Üst komşum olan kocam

Espriymiş! Muhteşem komik ve anlaşılırdı inan! Bi büyüyün artık. Yüreğim ağzıma geldi.

Edit; he bide cinsellik iyi diyosun ya, işine geldiği kadarıyla iyi bence. Her ne olursa olsun, şahsen eşim bana sarılmadan uyuyamaz. Ben de her ne kadar küsülü olsam da , o yatağa gelmeden uyuyamam.

Benim için ayrı yatak ayrı çift ✌

Son düzenleme:
Niye bebeğinizin odasını ayırmıyorsanız? Benim oğlum 13 aylık ve odasında uyuyor. Gece bazen sıkıntılı olduğunda yanıma alıyorum ve eşim gidiyor yataktan ama sürekli ayrı yatmak bana mantıklı gelmedi. Cinsel hayatımız iyi diyorsunuz da gece hiç mi spontane gelişen şeyler olmuyor. Ayrı yatınca hep bi plan, program olur. Bu da bana göre değil açıkçası.

Farkındaysanız kadınların ölmesi değil buradaki mesele. Kadınlar konusunda çok duyarlıyım sadece eşi her işkenceyi yaptığı halde "Ama beni çok seviyor kocişim" diye kendine saygı duymayan kadınları eleştiriyorum. Onların yanında ölümü bekleyen kadınlara sonuna kadar karşıyım ve herzaman da dalga geçeceğim.

Bazı uzmanlarda ayrı yatmanın sağlıklı olduğunu söylüyor diye biraz aklım karıştı. Ama tecrübe çok önemli benim için bu yüzden çoğunluğu dinleyeceğim.
O uzmanları hiiç duymadım ama bana annem ve babam bile bu şekilde olması gerektiğini her ne olursa olsun eşimle yatak ayırmamam gerektiğini söylediler.. İnşeALLAH.sizin için en doğru olanı yaparsınız

Bazı uzmanlarda ayrı yatmanın sağlıklı olduğunu söylüyor diye biraz aklım karıştı. Ama tecrübe çok önemli benim için bu yüzden çoğunluğu dinleyeceğim.
Kendi ilişkisini öven çoğu kişi Hikaye. Aynı yatakta koca lari nin elinde telefon onlarda aynı yatakta muhteşem aşk saniyorlar
Hikayeeee bircogu takma.

Valla konuya girisinizin sacmaligi nedeniyle sizi guzel yorumumdan mahrum birakacagim
Halbuki düzgün yazsaydiniz ben sizi destekleyici fikirlerimi bilimsel olarak da aciklayacaktim

2 yaşına kadar benimle yatmasını istedim. Bu yaz ayıracağım. Ve evet gerçekten hep programlı, hiç kendiliğinden öylesine olmuyor uzun zamandır maalesef . Çünkü sürekli bebeğin uyku saatlerini gözetiyoruz. Bu benimde canımı sıkıyor.

Size saygi duyuyorum ama bana göre ters, iki kizimiz var ve bu sebepten Hic yatak ayirmadik Hem esim Ben kalkar bakariz halen. Bence cocuk sahibi olunuyorsa her sekilde ilgilenmek lazim

Dalga mı geçeceksin. Çok duyarlıymışsın gerçekten.
Dalga mı geçeceksin. Çok duyarlıymışssın gerçekten.
Umarım kaçmak isteyenlerden kaçamayanlardan, tehdit edilenlerden, çaresiz kadınlardan da haberin vardır.
Evet herkes değerini bilip böyle insanlardan kaçmalı ama kaçmıyor diye de öldürülmesini kimse dalga konusu dahi yapmamalı. İyi akşamlar

Yani tabii ki sizin tercihiniz. Biz de hep çocuğun uyku saatlerini gözetiyoruz mecbur ama arada bir o kaçamak gibi olan doğaçlama anlar ilaç gibi geliyor ve ayrı yattığınız müddetçe bu sorunu çözemezsiniz. Ben olsam en azından arada eşimle de uyurdum yani illa bebeğinizle yatmak istiyorsanız arada eşinizle de uyuyun.

Okuma sorununuz yoksa yazdıklarım çok net. Burada kadınlar kocasının attığı dayaklardan bahsedip ama özünde çok iyi olduğundan bahsediyor. Hatta boşan önerilerine birsürü hakaret yağdırıp gidiyor. Çare her zaman vardır. Kadınlar olarak sadece acınacak varlıklarmışız gibi davranıldığı için bu hale geliyoruz. Belki tecrübe konuşuyordur!

Eskiler evlenen çiftlere bir yastıkta kocayın diye dua ederlermiş ve gerçekten eskiden bırakın yatağı yastık bile tekmiş..
Yatakları ayırmak şimdi size iyi gibi gelebilir horlama sıkıntısı yok dönme sıkıntısı yok diye ama zamanla birbirinizden soğumanıza sebep olur bu durum

İki günlük evli biri olarak yatağın ayrı uçlarında yatmak bile çok uzak geliyor ya işin sonunda odaları ayırmak mı var
15 yıllık evli 3 çocuk anası olarak yazıyorum.
Bir gece bile yatağı ayırmadık. İşe geç kaldı, uykusuz gitti. Yeri geldi uykusuzluktan kavga ettiğimiz de oldu ama ayırmadık. Mutluyuz :)

Teşekkür ederim bunca öneriyi boşa çıkaracak değilim :) yarın çağırayım

Süpermiş. Niye dönmek istiyor ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…