• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üst komşum yardım edin lütfen.

Acaba her gürültü için geliyorlarmı yaa büyük bir şehirde yaşıyorum burada pek umursmaazlar diye düşünmüştüm teşekkür ederim cevap için
Alt kat komşumda beni şikayet etti polis geldi kapıya bir daha gelirsek para cezası var bilginiz olsun diye uyardı. Biz konuşup tatli ya bağladık . 17 aylık kızım var aşırı hareketli onun seslerini ben temizlik yapıyorum sanıyormuş.

Kızlar yeminle su an üstümde deprem oluyor gibi ses var...misafirler geldi ve ben çocuğumu 1 saatte uyuttum...dusurme,çarpma,bağırma,koşma artık ben Allah'a havale ettim...gecen pazar sabahı na kadar temizlik yaptı..sabah 8 de elektrik süpürgesi sesi ile uyandım...o günde misafirler vardı apartman inledi resmen...kadın aşırı ahlaksiz,cahil,edepsiz,şirret birşey...silkeleme olayının boyutunu artık aştı...ilk başlarda çok söyledim inadına yapacam dedi...bende Allah biliyor ya beddua ettim...çok canımı yaktı...anlatsam burda ohoooo...baba evine gitti aile kavgasını söylemiyorum bile...9 ay kaldı o zaman çok rahattim sonra geri geldi...vallahi evin kredisi bitsin inşaallah 1 sene kaldı hemen üst kat yada dublex bir yere taşınmayı istiyorum bıktım artık....ha bu arada son ses müzik olayını unuttum...kaç kere gittim.kapiya ev hali olabilir ben böyle seviyorum dedi ...beyaz çamaşırlarını sigara mı silkeleme di ıslak halıyı cam balkonundan mı asmadi vallahi sinirlerim çok bozuldu yazarken bile...ha birde muhitimiz iyi bir.muhit diye geçiyor...adam zaten tam manyak apartmanda kimseyle konuşmazlar kimsede ekleniyor çünkü ben çekiyorum tüm sesi,gurultuyu....gece 1/2demezlee kapı gün güm kapanir,tabanlı terlik giyer tıkır tıkır vallahi akıl hastası olunan...onun üstündedir çocuksuz ,haftanın ,4 günü annesinde kalan yeni evli bir çift var şans işte gelmedi ki ondan beter birisi görsün anyayi konyayi

Yarın son kez gidip konuşacagım ve bir dahaki gürültüde polis çağırcagımı sçyliycem. Eger yinede devam ederseniz mahkmeye vereceğim diyimbelki anlarlar. Valla eşim adliyeci zaten bize sorun olmaz onlar ugraşır , ama işte anlayacak kapasiteleri varmı bilmiyorum yaa, resmen asosyal yaşıyolar o çocuk 5 aydır hiç dışarı çıkmadı gündüz uyuyor gece tepiniyor yazık o çocuga dengesi bozulmuştur

bakın ben yerinizde olsam bu komşu ile ikili ilişkilerimi geliştirirdim. Bazı insanlar uyarılmaktan rahatsız olduğu için inat ederler. Polis falan çağırmayın. Şaka gibi gelecek belki ama ben yerinizde olsam bir güzel kek pişirip akşam çay içmeye giderdim. Ne kadar benimsemesem de komşuluk ilişkisi geliştirmeye çalışırdım. sizin çocukla yaşıt bir de çocuk varmış madem.
Sizinle muhabbetleri gereği kendilerine dikkat etmeye rahatsızlık vermemeye çalışacaklardır.

Benim eski evde de vardi cocuklar kostur kostur yikarlardi evi.Uyardim cocuk bu elini ayagini mi baglayalim dediler kari koca.Bende belli saatten sonr dikkat edin dedim. 3 gun duruldular sonra yine ayni.Siz misiniz uyarimi dinlemeyen 5+1 lerin 3 unu dayadim tavada ooo verdim coskuyu:D. 1 hafta sonra yine ayni aldim elime esimin matkap i tavanlara surttum sonra ses seda yokkk.Deneyin

Merhaba arkadaşlar 5 ay önce üst katımıza bir aile taşındı ama o günden bu yana bizim evde ene huzur kaldı ne uyku.. aşırı terbiyesizler adam bağıra bağıra konuşuyor ama nasıl bagırma ses net bir şekilde bizim evden duyuluyır. sürekli yere bişeyler atıyorlar çocuk at yarışı oynuyor aanki ordan oraya koşturuyorlar yani ses hiç bitmiyor gündüz uyuyup gece yaşıyorlar resmen yaa☹️ Kafayı yemek üzereyim oğlumun odasının üstündeki odada özellikle aşırı gürültü var çocuk erken uyuyor biz çalıştığımız için erken uyanıyoruz çünki. Gece bunların gürültüsünden uyanıp ağlıyor korkuları oluştu artık her gece uyanıyır Gerçekten hayatı bize zindan ettiler ev aldıgımıza pişman olduk satacak duruma geldik ama haa deyince satılmıyor malesef, bir kere eşim çıktı yukarı gayet kibar bir dille uyarmış 2 gün dikkat ettiler sonra artaarak devam dün dayanamdım bende duvara vurdum artık belki anlarlar diye, adam ben duvara vurduktan sonra iyice azdı bagırıyor bize laf söylüyor duyuyoruz biz kendisi haklı gibi birde utanmıyor yaa, çocuga diyor kol kızım zıpla kızım at kızım yani resmen nispet yaptı ben bapabilirim arkadaşlar bunlara bir yaptırım varmı gerçekten çok yoruldum yaa, çocugumun psikolojisi bozuldı artık bu nasıl insanlık . Eger bukadar görgüsüzdeniz apartman dairesinde oturmayın yaa yemin ederim çok sinirli ve kızgınım ama çaresizim, yardım ederseniz çoook sevinirim ekleme yapayım bu sesler saat 22 de başlıyor gece 3 e kadar devam ediyor gündüzde yatıyorlar
siz le alakasi yok yanlis anlamayin en son komsuya laf atmistik komsu gercekten cikmisti bir konuda ve sonuc bami yemistik uzerine hakarette yemistik bu yuzden susuyorm soylenwck cok sey var aslinda

Ya bunu düşünüyorum ama polis gelir mi yaa , bir yerlerde okdudum polislerde gelmiyormuş artık gürültü vs şikayetleirne . Yoksa hemen arıycam yani

Önce arayın ilgilenmiyoruz derlerse "adam inadına ses yapıyor eşim çok sinirleniyor kavga çıkacak diye korkuyorum önlem alın" deyin.

Polisler önce size gelsin bir süre dinlesinler sesi. Sonra kapılarına çıksınlar..

Arkadaşım üst kat komşusuyla balkonda mangal yüzünden kavga etti. Onlar da inatlaştılar. Birbirlerinin kapılarına dayandılar. Karakolluk oldular. Sonra karşılıklı dava açıldı.
Polisler ilgisiz değiller yani..

a aaa.cocugu durdurmaya calisir cocuk durmaz anlarim. kos zipla tepin yavrum ne demek yaa. ben yerinizde olsam once polis cagiririm. ciddiyetimi gosteririm. polislere de soylerim devam ederse sikayetci olucam iletin derim. devam ederlerse de en yakin karakola gider sikayette bulunurum. dava mi aciliyo takipsizlik mi veriliyo bilemem amaa yaparim.

Merhaba arkadaşlar 5 ay önce üst katımıza bir aile taşındı ama o günden bu yana bizim evde ene huzur kaldı ne uyku.. aşırı terbiyesizler adam bağıra bağıra konuşuyor ama nasıl bagırma ses net bir şekilde bizim evden duyuluyır. sürekli yere bişeyler atıyorlar çocuk at yarışı oynuyor aanki ordan oraya koşturuyorlar yani ses hiç bitmiyor gündüz uyuyup gece yaşıyorlar resmen yaa☹️ Kafayı yemek üzereyim oğlumun odasının üstündeki odada özellikle aşırı gürültü var çocuk erken uyuyor biz çalıştığımız için erken uyanıyoruz çünki. Gece bunların gürültüsünden uyanıp ağlıyor korkuları oluştu artık her gece uyanıyır Gerçekten hayatı bize zindan ettiler ev aldıgımıza pişman olduk satacak duruma geldik ama haa deyince satılmıyor malesef, bir kere eşim çıktı yukarı gayet kibar bir dille uyarmış 2 gün dikkat ettiler sonra artaarak devam dün dayanamdım bende duvara vurdum artık belki anlarlar diye, adam ben duvara vurduktan sonra iyice azdı bagırıyor bize laf söylüyor duyuyoruz biz kendisi haklı gibi birde utanmıyor yaa, çocuga diyor kol kızım zıpla kızım at kızım yani resmen nispet yaptı ben bapabilirim arkadaşlar bunlara bir yaptırım varmı gerçekten çok yoruldum yaa, çocugumun psikolojisi bozuldı artık bu nasıl insanlık . Eger bukadar görgüsüzdeniz apartman dairesinde oturmayın yaa yemin ederim çok sinirli ve kızgınım ama çaresizim, yardım ederseniz çoook sevinirim ekleme yapayım bu sesler saat 22 de başlıyor gece 3 e kadar devam ediyor gündüzde yatıyorlar
Ah canim ah malesef kucagimda bebekle kis gunu ev tasidim ust komsu pisligi yuzunden kurtulqmazsin maaleseff uzgunum gecmis olsun

şikayet edin haberlerde çıkmıştı 3bin lira cezayı alsınlar da sonra görsünler saygısız insanlar

Biz taşındık kurtulduk böylesinden. Üstelik kendi evimizdi. Allah versin belasıni dedik, çıktık kiraya.
Sizde imkânınız varsa çıkın kiraya evi de kiraya verin.

Şikayet etmeyi deneyebilirsiniz. Olmazsa onların uyuduğu vakitlerde siz gürültü yapabilirsiniz belki anlarlar. Adamın konuşma sesi geliyorsa sizin evinizdeki gürültü de onlara gidiyordur.

Onlar gurultu yapmaya baslayinca sizde sopayla vurun ne olacak yani .Onlarda rahatsiz olsun.

Bizde de var aynısından kadın 7/24 ev süpürüyo. Sabah 8 gece 2 hiç fark etmez. Gittim söyledim yöneticiye söyleyin şikayetinizi dedi ne alakaysa, neyse 2 gün durdular başladılar yine kadın obsesif gibi durmadan ev süpürüyo eşyaları sürte sürte çekiyo kazırcasına yerleri siliyo normal saatleri anladık da gece ve sabahın köründe yapılanlar insanı sinir hastası ediyo. Baktık tavana vurmalar kar etmiyo yöneticiye söyledim uyarmış o da bakalım 2 gündür alakasız saatlerde çıldırmıyo, başlarsa yine zabıtaya gitcem galiba nette okudum zabıta ilgileniyomuş

Böylesiyle uğraşılmaz.

Ben 3 kez kapıdan rica edip 4. Kez duvara vurmuştum gece yarısı. Gece 1de adam kapımıza gelip “komşu duvara vurma, rahatsız oluyoruz “ demişti. :KK53::KK53:

Kadına “mutfağınız yatak odama birleşik ve duvarı suntadan, ne olur 10-11den sonra mutfakta gürültü yapmayın” dememe rağmen tam bir sene bir evde 3 aile yaşayıp sabahlara kadar mutfakta böğürdüler. Gördüğümde “ köydeki ev bitiyormuş, dayınız rüstem’in de hastalığı ilerlemiş epey “ derdim, “ay o kadar duyuluyor mu?” Derdi akşam gene 20 kişi böğürerek mutfakta tepinirdi.
Millet ne duyarsız ve gamsız. Diyorum her konuştuğunu ben dinliyorum ve rahatsız oluyoruz, hala mutfakta sabahlarlardı.
İşten çıkartılar aidatları ödeyemeyip kaçtılar da arkalarından 40 göbek adağımı attım sevine sevine:KK45:
Darısı size ve tüm çekenlere olsun .

Bence hiç gidip muhatap olmayın. Tavana bass sistemi taktırın. Bunlar gürültü yaptığı an, açın müziği. Ayaklarının altı titresin. Onlar susunca siz de kapatın müziği. Gürültü yaptıkça açın. Böyle böyle eğiteceksin bu hay.vanları

Böyleleri apartmanda yaşamasın bir zahmet ne hakları var insanları huzursuz etmeye kendi evimden halı çırpma yüzünden bir siteye taşındım bir sene herşey mükemmeldi ki 3 ay önce üstüme laftan anlamaz insanlar geldi gece süpürge, iki çocuk sürekli zıplıyor ve hergün misafir çocukları da buna ekleniyor, gece 2 de karaoke yapmalar, kavgalar küfürler, sevişme sesleri her Bi şey var seneye oğlum üniversite sınavına girecek diğeri liseye giriş sınavına ders çalışamıyorlar kapıcıya, yöneticiye, ev sahibine kendilerine uyarı yaptık ama hiç sonuç alamadık Allah kurtarsın herkesi böyle yaratıklardan ne diyeyim

Böylesiyle uğraşılmaz.

Ben 3 kez kapıdan rica edip 4. Kez duvara vurmuştum gece yarısı. Gece 1de adam kapımıza gelip “komşu duvara vurma, rahatsız oluyoruz “ demişti. :KK53::KK53:

Kadına “mutfağınız yatak odama birleşik ve duvarı suntadan, ne olur 10-11den sonra mutfakta gürültü yapmayın” dememe rağmen tam bir sene bir evde 3 aile yaşayıp sabahlara kadar mutfakta böğürdüler. Gördüğümde “ köydeki ev bitiyormuş, dayınız rüstem’in de hastalığı ilerlemiş epey “ derdim, “ay o kadar duyuluyor mu?” Derdi akşam gene 20 kişi böğürerek mutfakta tepinirdi.
Millet ne duyarsız ve gamsız. Diyorum her konuştuğunu ben dinliyorum ve rahatsız oluyoruz, hala mutfakta sabahlarlardı.
İşten çıkartılar aidatları ödeyemeyip kaçtılar da arkalarından 40 göbek adağımı attım sevine sevine:KK45:
Darısı size ve tüm çekenlere olsun .

amin amin amin.
Allahım villa ver hayırlısıyla. ne altla ne üstle uğraşma derdimiz olmasın... gene amin......

Evet öyle görünüyor yarın gidip konuşucam ama gündüz hep uyuyolar inşallah kapıyı açarlar:KK14:
İse gitmiyorlar mi yahu
Siz satarsanız müstakil.ev daha mantıklı apartmanda bu risk hep var yaptırım falan da yok ülkede adam kesen 1sene yatarken gürültü edene bir şey demezler..

yukarı çıkın bağırın çağırın ve diyin ki atla kızım zıpla kızım dediğinizi duyuyorum hayvanlığın lüzmu yok.

Back
X