- 25 Mayıs 2018
- 404
- 494
- 33
- 30
- Konu Sahibi Tatliballim
Ben 7 aydır evliyim evim anneme cok yakın karsı karsıya oturuyoruz annemin üst komsusu cam acıkken balkonda Camasır seriliyken sürekli gırgır pisliği sac kılı falan atıyor asagıya 2 3 kere ben balkondayken üstüme gırgırın pisliğini attı bisey demedim. Annemin camasırlarının üzerinde kac kere sac kılları pis tozlar vardı uyarmamıza ragmen devam etti. Bugun evimdeydim sabah 11 gibi halı cırpmaya basladı annemin tüm camları kapalıydı. Saat 2 gibi anneme gittim annem evde yoktu camları actım ev havalansın dıye acmamla beni cagırması bir oldu camı kapat halı cırpcam dedi. Bende güzellikle abla sabahtan beri cırpıyosun bitmedi mi evi havalandrcam dedim basladı bu ben dinlene dinlene silkeliyorum oruclıyum bilmem ne. Bende dedim ben senin keyfini bekleyemem biraz düşünceli ol sabahtan beri camlar kapalı dedim yine kapattım camı içeri girdim baktım hala söyleniyor actım camı tekrar bu sefer diyo bu halı burda duracak silkelemiyorum bende balkon camlarını sonuna kadar actım dedim camlar acık yiyorsa silkele silkelerim dedi temizliği sizden mi öğrencem dedi bende dedim ben sana temizliği öğretmiyorum zamanında cırp evi havalandırcam diyorum dedim cırp halılarını dedim kapadım camı. Şimdide vicdan azabı cekiyorum cok mu abarttım diye