Üst komsum ve cocuklari

destik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2018
734
275
33
Kizlar ust katimda 4 cocuklu bi aile oturuyor 4 kiz cocugu cok tatlilar gormeniz lazim. Sorun su ki. Anneleri surekli cocuklara kizip bagiriyor ve dovuyor. Kizlar ama ole normal bi bagirma degil gercektenben bile yerimden sicriyom kadin bagirinca korkuyorum. Tabi dovuyorda cocuklari. Gebertirim sizi biktim sizden diye de bagiriyor ustune. Bazen cikip kapsini calmak bi cayini icip konusmak ve konuya girmek istiyorum ama ne tepki alirim diye cekiniyorum. Ama dun oturup agladim o sesleri duyunca. Cocuklarin babasi da genelede evde yok disariya ise gidyor galiba. Yani ne yapsam bilemedim ?

Off nerden tutsan elde kalır bir konu... 4çocuktan tek ebeveynin sorumlu olması çok büyük yük, kadın muhtemelen buhran geçiriyordur ama hiçbir sebep şiddeti haklı göstermez.

Bence de birgün alın elinize kekinizi çaya gidin bir yakınlık kurmaya çalışın, sıkıntı nedir daha iyi anlarsınız belki

Kadim tatli hos sohbet biri. Gecen halisi balkonuma dusmustu cikip getireyim dedim. Buyuru iceri gec dedi. Misafirim vardi gecemedim.

Yine "Madem delirip hırpalayacaktın, niye durmadan çocuk yaptın be kadın?!!!" dediğim noktada takılı kaldım.
Böylesi konularda aklıma 5 çocuğunu sırayla küvette boğan kadın geliyor, doktor "Çocuk yapma akli dengen bozuluyor" diye uyardığı halde, devam ediyor, sonrası da facia işte..

Ben kadını dövmeye çıkardım herhalde direkt.
Bilemedim. Siz sakin davranıp kekle börekle girin aralarına, muhabbet sohbet, "Sesleriniz geliyor" filan girip oradan vicdanına dokunur şeyler söyleyin, inancı varsa oradan girin hani günahtır çocuğa vurulmaz vs hatırlatıp utandırın. Sürecek olursa da daha sert bir uyarı ile ihbar edeceğinizi söylersiniz. Hoş, ihbar etseniz ne olacak o da bir bilinmez...

Bu kadar bağırtıyla eminim ki çocuklar ilerde özgüvensiz ve en ufak çıtırtıdan korkan bireyler olacaklar. Bizde el bebek gül bebek büyümedik ama bağırtınında bir sınırı vardır. Çocuk hata yapar anne uyarır tonla yapma etme der. Carlamak ve el kadar çocukları dövmek ne oluyor. Benim anmemde 27 yaşında eşini kaybedip 3 çocukla bu kötü dünyada başbaşa kaldı ve bizü bü kere bile incitecek şeyler yapmadı. El üstünde tuttu. Yaramazlıklsrımızdada en tatlı haliyle uyardı. Hadsiz kadın.

Çocukların yaş aralığı yakınsa simarip döküp saciyorlarsa kadında artık sinirleri raydan çıkmış demekki
Çok zor Allah yardımcısı olsun inşallah düzelir

Birde kizlar babalari evde oldugi vakit tv nin sesi sonuna kadar acik tabi bizde rahatsiz oluyoz durumdan. Ve ad
Ben kadini anlamaya calisiyorum. Nerdeyse babasiz buyutuyor cocuklari. Babalari genelede evde yok olsada tv nin sesi sonuna kadar acik

Birde kizlar babalari evde oldugi vakit tv nin sesi sonuna kadar acik tabi bizde rahatsiz oluyoz durumdan. Ve ad

Ben kadini anlamaya calisiyorum. Nerdeyse babasiz buyutuyor cocuklari. Babalari genelede evde yok olsada tv nin sesi sonuna kadar acik
Ama cocuklara vurmak birde en buyugu 8 yasinda. Hc bsyden anlamiyolar

Çocukların yaş aralığı yakınsa simarip döküp saciyorlarsa kadında artık sinirleri raydan çıkmış demekki
Çok zor Allah yardımcısı olsun inşallah düzelir
Aynen dediginiz gibi hemen hemen 1 yas ara var cocuklar arasinda. Ama yinede cocuk dovmek. Birde karsisinda bir buyuk varmiscasina

Bence bu müsamaha gösterilecek bir konu değil. Polise bilgi verin, o çocukların psikolojisini bozmaya hakkı yok.

Gercekten kadinin isi cok zor farkindayim. Ama bi tokat bi bagirma degilki. Sanki savasiyo cocuklarla

Bence bu müsamaha gösterilecek bir konu değil. Polise bilgi verin, o çocukların psikolojisini bozmaya hakkı yok.
iste akima geldi. Hatta kizlar evlenmeden annemin bi komsu vardi tek cocukluydu ama cocugu dovmekten helak ediyodu. En son kadinla konusmasi icin birinden rica ettim ben konusamazdim yas istibariyle sanane der gecerdi. Konusan kisi polisten bahsedince kadin baya duzelmisti.

Gercekten kadinin isi cok zor farkindayim. Ama bi tokat bi bagirma degilki. Sanki savasiyo cocuklarla
Bağırtı ve dayak küçük çocuklar için çözüm değil. Güzel dillerle uyarmaya çalışmalı. Herşey anne-babada biter. Ben başedemiyorum hakediyorlar diyip kenara çekilmek olmaz.ağaç yaşken eğilir. En başta eğitecekti. Çocuk daha onlar

''şiddet dışında'' kadını anlayabiliyorum
ben 1 tanesini hakkından gelemiyorum kadın 4 taneyle 7/24 bir arada
ALLAH kolaylık versin
layıkıyla çocuk büyütmek çok zor
bir de yaş aralıkları yakınsa

Bagirmak ve hakarette siddetin bir cesidi. Kekse bakabilecek kadar cocuk getirseydi

Neden 183 u aramiyorsunuz?
Neden cocuga siddet konusunda bu kadar duyarsiz bir toplumuz biz

Iste once kadinla konusup daha sonra mi harekete gecsem diyorum
Ben sizin yerinizde olsam ilk duydugumda kapiya cikar polisi ariyorum derdim
Devam mi ediyor polisi arardim , yine mi dovdu yine arardim , bu arada 183 u arayip onlara da durumu anlatirdim
Pesini kesinlikle birakmazdim

Aynen dediginiz gibi hemen hemen 1 yas ara var cocuklar arasinda. Ama yinede cocuk dovmek. Birde karsisinda bir buyuk varmiscasina
Tabikide çocukları dovemez gidin konuşun neden bu kadar çocuklara şiddet uyguladığını kadın destek almalı ilk önce
Yazık ileride çocukların psikojisi bozuk bireyler olarak yetisecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…