• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

üstüne görme

merhaba ben yenı uyeyım bılgısı olupta benı bılgılendırene sımdıden tşk edrım ben 28 gunde duzenlı adet gormekteyım ay kı adetım 5 gun gecıktı ve 5.gunun gecıkmesınde adet oldum adet olmadan once evde ıdrar testı yaptım 2 kere pozıtıf ve adet oldugum gun doktora gıttım kan testı yptırdım 29 pozıtıf cıktı kafam cok karısık gebe mıyım degılmıyım laboratuar gebesınız dıyor ama doktorum degıl dıyo ne yapıcam anlamadım

kızlar ya bişey sorcam benim eşimin değerleri çok düşüktü kesinlikle tüp bebek dediklerinden bir ay sonra RABBİM bize yavrumuzu verdi şüküğrler olsun oğlum şu an 2 yaşında ve iki yıldır da korunmuyorum ama geçen ay adetim 3 gün önce gelmişti ve normaildi bu ay yine 3 gün önce geldi fakat normalde 6-7 gün sürerken bu sefer 3 gün sürdü veçok azdı bel ağrım ve uyku dışında da bi belirtim yok test yapıp negatifi görmeden önce size bi sorayım dedim sizce üstüne görme olabilir mi

merhaba ben yenı uyeyım bılgısı olupta benı bılgılendırene sımdıden tşk edrım ben 28 gunde duzenlı adet gormekteyım ay kı adetım 5 gun gecıktı ve 5.gunun gecıkmesınde adet oldum adet olmadan once evde ıdrar testı yaptım 2 kere pozıtıf ve adet oldugum gun doktora gıttım kan testı yptırdım 29 pozıtıf cıktı kafam cok karısık gebe mıyım degılmıyım laboratuar gebesınız dıyor ama doktorum degıl dıyo ne yapıcam anlamadım

canım bence gebesin başka doktora gıtmelisin

benim adetim gecikmedi fakat 1,5 gün kahverengi akıntı oldu... 4 ped ancak kullanmışımdır... ne oluyor ağrım da olmadı... oysa ki ben ağrıdan kıvranır ve çok yoğun olurdum... şüphelensem mi emin değilim...

benim adetim gecikmedi fakat 1,5 gün kahverengi akıntı oldu... 4 ped ancak kullanmışımdır... ne oluyor ağrım da olmadı... oysa ki ben ağrıdan kıvranır ve çok yoğun olurdum... şüphelensem mi emin değilim...

Canim sonucunda ne oldu merak ettim bende suan ayni durumu yaşıyorum. 3gundur sadece kahverengi akintim var.tam adet gunlerim aslinda.ama kirmizilardan eser yok.testlerde negatif.sende durum ne? Neden böyle olmus?

İlk sayfadan beri yazılanları okudum acaba hamilemiyim diye şüphelenip yorum yazan arkadaşların şimdi bebek gelişim cetvelleri çok hoş.Allah isteyen herkese nasip etsin.

Back
X