Üst komşunun gürültüsü?

Tiny-Miny

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2018
288
140
18
40
Arkadaşlar üst komşumun 2 çocuğu var. Biri 7-8 yaşlarında diğeri ise 2 yaşında. Allahım sabahın 7sinden başlıyorlar gümbür gümbür akşamın 10una kadar. Kaç defa rica ettim. Ben çalışıyorum, bir haftasonlarım var. Rica ediyorum dikkat edin diye. Yok. Yani ev sallanıyor koşturduklarında. Bir de surat yapıyor rica edince. Ben de duvara vurmaya başladım. Ama hiç sallamıyorlar. Ne yapıcam bilmiyorum. Başka ev bakayım diyorum ama evimin kirası çok uygun. Bayağı zarara giricem yani. Siz olsanız ne yapardınız?

Asansöre ve apartman girişine yazı asın. Haftasonu erken saatlerde çalışanların dinlenebilmesi için gürültü yapmayın dye. Yönetici varsa bir de ona söyleyin eşine de söyleyin. Kadinlar kişisel algılayıp inada cekebiliyolar olayı.

Bendede benzeri var ama gece 2ye kadar devam ediyor ev değiştirmek tek cözüm

Istirahat ettiğiniz odaya sokmasına çocukları bari. Bu öneride bulunabilirsiniz.

Yöneticinizle görüşme şansınız var mı? Apartman yöneticiniz var mı?

Önceki evimizde üst katta çocuklar her hafta sonu çılgınlar gibi koşuştururlardı sonrasında annelerinin bağırışları filan. Alışmıştım hafta içi de öylelermiş. Çok sorun etmedim çünkü çocuklar sayesinde kaloriferi açıyorlardı ısınma fatularımız oldukça düşmüştü:) Şu anda yukarıdan ya da aşağıdan sesler geliyor ama sürekli olmuyor arada torunlar filan geliyor sanırım. Yani gittiğin yerde olmayacağının garantisi yok. Kulak tıpası hafta sonu için olabilir bence.

Bende aynı durumdayım. Taşınmayı düşünüyordum yazın. Okullar acılana kadar çok kötüydü, şimdi sadece haftasonlari asla durmuyorlar. Bazen hafta ici de oluyo enaz gece 2ye kadar koşuyorlar... kulak tipasiyla uyuyorum... galiba kurtuluş yok. Çocuğum olduğunda asla durdurmaya çalışmayacağım doğrusu ...

Benimde ayni yaslarda cocuklarim var. Komsum hic uyarmadi ama esimle ben cocuklari uyarmaktan bir hal olduk.
Bir kere uyariyorsun yine yapiyorlar. Tabi biz vazgecmiyoruz ama gercekten zor.
Allahtan alt komsumunda cocugu var. Belkide kendi cocugunun sesinden bizimkileri duymuyor :)
Bence en azindan , belli saatlerde yatak odasina sokmayin diyebilirsiniz. Biz bunada dikkat ediyoruz .

Bence siz çok muattap olmadan ya apartman görevlisine ya da yöneticiye söylerin bir süre sonra kişisel meseleye dönüşür bu

Benimde iki cocugum var.
Sabah uyaninca yatak odasindan hemen kovaliyorum, oturma odasindan cikarmiyorum disari.
Aksam L koltugu acip ustunde lego oynuyoruz ya da sevdikleri bi cizgifilm aciyorum kosturmasinlar diye.
illa ses gidiyordur ama ben cok uyariyorum elimden baska bisey gelmiyor.

Bizim de üsttekiler öyle...
Çocuk sesi neyse..
Sürekli kavga ediyorlar ve birbirlerine kufrediyorlar.Cocuklarimiz erken uyuyor, bizim ev sessiz oluyor.Omrumde duymadığım küfürleri duyuyorum.

Bir arada en mahrem sesleri vardı.Cocuk sesi olsa sukredecek durumdayız.Bir de silkeleme huyu vardl, bir gün misafirimin tepesine yer fıstığı kabuğu silkeleyince uyardım, onu azalttı.

Ve en önemlisi kapalı balkonun camlarını yıkıyor benim Balkonum da kapali. Camların halini siz düşünün.daha da var..

Ben kendisiyle iletişim kuramıyorum farklı dilleri konuşuyoruz sanirsam. Kendilerini yok sayıyorum sinir sistemimi korumak adına.

Şuna da inanıyorum her yerde bu tarz olaylar oluyor.. taşınmak çözüm olur mu bilmiyorum

En üst kata tasinmayacaksaniz hiç kimildamayin. Gideceğiniz yerde de aynı durumla karşılaşırsanız boşuna taşınmış olursunuz.

Yazmadan edemeyeceğim.su anda süpürge yapıyor bebeklerim olduğunu bildiği halde

Benim hic oyle bi sorunum yok uyudugimda dunya yikilsa uyanmam.size cozum olarak sunacagim sey tıpa almak yada onlarin gelmedigi odada uyumak.en iyisi tipa cunku hic bir sekilde ses duyulmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…