Üstteki Üye Misafirliğe Gelmiş. Ona Ne İkram Edersin?

olur valla hayır demem .. bende imam bayıldı yanındada pilav umarım seviyosundur asiyah bana alttaki ne ikram edecek bakem ..

eee kilo problemin yok anlaşıldığı kadarıyla.sanaaaa ben şöle el açması incecik kıymalı su böreği ikram edeyim :sm_cool: en zahmetlisini seçtim senin için :1hug: yanında da kızının gelecekteki hayatı,sınavı için bol bol şans ikram edeyim :dance:

Son düzenleme:
DÜĞÜNE Bİ AY KALMIŞ MADEM
sana bi salata ikram edeyim mi cnmşakkıdı
hem de masraftan kurtulmuş olurum
sen de diyetini bozmamış olursunjeyyar

alttaki ben rejimde değilim cnm sengözlerimebaksanab

canım madem ofistesin sen şimdi açsındırda .. du sana şöle fırında kızarmış tavuk .yanındada italyan salata vereyim bari .haa arkasına bide sürpriz pasta...süprizzzzz
afiyet olsun.

makarna salatası poğaça kek çinböreği veeee çayyyyyy sonradanda birer türk kahvesi fena olmaz amaa demii yaniiiiiiii

bu omleti ben yapmıştım kahvaltı tabağı yanına pazar sabahı bunu ikram ediyim kaşarlı omlet afiyet olsunn:))))

kavurma,fasülye,pilav,cacık, Baklava,

eger yemekteyizdeki gibi begenmezsen döverim üstekisırnaşık şeykaydirigubbakcemile

beğenirim de önce o poğçalardan bana da vermen lazım karnım aç:))kaydirigubbakcemile2

peki alttaki sana un kurabiyesi ikram etsem severmisin????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…