Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Apartmanı dingonun ahırı sanan çocuklara ben çikolata alcam öyle mi?
Üst katımıza yaz aylarında yeni bir aile taşındı. 2 çocuklu.
Çocuklar da çok küçük değil.
Ortalığı yıktılar resmen, korkuyorum ev başımıza geçicek diye.
Uyardı annemler kaç kere. Duruldular ama yine vardı ses.
2 haftadır yine başladılar. Hele bu akşam tavanın çökmediğine şükrettim inanın.
Şeytan dürtüyor içimden sadece öldürmek geliyor o çocukları.
Hatta anne babasını.
Bunları söylüyorum diye hasta,psikopat gözüyle bakmayın bana.
Üniversite öğrencisiyim ben. Yoğunum bütün gün.
Akşam evime geldiğimde rahat rahat dinlenmek, kafamı dinlemek, ders çalışabilmek istiyorum. Olmuyor!
Kardeşim üniversite sınavına hazırlanıyor. Kafası almıyor.
Sınavlarımıza zor çalışıyoruz.
Ve üstteki dağdan gelmeler asla bunu algılayamıyor.
Kaç kere güzelce söylendiği halde.
Yani çikolata falan çözüm değil. Konuşmak da.
İnsan olmak önemli olan. Beyin sahibi olmak.
çocuğa, komşuya kininiz bitti şimdi bana mı sardınız. farklı düşünen şiddet dışı tek çözüm öneren birine vereceğiniz cevap üstünüze böyle biri taşınsın da görün demek mi oluyor? ben gürültü de etmedim ama ????
size burda kendimi anlatacak yok ben şöyle sessizim, şöyle hassasım; konumu komşumu rahatsız etmem, bebeğimin de melek gibidir falan vs. diyecek kadar megolaman değilim. ama her kim bir çocuk hakkında ileri geri konuşup, şiddet telkin ederse fikrimi söylerim.
içiniz kin öfkeyle dolmuş sizin. alın tüfeği elinize hepsini tarayın. polis çağırın, kocalarınız , babalarınız kapışsın. çocuğu sıkıştırıp dövün. ne de olsa laftan anlamaz dayakla ve köpeklere yedirmekle korkutun. korku filmi gibisiniz hepiniz.
şimdilik ders çalışın ilerde çocuğunuz olursa alt komşunuz da aynen size benzer dilerim.
ben çikolata ile eğitim olur demedim. çocuğa anlayışla yaklaşmaktan bahsettim. altta yaşayan birileri olduğunu kavrasın diye. siz sopalara davranmaya devam edin. dilerim ilerde sınav kazanıp öğretmen falan olmazsınız. o zaman yanar yaramaz çocuklar.
annesi babası ile tartışabilirsiniz ama koşup yaramazlık yapıyor diye binbir aşağılama ile çocuğa saldırmanıza, korkutmanıza gerek yok.
çocuk gelişimi ve psikolojisi hakkında okumuyorsanız biraz kayyu falan izleyin.
öğretmen olursam ki inşallah olcağım merak etmeyin bunları sizden öğrenecek değilim..
kimsenin çocuğuna bişey demedim ben sadece annesine sinirlendim çocuğuyla ilgilnmediği için
biz çocuğa saldırmıyoruz rahatsızlığımızı belirtiyoruz ki asıl bu sebepten sizin saldırmaya hakkınız yok
verdiğiniz öneriyi acaba siz olsanız ne kadar yerine getirebilirsiniz daha burda yorumunuza katılmadığımı söylediğimde çocuğa saldırmakla suçladınız ki demekki sizde hoşgörülü değilsiniz söylediğiniz kadar
rubina ben sizi suçlamadım. bir bayan çocuğu köpeklere vermekle korkutmaktan bir bayan da dayakla terbiyeden söz etti. siz de bu bayanın önerisini pek güzel bulup beğenmişsiniz. tebrik ederim. çok iyi eğitim yöntemleri bunlar. alkışlamak gerek.
hayır tabiki böyle bişey yapamam fikir orjinal ama yapcak olsam bu kadar beklemezdim ki ? hem çocuğa biri dur demedikçe koşar bunuda annesi yapmalı değil mi
Hala toplu halde yaşamayı öğrenemeyen insanlar var gerçekten..
Elbette çocuktur,koşacak da,zıplayacak da...
ama bunun belli saatleri olmalı,herkesin uyuduğu saatte
bunu yapan bir çocuk suçlu değil bence,onun ailesi suçlu..
hep söylüyoruz ya,eğitim ailede başlar diye..
bende çocuk büyüttüm ve bir kere bile komşularımdan Ezgi de çok gürültü yapıyor diye birşey duymadım,çünkü çocuğuma öğreteceklerimi öğrettim,
Sizin yanlışınız beddua etmek olmuş,
ama şunu unutayın arkadaşım,bu tip olaylar
kesinlikle tatlılıkla halolur,inatlaşırsanız inanın sinirleriniz harap olur..
sevgiler...
rubina ben sizi suçlamadım. bir bayan çocuğu köpeklere vermekle korkutmaktan bir bayan da dayakla terbiyeden söz etti. siz de bu bayanın önerisini pek güzel bulup beğenmişsiniz. tebrik ederim. çok iyi eğitim yöntemleri bunlar. alkışlamak gerek.
evet beddua konusunda haklısınız biliyorum yanlış yaptığımı sinirden yaptım bencede eğitim ailede başlar ben ailesinin dur diyemediği bi çocukla nasıl ilgilenip koşmamasını sağlayabilirim?kaldı ki bu benim değil annesinin babasının görevi. akla mantığa uygun yorumunuz için teşekkürler![]()
Siz beni yanlış anladınız,siz çocukla muhatap olmayacaksınız ki,
annesine ve babasına güzelce rahatsızlığınızı anlatacaksınız,
dediğim gibi tatlılıkla halolur bu tip olaylar..
benim bir komşum vardı,inanın heryere ulaştığı halde hiçbir sonuç alamadı,
onun için zıtlaşmadan tatlılıkla ,anne veya babasıyla konuşarak halledin,
en azından akşam ve sabah belli saatlerde aşırı gürültü yapmazlar.
birde yöneticinizle konuşun,kararlar alın ve kat maliklerinede birer nüsha dağıtın..
ama dediğim gibi kendi aranızda tatlılıkla halletme yoluna gidin...
sevgiler...