valla cok haklısın canım, benim 4 tane kuzenim var, onlar apartmanda oturuyor,bizde bahçeli tek katlı bir evde oturuyoruz. en küçüklerine bize geldiklerinde teyzem kızdı koşmasın diyeoda yok adam aşağıda bizim adama var diyor çocuklara anlatılmak istenirse herşey anlatılır,öğretilir.. iş anne babalarda bitiyor..
sözlükle vurmamalısın kitaplara saygı duymalıyız.
ses çıkarcak başka bişi bulamadım ama
oklava merdane neyin iste annenden
ayyy canımm :S seni çok iyi anlıyorum seni inan . bizimde yandakiler öyleydi . Öss'ye hazırlandığım süreçte deli etmişlerdi beni . Öyle bir şey ki tvnin sesini nasıl açıyorlarsa dizileri takip ediyordum . Gel gelelim ben hiçbir şey yapamadım küfrettim kızdım öyle öyle geçti ..ama yandakiler deliydi adam bi kaç kez hapse girmiş falan o yüzden sesimizi çıkaramadık . Baban yokken çocuğun annesini uyarsan olmaz mı canım
bende zor dayanıyomiyi dayanmışsın ben hiç tahammül edemem böyle şeylere coktan çıkıp çıngar çıkartırdım.
bazı anne babalar çocuklarına hayır demeyi öğrenemiyor maalesef. öğrenemediği gibi başkalarının demesinide hazmedemiyor. çevremde böyle insan çok... sen azcık daha sabret yukarı çıkma elbet yolda apartmanda karşılaşırsın ozaman münasip bir dille uyarırsın. iyi gene senin ufacık bebek. benim üst komşum 65 70 yaşlarında ve evde ip atlıyor evlenmek istiyorum azcık fit olayım dedi izin aldı hayırda diyemedim bir de benim halimi düşün şekerim. bende hamileyim gece uykularım düzensiz gündüz işimi bitirip uzanayım diyorum ama o zamanda müjgan teyze ip atlamaya başlıyor ve ben hiç bi tepki gösteremiyorum
bazı anne babalar çocuklarına hayır demeyi öğrenemiyor maalesef. öğrenemediği gibi başkalarının demesinide hazmedemiyor. çevremde böyle insan çok... sen azcık daha sabret yukarı çıkma elbet yolda apartmanda karşılaşırsın ozaman münasip bir dille uyarırsın. iyi gene senin ufacık bebek. benim üst komşum 65 70 yaşlarında ve evde ip atlıyor evlenmek istiyorum azcık fit olayım dedi izin aldı hayırda diyemedim bir de benim halimi düşün şekerim. bende hamileyim gece uykularım düzensiz gündüz işimi bitirip uzanayım diyorum ama o zamanda müjgan teyze ip atlamaya başlıyor ve ben hiç bi tepki gösteremiyorum
canım haklısın sana aynen katılıyorum benim yukardaki komşumun bi erkek çocuğu var. bunlar 1buçuk sene önce taşındılar tepemize. bi de bizim bina çok kötü herşey duyuluyo. neyse bunlar ilk geldiğinde çcuk zırt bırt koşuyo sabah 7den gece 1e kadar. en sonunda aradım dedim siz nasıl insanlarsınız sabah 7de başlayıp gece 1e kadar koşuyosunuz bıktık ya daha yeni geldiniz burası sizin geldiğiniz yere benzemez dedim.. bi de benim kızım 1 yaşındaydı o zaman. ayağımda sallıyorum uyumuyo. yukardaki evi ahır sanan çocuk ytepiniyo ben kızı bırakamıyorum ayağımdan sürekli sallıyorum.
evde halı namına bişey yok neymiş estetik gözükcekmiş evleri bi de iğrenç fayans döşeli. endel dantel olmya çalışıyo. süreekli kendini çocuğunu falan öven bi tip. sürekli kalorifere falan vuruyorum ben de duvara vuruyorum. düşünün yani günümüz bunlara sinir olmakla geçiyo. artık öğlen uykusu yok kızımın zaten uyusada yukardaki tepinip uyandırıyo aynenn dediğin gibi at gibi, koşuyo.
hatta haberlerde bi çocuk apartmadan düşmüş bacakları kırılmış eşim diyo ki' alt kat komşuları rahat etmiştir.' diyo o kadar sinir bozucular....
geçen de kreşe vermiş çocuğunu çocuğun arkadaşları öğleden snra bizim tepemize doluşup evi kreşten beter yapıyolar. ben de aradım söyledim yeter diye. neymiş arkadaşı küsmüş de gitmiş . dedim çok umrumda.
zaten apartmanda herkes benim yukardaki evi ahır sanan tiplerden nefret ediyo. neyseki kpssyi kazandı da defolup gitcek çok mutluyum. sıpasını da alacakmış yanına. artık gidecekleri yerdekilere allah sabır versin diyorum
canım haklısın kızmakta.ama bahane bulduğun şeyler insanın başına geliyor.Sonra ileride senin çocuğun da öyle olmasın! sakın benim çocuğum öyle olmaz deme. insanın başına gelir mazallah.empati yapmak lazım. şimdiki çocuklar söz dinlemiyor.Bizim zamanımızda böyle değildi. ödümüz kopardı. ben de oğluma yapma rahatsız olurlar diyorum 2 dk duruyor 3. dk tekrar başlıyor. ben yine uyarıyorum. döverek de terbiye verilmesine karşıyım. çocuğun olursa anlarsın. çok zor çok.... gerçi benim oğlum tepinmiyor öyle. ama ses yapma diyorum 3,5 yaşında oyun oynarken kaptırıyor kendini
canım senn komşu valla tam alemmiş. bu komşuluk altta olanın canı çıksınla çalışıyo valla. benim kızım var 2,5 yaşında alt komşum siz yaşıyomusunuz d,iyo bana o kadfar ses çıkarmıyoruz düşünün yani. artık salonda yatıyoz tekli yatağı attık salona yanına da bi yatak daha kızımla salonda yatıyoz. b,i defolup gidemediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?