- 31 Mayıs 2016
- 448
- 284
- 103
- Konu Sahibi Nisaberatim
-
Dediğim gibi biraz bekle yine yap canım. Benimde iki ay önce bu şekilde lekelenmem vardı ama bende kist bar sen yok diyosun ondan bidaha yap dedimEvet bn daha leke varkn yapmstm testi cnm
Canim iki aydr 3 gun falan suruyo ama yogun geliyodu bu seferki cok farkliydi simdi lavaboya girdim yine o kahve leke bayagi geldi ama adetre olan kahveden degil cnm cirki bi kahverengi acaba kist varda bu doktrmu anlamadi ozele mi gitsem bn devletreki doktrlarda cimbizla laf soyluyolar adetlerim kisaldi ama hep kisada olsa adet gordum bu farkli bisey ya internetre cikolata kistide olabilir yazmsCanım benim üzülme inşallah olacak bu dediğime belki şimdi inanmıyosundur ama bir gün dicen ki bu kız haklıymış :)
Bende bu günlerden geçtim çünkü.
Kaç aydır böyle düzensiz adetin
Canm cok koyu kahve geldi ama cok geldi yani interntte cikolata kisti falan olablr dyo bn en iyisi ozele gdm belkide bu doktr mu anlamadi acabaDediğim gibi biraz bekle yine yap canım. Benimde iki ay önce bu şekilde lekelenmem vardı ama bende kist bar sen yok diyosun ondan bidaha yap dedim
Insallah cnm gercektn burasi ilac gibi gelsi tanimadan sevdigim birsuru arkadasm olduİstemeyen cevap vermez canım, boşver onları. Hepimizin her ay bi umudu oluyot. İnş. isteyen herkes en kısa zmanda hamilelik haberi alır.
Kanda cikar insallah cnn hayirli hberler alTest yapmistim 4 gun once negatifdi ama bi kac tanidigim kanda pozitif cikmisti doktora gidecem iste pazartesi yazip bilgi almak istedim
Canim iki aydr 3 gun falan suruyo ama yogun geliyodu bu seferki cok farkliydi simdi lavaboya girdim yine o kahve leke bayagi geldi ama adetre olan kahveden degil cnm cirki bi kahverengi acaba kist varda bu doktrmu anlamadi ozele mi gitsem bn devletreki doktrlarda cimbizla laf soyluyolar adetlerim kisaldi ama hep kisada olsa adet gordum bu farkli bisey ya internetre cikolata kistide olabilir yazms
Insallah cnm ise baslicam bnde suan aryrm ama sansima beni kabul eden tek yerde ozel hastane yine hastanelerdeym rahat dururmuyum bilmiyrm baska yerler tesetturlu oldugum icin kabul etmyrlar e bende sacimi acamamCanım benim bence bu kadar takma ciddiyim böyle çok takıyordum olmadı hiç takmadım çok şükür oldu darısı sana
İlk gittiğim doktor kist yok demişti doktor değiştim o şeke geldiği ay hatta bana polikistik over var dedi ve kistleri ekranda gösterdi sende ki de ya kist ya bebek canım doktor değiş benceCanm cok koyu kahve geldi ama cok geldi yani interntte cikolata kisti falan olablr dyo bn en iyisi ozele gdm belkide bu doktr mu anlamadi acaba
Bak hic aklima gelmiyo bn hmn bebek diyorum doktrlara guvenym diye en dogrusu bi kacgun sonra ozele gdm o bi bksn cnm sagolasinİlk gittiğim doktor kist yok demişti doktor değiştim o şeke geldiği ay hatta bana polikistik over var dedi ve kistleri ekranda gösterdi sende ki de ya kist ya bebek canım doktor değiş bence
Simdi bu kadar kahve gelince bebek fikri uctu bnde bebek olsa o kadar olmaz zaten umarim ciddi bisey cikmazİlk gittiğim doktor kist yok demişti doktor değiştim o şeke geldiği ay hatta bana polikistik over var dedi ve kistleri ekranda gösterdi sende ki de ya kist ya bebek canım doktor değiş bence
kimyasaldi canim gecikmenin 11. gunu kanamam basladi.degerler dustu kanamam bitti ama ara ara kahve leke devam ediyo bir batim bile yok anlayacagn cogunlk kimyasaldan sonra hamile kalmks ama ben o cogunlktan okur muym bilmem iki gundr iliski basladi korunmuyrz ama kahve leke devam bu aydan umudum yok bi dahaki ay kismer artkTekrarlcm cnm en azindan kafam rahat eder dimi relax olup onume bkrm senn gebeligin sikintilimi oldu cnm insallah bi bebisin olur hmn
Takvimim gözüktüğü için 15 haftalık hamile olduğumu belirtmeyi gerekli görmemiştim:) evet hamileyken gördümAnlayamdm ttlim hamileykn mi gordun
Ay heyecn yaptm ya farketmedim canisi anladim demekki olabilen bisey ama bnm kab negatifti senn pozitif fark orda baska doktrada goruncm cnm k8st ihtimalide cikti simdiTakvimim gözüktüğü için 15 haftalık hamile olduğumu belirtmeyi gerekli görmemiştim:) evet hamileyken gördüm
Oyle deme belki olur cnm insallah olur sen calismalara devm etkimyasaldi canim gecikmenin 11. gunu kanamam basladi.degerler dustu kanamam bitti ama ara ara kahve leke devam ediyo bir batim bile yok anlayacagn cogunlk kimyasaldan sonra hamile kalmks ama ben o cogunlktan okur muym bilmem iki gundr iliski basladi korunmuyrz ama kahve leke devam bu aydan umudum yok bi dahaki ay kismer artk
insallah canim aminOyle deme belki olur cnm insallah olur sen calismalara devm et
En azindan hamis kalabiliysninsallah canim amin
kalabiloyrm ama bi turlu doğurmak nasip opmadi hayatta tek istedgm sey.psikolojim alt ust bebekli yada hamile kadin gormeye bile dayanamiyrm ustelik alt komusumzn bebegide hep agliyo sesi bizim eve kadr geliyo icim yaniyoEn azindan hamis kalabiliysn
Kiyamam ya Rabbim tez zamnda ve saglikli bi gebelik nasip etsin cnm bnm yakalabiloyrm ama bi turlu doğurmak nasip opmadi hayatta tek istedgm sey.psikolojim alt ust bebekli yada hamile kadin gormeye bile dayanamiyrm ustelik alt komusumzn bebegide hep agliyo sesi bizim eve kadr geliyo icim yaniyo
amin canim amin hepimize insallah kimsenin kucagi bos kalmasin.inanci cok kuvvetli biri degilm ama duami hic eksik etmedim arada isyan etsemde bugunde tefriciyeye basladim 4444 kez her gun okuycam hayirlisyla saglikli bi evlat nasip etsin bizede kucaklarmz dolsun insallahKiyamam ya Rabbim tez zamnda ve saglikli bi gebelik nasip etsin cnm bnm ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?