Üst komsuyla tartısma

Ya böyle vurdumduymaz insanların bu kadar kafası rahat olması, vicdanlı insanların da hesap sorunca bile vicdan azabı çekmesi.. Ah be...

Haber verip halı çırpması neyse de gırgır pisliği atmamalı. Çöp denen bir şey var..

Geçen ben de denk geldim. Oğlumla markete giderken yaşlı teyzenin biri gırgırı silkeledi camın kenarından. Tam geçerken sese kafamı kaldırdım. "Teyze aşağı baksana insan geçiyor mu diye" diyerek seslendim.
O da "görmedim" falan dedi.. Bakmazsa görmez tabi..

Apartmanda halı çırpmak yasaktır. Çağırın zabıtayı bir daha yaparsa. Çok temizlik meraklısıysa yıkamaya versin halılarını. Birilerinin evi mükemmel düzende ve temizlikte olacak diye diğer insanların camları toz içinde mi kalmalı... Camı açmasanız bile size zarar veriyor halı silkeleyerek.

Son düzenleme:
apartman muz cumhuriyetinde mi ne halı çırpması yasaktır apartmanda şikayetçi olun zabıtaya resımleyın aşağıdan çırparken şahit bulun yöneticiye bildirin olmuyorsa siz de hergün çöpünüzü açık olarak ve kokacak şeyler koyarak akacak şekilde onun kapısının önüne bırakın

Ya ben anlamıyorum . Hali silkmek nedir ya? Süpür, 1 2 ayda sil işin yoksa, yılda 1 belki 2 de hepsini yıkamaya ver. Cirpmak niye yani. Illa cirpacaksan balkonuna cirp sonra balkonunu yıka gitsin.
Sırf bu yuzden en üstte oturmak istiyorum.

Ben balkonumda kullanılmış condom bıle gordugum ıcın sasırmadım. Bunların daha beteri var misal benım eskı ust komsum..

Ne kadar ilkel bişey di mi
Görüntü bile irrite edici
Temizlik falan değil o bildiğin pisliğini ortama yaymak yani
Komşular temizlik yapıyor desinler diye

Bizim milletde cok var böyle. Kendi evlero temiz olsunda camdan cöplerini dökerler etrafa dökerler. Sonra da "belediye etrafi niye temizlemiyor" diye sikayet ederler yüzsüz yüzsüz. Bizim belediye cicek dikmisti yepyeni. Caliyorlardi. Belediye baskani "yapmayin etmeyin sekli bozuliyor" diye yazi yayinladi facebookta. Bir görgüsüz: "Bedava sogan dagitsaniz millet calmak zorunda kalmaz." Yazdi. Yani bazilarin yemin ederim kafasinda var. Sikayet edin

Ne kadar ilkel bişey di mi
Görüntü bile irrite edici
Temizlik falan değil o bildiğin pisliğini ortama yaymak yani
Komşular temizlik yapıyor desinler diye

Aynen çok komik gerçekten doğru tesbitiniz. Yun yorgan yıkayıp boyluboyunca asan tipler varmis bir de.
Sırf birilerine görünmek için. Bunlar ev hanimligi kitabinin komşulara gorunme başlığı altindaki altın kurallardanmis ben de evlenince fark ettim böyle sacmasapan hareketlerin altında yatan zihniyetleri

Biz küçükken oturduğumuz apartmanda üst komşumuzda böyleydi. Annem cam önlerinden ekmek kırıntısı saç pislik hatta tırnak temizlemekten bıkmıştı. Halı yanında normal kalıyordu yani. Taşındık kurtulduk. İnsanda görgü olmayınca böyle şeyler oluyor.

Haklısın.
Komşunuzun size vicdan azabı çekmesi gerek.

Elektrik ve supurgesi icat edildi allaha bin sukur. Ama iste kullanacak beyin olmali

Abartmak? Az bile yapmışssın onun bir üstüne cıkar bıdunya pisliği atardım balkonuna. KÜSTAH SAYGISIZ. Zabıtaya şikayet etme hakkın var. Et!

Apartman kuralina uyamiyorsa dagda yasasin camdan sallansin tuvalete oturur gibi ihtiyacini gidersin bi o kaldi herhalde

Üstünüz resmen pislik yayıyor siz çok mu abarttım diyorsunuz. Komşunuza çok yüz vermişsiniz.

Bazı insanlar apartman yaşantısını henüz kavrayamadılar maalesef
Hala o eski bozkırlardaki çadır hayatlarını sürdürüyorlar.

*Balkondan aşağıya halı, kilim, masa örtüsü vesaire çırpılmaz.
*Saç, tüy, kıl, balık pisliği, sigara izmariti atılmaz.
*Hortumla foşur foşur balkon yıkanmaz.
*Balkondan aşağıya tükürülüp balgam atılmaz.
*Çöp torbaları aşağıya fırlatılmaz.
*Evde yenilen abur cubur poşetleri pencereden aşağı top yapılıp atılmaz.

Bunları öğrenelim artık lütfen!

(Yukarıdaki tüm maddeleri tek tek yaşadım. İnsanlar bunları kavrayamadığı için de sonunda en üst kata taşındım. Artık rahatım Şimdi alt kattaki diğer mağdurlar düşünsün )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…