- 28 Ocak 2009
- 34.402
- 57.661
- 1.123
- Konu Sahibi Minnnacik Mouse
Evet olur.evet artık şikayet edeceğiz üstünde köpek kılının net göründüğü ve üstümüzden sarkıttıkları şeylerin fotosu var ama kanıt olur mu acaba ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet olur.evet artık şikayet edeceğiz üstünde köpek kılının net göründüğü ve üstümüzden sarkıttıkları şeylerin fotosu var ama kanıt olur mu acaba ?
Evden çıkarken müzik açın yüksek seste. 2-3 saat gelmeyin. Görsünler gürültü nasıl oluyomus![]()
ama işte götürdükleri yerde köpeğin ölüm fermanının imzalandığı bi yer yani
o yüzden ailesiyle kalması hayvanın sağlığı açısından daha iyi
bence amaç ailece ev değiştirmelerini sağlamak olmalı
ama işte götürdükleri yerde köpeğin ölüm fermanının imzalandığı bi yer yani
o yüzden ailesiyle kalması hayvanın sağlığı açısından daha iyi
bence amaç ailece ev değiştirmelerini sağlamak olmalı
O nasıl zeminmiş patisi sesini geçiriyor? Çok ama çok ince olması lazım. Öyle bir yerde zaten oturulmamalı, malzemeden mi çalmışlar acaba?
Şikayet konusuna gelince, ben sanmıyorum ki bir hayvanın vebaline girebileyim.
Ayrıca zabıta çağır diyen olmuş, zabıtanın yapacağı iş değil bu, yetkisi yok.
Bunlarla normal yolla anlaşamazsınız karşınızda normal insanlar yok.Silkelemeleri kameraya kaydedin ve belediyeye gidip şikayet edin görüntüyüde gösterin.para cezası ve uyarı alıyorlar devam edersede elinizdeki bu belgelerle mahkemeye vereceksiniz sonuç alınıyor.
hem saygısız hem de ahlaksızlar. artık bıktım yarın sınavım var bunlarla uğraşıyorum şu saniyelerim bile haram olsun onlara. evet mahkemeden sonuç alınabilir çünkü apartman kararı varmış hayvan beslenemez diye yargıtayın kararını inceledim. elimde de yeterli kanıt var diye düşünüyorum zaten desibel ölçerler herhalde tespit için. inşallah kurtuluruz bunlardan.
Havliyomus cocuklara. Zaten bilirsiniz normalde cocuklar hayvanlari cok sever. Ama pitbul dedigimiz cinsin goruntusu bile korkutucu.Neden korkuyordu cocuklar ? Cocuklarin ustune mi saliyordu napiyordu kopek ? Merak ettim
Dava açsak bile adam akıllı karara ulaşabileceğimizi hiç zannetmiyorum.Apartmandakiler her şeyiyle tuhaf insanlar ve ben kiracıyım.Anca polis çağırmakla ve uyarmakla kalıyoruz.Sizde şikayetçisiniz,hadi dava açalım diyorsun,ee avukata para ödemeye ne gerek var,idare edicez artık diyor.Ama olan bana oluyor,bir günde iki defa balkon yıkıyorum,camları desen artık umursamıyorum.Zaten birkaç ay daha tahammül etmek zorundayız,sonra çıkacağız zaten evden.off rezalet yaa... camlara köpek kılı yapışıyoro kadar iyi anlıyorum ki. yani konuşuyorsun anlamıyor bir de dalga geçer gibi yasal hakkımızı kullanacakmışız. bence ev alanlara apartmanda ve toplumda yaşama kurallarının öğretilmesiyle ilgili bir yaptırım olmalı. daha doğrusu bu tip olayların yaptırımı olmalı. sanki mağarada yaşıyorlar bu denli etrafını algılayamayan insanlar beni şoke ediyor. dava açmayı düşünmediniz mi ?