- 12 Haziran 2017
- 3.456
- 11.589
- 158
- Konu Sahibi Gaddaminit
-
Baştaki espriye (!) gulen var mı cidden ya? Ekşi sözlük ergeni gibi giriş
Doğru. Teşekkür ederimCani isteyince gitmek degil ki bu adamin sabah 5te kalktigini ve bir bebek durumu olduğunu kendiniz yazmişsiniz.
Çoğunluk doğru bulmuyor anladığım kadarı ile eşler arası soğukluğu sebep oluyor. Ben mecbur kabul edicem :)Kızım Ikı yasında Ikı yıldır ayrı uyuyoruz ben kızımla uyuyor valla dogru mu bu bilmiyorum ama ben rahatım boyle.ayrıca ilk yazdığınız cümlelere gülmekten karnım yarıldı
Bende horlamasından dolayı sürekli dürtüyordum bişey uyku sersemi baya kavga ediyordu dürttüm diye ama ben uyuyamıyordum şimdi üst kattaki yatak odasına taşındı çok rahat valla kitap okuyorum ,tabletten dizi izliyorum felan ohh sonra rahat rahat uykuKızlar şuan ağlayarak yazıyorum, kocamla kavga ettik ve dedesinden kalan samuray kılıcıyla bağırsaklarımı deşti. Ama inanın çok iyi bir insan çok seviyorum onu oda bana aşık... Diye başladığım için üzgünüm ama espriyi anlayanlar tebessüm ediyordur.:)
İşin özü sizlere danışmak istiyorum. Şöyle ki, eşim bebek doğduktan sonra gece çok uyanmamak için başka odada yatmaya başladı, bebekten önce yattığımız üst kattaki yatak odamıza taşındı. İlk başlarda çok üzüldüm gelmesi için ısrar ettim ama gelmedi. Bende şimdi çok alıştım açıkçası horlama yok dönme yok, kitap okurken istediğim gibi lambamı açabiliyorum. E şimdide o geri gelmek istiyor ama ben kabul etmiyorum "Ben alıştım böyle, istediğin zaman gelip istediğin zaman gidemezsin." diyerek. Cinsel olarak herşey yolunda ama ben bu şeklide de mutluyum. Aynı yatakta yatmamak kötü bişey gibi gelmiyor bana yanılıyor muyum? Fikirlerinizi çok merak ediyorum.
Kızlar şuan ağlayarak yazıyorum, kocamla kavga ettik ve dedesinden kalan samuray kılıcıyla bağırsaklarımı deşti
Cidden çok rahat aslında. Koca yatakta serilip yatması :)Bende horlamasından dolayı sürekli dürtüyordum bişey uyku sersemi baya kavga ediyordu dürttüm diye ama ben uyuyamıyordum şimdi üst kattaki yatak odasına taşındı çok rahat valla kitap okuyorum ,tabletten dizi izliyorum felan ohh sonra rahat rahat uykuHaftanın 2günü aynı yatakta yatıyoruz böyle iyi yani
Ne kadar da kültürlüsünüz. O katana ile olur. Konuşmanız ele veriyor ne türden olduğunuzu.O kılıçla kendi bağırsaklarını deşmesi gerekmiyor mu.hatta ona harakiri mi kakarakikiri mi deniyordu salakçım.
Ne kadar da kültürlüsünüz. O katana ile olur. Konuşmanız ele veriyor ne türden olduğunuzu.
5seneden sonra bileHerkes yatak ayırmak kötü diyor ya Allah aşkına yillanmis evliliklerinde o aşk meşk içinde yatani ben bilmiyorum. Bazıları kocisle sarılma dan uyumayiz her gece sevisiriz vs vs dese de kulliyen yalannn.. Dert etme birçoğu sizin gibi
Açıkçası bende hiç ama hiç sevmem teması uyku esnasında :)Herkes yatak ayırmak kötü diyor ya Allah aşkına yillanmis evliliklerinde o aşk meşk içinde yatani ben bilmiyorum. Bazıları kocisle sarılma dan uyumayiz her gece sevisiriz vs vs dese de kulliyen yalannn.. Dert etme birçoğu sizin gibi
Tamam sensin.Biz ailece (batılı Japonlar olarak) samuray kılıcı ile yaparız o işleri.asıl kültürsüz olan sensin
Herkes yatak ayırmak kötü diyor ya Allah aşkına yillanmis evliliklerinde o aşk meşk içinde yatani ben bilmiyorum. Bazıları kocisle sarılma dan uyumayiz her gece sevisiriz vs vs dese de kulliyen yalannn.. Dert etme birçoğu sizin gibi
Ben kendi fikrimi söyledim. HerkesHerkes fikrini söyler herhalde bir sikintiniz varYanyana uyuyunca illa sabaha kadar sarilmak veya her gece sevişmek gerekmiyor. Kendiniz dogru durust evlilik yaşamadiniz diye zirt pirt milleti genelleyince içiniz rahatliyor heralde. İnsanlar tavsiye veriyor iyi olacagini dusundukleri için, niye yalan söylensin?
Bazı uzmanlarda ayrı yatmanın sağlıklı olduğunu söylüyor diye biraz aklım karıştı. Ama tecrübe çok önemli benim için bu yüzden çoğunluğu dinleyeceğim.Yani evlilik terapistleri tartışsanız bile ayrı yatmayın ayrı yatmak soğukluk getirir derken bilemedim sizin düşüncenizin doğru yanı var mı ?
Iliskindeki sikintin için bu kadar kendini belli etme. SevgiletYanyana uyuyunca illa sabaha kadar sarilmak veya her gece sevişmek gerekmiyor. Kendiniz dogru durust evlilik yaşamadiniz diye zirt pirt milleti genelleyince içiniz rahatliyor heralde. İnsanlar tavsiye veriyor iyi olacagini dusundukleri için, niye yalan söylensin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?