• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üst komşum yardım edin lütfen.

İnanın çocultangelse tek belki tolere edebilirim ama adam çocuktan beter yaainsan neden böğüre böğüre konuşur ki yaa herkes duymalımı yanındakiler dysa yetmiyormu birde dün artık yap kızom zıpla koş kızım bagır kızım gibi seslerini dugunca iyice çıldırdım artık

ses kayıt ve savcılık ben olsam uğraşırım vallahi şehir magandalarına boyun eğmeyin

Başka rahatsıx olan varmı bilmiyorum çalıştığımız için pek kimseyi göremiyoruz malesef ama bizim üstte oldukları için ses birtek bize geliyordur bence çünkü boşluğa bakan odada ve mutfakta yapıyorlargenelde ve ses oldugu gibi bizim evde yaa, banyoda naptıklarına kadar geliyor onu geçti artıktakmıyorumda yere sürekşi atılan şeyler tepimeler adamın afedersiniz bagırma demiyorum artık böğürmesi bıktırdı yaa
Madem evinizi seviyorsunuz ses izolasyonu yaptirsaniz belki faydası olur.Onlarla da yüz göz olmamış olursunuz.

Bunlara çözüm olmuyor maalesef inadına pişkince devam ediyorlar. Annemlerin apartmanda var boylesi alt katına kiracı giriyor 2 ay dayanıp tasiniyormus, yazık bu devirde insanlar masraf yapıp ev tutuyorlar nereden bilsinler üst katlarında canavar gibi aile var..

Bunlara çözüm olmuyor maalesef inadına pişkince devam ediyorlar. Annemlerin apartmanda var boylesi alt katına kiracı giriyor 2 ay dayanıp tasiniyormus, yazık bu devirde insanlar masraf yapıp ev tutuyorlar nereden bilsinler üst katlarında canavar gibi aile var..
Off off gwrçekten böyle bir belanın bana çatmasıda çok fena:kızgın: Allah akıl fikir versin bunlara:işsiz:

Merhaba arkadaşlar 5 ay önce üst katımıza bir aile taşındı ama o günden bu yana bizim evde ene huzur kaldı ne uyku.. aşırı terbiyesizler adam bağıra bağıra konuşuyor ama nasıl bagırma ses net bir şekilde bizim evden duyuluyır. sürekli yere bişeyler atıyorlar çocuk at yarışı oynuyor aanki ordan oraya koşturuyorlar yani ses hiç bitmiyor gündüz uyuyup gece yaşıyorlar resmen yaa☹️ Kafayı yemek üzereyim oğlumun odasının üstündeki odada özellikle aşırı gürültü var çocuk erken uyuyor biz çalıştığımız için erken uyanıyoruz çünki. Gece bunların gürültüsünden uyanıp ağlıyor korkuları oluştu artık her gece uyanıyır Gerçekten hayatı bize zindan ettiler ev aldıgımıza pişman olduk satacak duruma geldik ama haa deyince satılmıyor malesef, bir kere eşim çıktı yukarı gayet kibar bir dille uyarmış 2 gün dikkat ettiler sonra artaarak devam dün dayanamdım bende duvara vurdum artık belki anlarlar diye, adam ben duvara vurduktan sonra iyice azdı bagırıyor bize laf söylüyor duyuyoruz biz kendisi haklı gibi birde utanmıyor yaa, çocuga diyor kol kızım zıpla kızım at kızım yani resmen nispet yaptı ben bapabilirim arkadaşlar bunlara bir yaptırım varmı gerçekten çok yoruldum yaa, çocugumun psikolojisi bozuldı artık bu nasıl insanlık . Eger bukadar görgüsüzdeniz apartman dairesinde oturmayın yaa yemin ederim çok sinirli ve kızgınım ama çaresizim, yardım ederseniz çoook sevinirim ekleme yapayım bu sesler saat 22 de başlıyor gece 3 e kadar devam ediyor gündüzde yatıyorlar
Laftan anlamiyolarsa mahkemeye verin

Komsuluk iliskileri cok zor artık ya.. Kimsede anlayıs, güven vs kalmamış. Uyardıgınız halde devam ediyorlarsa , Sizde mecbur polise haber verin yapıcak birşey yok.

Merhaba arkadaşlar 5 ay önce üst katımıza bir aile taşındı ama o günden bu yana bizim evde ene huzur kaldı ne uyku.. aşırı terbiyesizler adam bağıra bağıra konuşuyor ama nasıl bagırma ses net bir şekilde bizim evden duyuluyır. sürekli yere bişeyler atıyorlar çocuk at yarışı oynuyor aanki ordan oraya koşturuyorlar yani ses hiç bitmiyor gündüz uyuyup gece yaşıyorlar resmen yaa☹️ Kafayı yemek üzereyim oğlumun odasının üstündeki odada özellikle aşırı gürültü var çocuk erken uyuyor biz çalıştığımız için erken uyanıyoruz çünki. Gece bunların gürültüsünden uyanıp ağlıyor korkuları oluştu artık her gece uyanıyır Gerçekten hayatı bize zindan ettiler ev aldıgımıza pişman olduk satacak duruma geldik ama haa deyince satılmıyor malesef, bir kere eşim çıktı yukarı gayet kibar bir dille uyarmış 2 gün dikkat ettiler sonra artaarak devam dün dayanamdım bende duvara vurdum artık belki anlarlar diye, adam ben duvara vurduktan sonra iyice azdı bagırıyor bize laf söylüyor duyuyoruz biz kendisi haklı gibi birde utanmıyor yaa, çocuga diyor kol kızım zıpla kızım at kızım yani resmen nispet yaptı ben bapabilirim arkadaşlar bunlara bir yaptırım varmı gerçekten çok yoruldum yaa, çocugumun psikolojisi bozuldı artık bu nasıl insanlık . Eger bukadar görgüsüzdeniz apartman dairesinde oturmayın yaa yemin ederim çok sinirli ve kızgınım ama çaresizim, yardım ederseniz çoook sevinirim ekleme yapayım bu sesler saat 22 de başlıyor gece 3 e kadar devam ediyor gündüzde yatıyorlar
Aynı dert yan komşumda var maalesef şiddetli kapı çarpmaları roman komşuları var yanlış anlaşılmasın küçümsefiğimden değil ama aşırı sesliler akşam 9 gibi gelip gece 2 de gidiyo misafirler ama giderken apartman içinde de gülme konuşma bağırma hepsi var tek şansım çocuğum yok olsa kesin oda uyanır korkar yani o derece kiracı olduğum için bişey diyemiyorum beğenmiyorsan git derler canım sıkılır diye :KK43:

valla polise karışmak istemedim bizimkisi kavga değil sevişme sesleri sırf :olamaz:

hatta geçen gece saat 3te uyandım çığlıklarla duvara mı ne vuruyolar küt küt küt ses geliyor artık yuh dedim yani OHAAAA diye bağırmışım durdular.

biraz varoş insanlar muhattap olmak istemiyorum.

Olayın şiddetlendiği anda yatak başlığı duvara vuruyordur muhtemelen :KK30:

Kiracı olduğumuz evde bizde çok çektik üst kattakiler kalabalık ve yatak odamızın üstünü kışın oturma odası yapmışlar çok ses geliyordu ve arada kadın bir şeyler çırpıyor bir gün dayanamadım çat çat vurdum süpürgeyle anldılar sonra çıktım yukarı ses de yapmayın bir şey de çırpmayın dedim radar gibi her çırptığında bağırdım çıktım cama :) konuştuktan sonra da eskisi gibi ses gelmedi

Kiracı olduğumuz evde bizde çok çektik üst kattakiler kalabalık ve yatak odamızın üstünü kışın oturma odası yapmışlar çok ses geliyordu ve arada kadın bir şeyler çırpıyor bir gün dayanamadım çat çat vurdum süpürgeyle anldılar sonra çıktım yukarı ses de yapmayın bir şey de çırpmayın dedim radar gibi her çırptığında bağırdım çıktım cama :) konuştuktan sonra da eskisi gibi ses gelmedi
Valla demekki anlayışlılarmış birax biz konuştuk ama hiçbişey farketmedi arttı hayta. Dünde onlar gürültüye başlayınca baktım duracakları yok vurdum duvara adamda bize karşılık olarak daha faxla vurdu duvara ve bagırıp çağırdı. Ondan sonarada çocuk iyice şımardı. Yani anlayış sıfır

ben bizimkini anlatayim halinize sukredin.ust komsumuz adam gayet efendi terbiyeli biri ama karisi olacka kadin ona soyleyecek tabir bulamiyorum.aksam 6 gibi basliyor esiyle tartismaya tabi adamin sesi yok kadin bagiriyor taki kapiya polis gelene kadar.bitti mi hayir kavga bitiyor sonra akrabalari geliyor gece 1 e kadar tartisiyorlar.kavganin olmadigi gun cocuklari evi basimiza yikacak kadar gurultu yapiyorlar yani resmen cikin yukari der gibi.yaz gelse tam kabus kadin surekli hali sirkeliyor her odada hemde.balkonu hortumla yikiyor o derece.diyeceksiniz ki gidin konusun asla boyle biri degil.kapiya gitsem kocamda gozu var diyecek kadar igrenc bi insan daha once komsusuna yapmis.kapiciya soyluyoruz degisen bisey yok.butun apartman bikmis kadindan cabuk defolup tasinsaydi kurtulsaydik

Valla demekki anlayışlılarmış birax biz konuştuk ama hiçbişey farketmedi arttı hayta. Dünde onlar gürültüye başlayınca baktım duracakları yok vurdum duvara adamda bize karşılık olarak daha faxla vurdu duvara ve bagırıp çağırdı. Ondan sonarada çocuk iyice şımardı. Yani anlayış sıfır
Cahile laf anlatamazsın ki? Kiracılar mı? Eğer öyleyse ev sahibini arayın her gün bıkmadan arayın, ev sahibi onlar ise yasal olarak bir şeyler yapın cihazdan bahsetmişler ama çok çektim biliyorum özellikle yeni binalar berbat o konuda

Hep neden oluyor biliyor musun komsu hakkı kul hakkını kimse dikkate almıyor. Halbuki Peygamberimiz çok önem verirmiş. Biz artik ev alinca sanki insanlarin hayatlarini da satin almis gibi davraniyoruz.

Sizi çok iyi anlıyorum. Asla düzelmezler. Saygısız insanları yola getirmek çok zordur. Huy bu. Alışmışlar böyle hareket etmeye. Polis de çağırsanız bir susar iki susar yine utanmadan aynı hareketi yaparlar. siznin nispet yapmaz da bişey değiştirmez çünkü bu tipler başında davul çalsan rahatsız olmaz. Kaç kere denedim çünkü :). En iyi çözüm taşınmak. Ben ev bakarken hep sorarım, üst katta kimler oturuyor diye. Eğer küçük çocukları olan aile ise tutmam evi.

Daha önce tecrübeniz varmı bu konuda net hareket etmek istiyorum birde yarın çıkıp konuşucam ona göre elimde koz olsun boşa sallamıyım:KK70:
Ya cidden aylardir böyleler uyarmışsınız da hala gidip konuscam diyorsunuz.
Şu an mesela neden polisi arayıp bilgi almak istiyorum memur bey demiyorsunuz?
Veya internetten zabıta şikayet hattını falan arayın bulun yani sorun soruşturun.
Hâlâ yarın konuscam diyorsunuz sizi takmıyorlar ki ?
Böyle magandalara sabrederseniz daha çok tepenize çıkarlar.

Rosebek88 Rosebek88 annemlerin bir komsusu genc bir kadin vardi.biraz gur sesliymis.cocuguna bagirdi mi komsular duyarmis.ust komsusu aile ve sosyal politikalara sikayet etmis cocuga eziyet ediyorlar diye.sosyal hizmet gorevlileri gelmis eve incelemeye.bir de bunu deneyin bence :)

Böyle insanlarla muhatap olmayın. Neler duyuyoruz haberlerde. Hem eşinizi bir daha kapısına da yollamayın. İmkan varsa taşının. En üst kata hem de.
Boyleleri çok arsız oluyor. Baksaniza yukardan bir de cevap vermiş. Ben de silkeleme için söyledim. Sonrasında mermerleri ekmek kırıntısıyla tamamen doldurdu dengesiz ruh hastası kadın.

Back
X