üst komşunun gürültüsü ve hastalık yaratıcı derecedeki pisliği

Minnnacik Mouse

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2015
904
2.201
113
merhaba hanımlar üst dairemde oturan şahıslar 1 yıldır evlerinde köpek besliyor. evde köpek olduğu bahanesiyle halı sermedikleri için üstümüzde hiç durmadan koşan bir köpek, köpeğin tırnakları yere tak tak tak diye vuruyor, sürekli terlik sesleri, sürekli masa sandalye çekme sesleri var sesler hiç ARALIKSIZ devam ediyor. bu sesler haftasonları dahi sabah 6 buçuktan gece 2 buçuğa kadar sürüyor. gürültüyle uyanıyoruz gürültüyle uyumaya çalışıyoruz. e

bunun yanı sıra köpeklerinin kıllı kilimlerini ve köpek için kullandıkları çarşafları üstümüzden çırpıyorlar balkonumuz kapalı olduğu halde içeri kıllar ve köpeğin pislikleri giriyor. kardeşimin ise köpeğe alerjisi var.

defalarca uyardık ama yaşayış kültürlerini değiştirmek mümkün değil. bu sorunu yaşayan ve YASAL yola başvuran arkadaşlardan ciddi tavsiyelere ihtiyacım var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Birazdan köpek-şikayet-belediye-barınak etrafında kavgalar başlar

Ama hiç bir şey kemoterapi gören annenizden önemli değil. Şikayet etmekte çekinmeyin

Pisliklerin fotoğrafını çekin
Mesela onlar çırparken vs
Delil toplayın yani

evet artık şikayet edeceğiz üstünde köpek kılının net göründüğü ve üstümüzden sarkıttıkları şeylerin fotosu var ama kanıt olur mu acaba ?

merhaba hanımlar üst dairemde oturan şahıslar 1 yıldır evlerinde köpek besliyor. evde köpek olduğu bahanesiyle halı sermedikleri için üstümüzde hiç durmadan koşan bir köpek, köpeğin tırnakları yere tak tak tak diye vuruyor, sürekli terlik sesleri, sürekli masa sandalye çekme sesleri var sesler hiç ARALIKSIZ devam ediyor. bu sesler haftasonları dahi sabah 6 buçuktan gece 2 buçuğa kadar sürüyor. gürültüyle uyanıyoruz gürültüyle uyumaya çalışıyoruz. evde sınava hazırlanan bir kardeşim var ve bende sürekli sınavlara girip çıkıyorum asistanım ve sürekli ders çalışmam gerekiyor. bütün bunlar olmasa bile kimsenin gürültü yapmaya hakkı yok

bunun yanı sıra köpeklerinin kıllı kilimlerini ve köpek için kullandıkları çarşafları üstümüzden çırpıyorlar balkonumuz kapalı olduğu halde içeri kıllar ve köpeğin pislikleri giriyor. annem kemoterapi alıyor bağışıklık sistemi zayıf mikrop kapmaması gerek süreci bilenler bilir... kardeşimin ise köpeğe alerjisi var.

defalarca uyardık ama yaşayış kültürlerini değiştirmek mümkün değil. bu sorunu yaşayan ve YASAL yola başvuran arkadaşlardan ciddi tavsiyelere ihtiyacım var.
bizdede vardı aynısından, bi sabah eşim kapılarına not bıraktı, bayada ağır yazdı çünkü nöbetten gelmişti ve köpek sayesinde hiç uyuyamadı. ama çare olmadı tabi, apartmanda herkes şikayet etmeye başlayınca asansörde falan yüzümüze bile bakamadılar. şikayeter çoğalınca taşındılarda rahat nefes aldık.
herkes şikayetçi olursa apartmanda daha etkili olur zannımca

Bir kere balkonunuz kapalı, nasıl kıllar tüyler rahatsızlık verecek boyutta giriyor onu anlamadım. Bu kısma özüm bulunabilir ama, çarşaflarını alırlar, aşağı inerler ve silkelerler.

Köpekler genelde halılara işeme eğiliminde olduğundan halıları kaldırıyorlar, biz bu sebepten kaldırmıştık en azından.
Bir de ona yapışan kıl-tüy zor çıkıyor süpürsen de çıkmıyor bu da bir sebep olabilir. Doğal olarak tırnak sesi size geliyordur ama şikayet ettiğinizde eve gelip desibel ölçümü yapsalar bundan da bir şey çıkmayacaktır. Biz yine de ev ayakkabısı giydiriyorduk, köpekler bundan pek hoşlanmasa da.

Havlıyorsa, durmuyorsa onu bilemem, havlamasının çözümünü bulup önlesinler. ben şahsen sabah akşam elalemin çocuğunun ağlama sesini çekemediğim gibi köpek sesini de çekemezdim. Sorunu bulup giderebilirler ama siz havlamayla ilgili bir şikayette bulunmamışsınız.

Once insan olsunlar sonra hayvan beslesinler. Hayvansever olmak guzel bisey sahiplenmek falan ama hayvan seviyorum diye hicbir insanin huzurunu kacirmaya haklari yok. Ben boylesi insanlardan nefret ettim. Bizim sitede pitbul besleyen vardi. Ve kucucuk cocuklar korkuyodu ama anlatamiyosun cunku insan deil karsindaki

bizdede vardı aynısından, bi sabah eşim kapılarına not bıraktı, bayada ağır yazdı çünkü nöbetten gelmişti ve köpek sayesinde hiç uyuyamadı. ama çare olmadı tabi, apartmanda herkes şikayet etmeye başlayınca asansörde falan yüzümüze bile bakamadılar. şikayeter çoğalınca taşındılarda rahat nefes aldık.
herkes şikayetçi olursa apartmanda daha etkili olur zannımca

sanırım sizinkinde köpek havlıyor bütün apartman rahatsız olduğuna göre. bizimkinde ise köpekcik havlamayan bir cins sadece iri olduğu , eve halı sermedikleri ve köpeği evden çıkarmayıp eve saldıkları için sürekli üstümüzde koşma sesi aşırı rahatsız edici köpeğin tırnakları yere aşırı vuruyor bu yüzden köpekten rahatsız olan biziz köpeğede üzülüyorum öyle bir ortamda yaşattıkları için sonuçta köpeğin doğasında koşmak havlamak var yazık hapsediliyorlar ve başkalarıda rahatsız oluyor böylece..

aslında diğer komşular ise adam karısını sürekli dövüp bağırıp çağırdığı ve 2 yıldır aidat vermedikleri için çok şikayetçiler. insanlar bıktılar bunların seviyesizliklerinden herkes yaka silkiyor. onların bu konudaki şikayetlerininde belki bir faydası olur :KK43:

Evden çıkarken müzik açın yüksek seste. 2-3 saat gelmeyin. Görsünler gürültü nasıl oluyomus:110:
inanın bunu da yaptım :KK47: evde duvarlara vurdum tv son ses açıp beklettim duvarları tekmeledim zaten yasal olarak bir şey yapana kadar elimde olan tek şey bende onları rahatsız ederim ama işte dediğim gibi her zaman halim olmuyor bıktım artık ya artık beddua ediyorum.

sanırım sizinkinde köpek havlıyor bütün apartman rahatsız olduğuna göre. bizimkinde ise köpekcik havlamayan bir cins sadece iri olduğu , eve halı sermedikleri ve köpeği evden çıkarmayıp eve saldıkları için sürekli üstümüzde koşma sesi aşırı rahatsız edici köpeğin tırnakları yere aşırı vuruyor bu yüzden köpekten rahatsız olan biziz köpeğede üzülüyorum öyle bir ortamda yaşattıkları için sonuçta köpeğin doğasında koşmak havlamak var yazık hapsediliyorlar ve başkalarıda rahatsız oluyor böylece..

aslında diğer komşular ise adam karısını sürekli dövüp bağırıp çağırdığı ve 2 yıldır aidat vermedikleri için çok şikayetçiler. insanlar bıktılar bunların seviyesizliklerinden herkes yaka silkiyor. onların bu konudaki şikayetlerininde belki bir faydası olur :KK43:
ya havlama değilde pıtır pıtır tırnağın parkede çıkardığı ses kabus gibiydi, çin işkencesi gibi. dediğim gibi herkes şikayetçi olunca çıktılar, çünkü tuvaletini falan asansöre yapıyordui e çoluk çocuk kullanıyor düşüyo yere falan olmuyo yani.
umarım başedebilirsiniz

Once insan olsunlar sonra hayvan beslesinler. Hayvansever olmak guzel bisey sahiplenmek falan ama hayvan seviyorum diye hicbir insanin huzurunu kacirmaya haklari yok. Ben boylesi insanlardan nefret ettim. Bizim sitede pitbul besleyen vardi. Ve kucucuk cocuklar korkuyodu ama anlatamiyosun cunku insan deil karsindaki

insan değiller ki. insan olan zaten uyarılınca anlar. sonuçta mağarada yaşamıyorlar köpeğini alıp mağarasına çekilmiyor altında üstünde insan var. kadın kıllarını üstümüzden çırpıyor. vallahi çok büyük bir rezalet allah ıslah etsin.

inanın bunu da yaptım :KK47: evde duvarlara vurdum tv son ses açıp beklettim duvarları tekmeledim zaten yasal olarak bir şey yapana kadar elimde olan tek şey bende onları rahatsız ederim ama işte dediğim gibi her zaman halim olmuyor bıktım artık ya artık beddua ediyorum.
Anaa ne cirkef aileymis:110:

Back
X