oturuyoruz,hala uyuz oluyorum ama ne yapicaksin elden birsey gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…