Üstteki Üyenin Avatarını Yorumla

Kırmızılı düşünceli hoş bir bayan görüyorum ( yalakalık yapam biraz )

dudaklar çok güzel öp beni diyor ama sanki üzerinde sigara söndürülmüşkafamçokkarıştı

Yine dritam çıktı karşıma oh ne güzel valla canım sıkılıo die girioırum ama görünce huzur buluyorum birde şu resimdeki bayan yok mu ahhhh tıpkı bejn ya:)

sihirsensin bende seni iki gündür göremeyince merak etmiştim valla.yeşil sana yakışıyor bu arada.

saol canım benim saol ya bak dün bnm doğumgünümdü ve harika işler yapılmıştı bnm için bunları hiç kaçırmadım saolsun arkadaşlarım çok hazırlanmışlar ama sen beni görememişsin bile ya

çok şirin ve cimcime bir hatun...
ayrıca doğum günün kutlu oldun tatlım.nice güzel yıllara:1hug:

Mavi elbise giymiş atom karınca :)))))))))))))))))))))))

Son düzenleme:
candy38
allah allah ben seni napam kız şimdi ya ay ayyyy cimcimemiş bak ya kızım 27 olduk ne cimcimesi kartlıyoz valla yaş olarak ama varya hala banu alkandan daha diri :)
canım benim unutmamışın ya bitanem saol hep varol......

Dizinin birinde oynayan bi bayana benzettim ama şimdi adını hatırlayamıyorum.
kimi beni mi?
ben kimseye benzemem şekerim onlar bana benzesinler onlar benim gibi olamk için bıçak altına yatıp,1 kilo makyaj yapıyorlar ama bennnn naturelimmmm ayrıca da şımarınca baksana bu kadarda ukalayım ya heheheeh:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…