Inşallah mevlam bu mübarek Günler'deAllah istiyen herkese versin insallahhhh
Son adet günün SAT ne canımpozıtıf cıktıgında kac haftalık oluyor bebek
İnş canim rabbim hepimizin gonlune gore versin.benda daha bisi yok adet gelmedi bakalim test yaptirinca yazacam sonucu mutlaka...hayırlısı cnm ınsallah hayırlı haber verırsın sonucu yaz bızlere de :) bende gecen ay umıtlenmıstım ama olmadım nasıp zamanı vardır herseyın umıdını kırma allah buyuk
Mrb yasmin.benim senin gibi oldu canim ama bwn test yaptirdim negatif cikti o lekelenme uzerinden 6 gun gecti fakat hala bise yokBenimde adet döneminde çok az bi kanamam olmuştu sonra devam etmedi ben adet oldum sanmıştım 3 gün sora test yaptım pozitif di
23 mayısta adet oldum 29 mayıs gıbı bıttı adetımSon adet günün SAT ne canım
Canim önce idrarda kendim yapmıştım ertesi gün kan tahlili vermiştimMerhaba Yasmin kan da mi idrar da mi yapmıştın
Canim önce idrar yaptım sonra kan tahlili yaptırmıştımKan testimi yaptin cnm ypksa idrarmii
Yaptirdim canim adetim 4 gun gecince ama negatif cikti simbi bekliyorum bakalim sali gunu yine yaptiracam.cevabin icin tesekkurler canim.Melsaycim bende pek belirti olmadı.sadece zamansız terleyip sonra birden Üşüyordum. Birde çık yorgun hissediyordum kendimi bence kan testi yaptır daha net olur
Rica ederim inş güzel haber alırsınYaptirdim canim adetim 4 gun gecince ama negatif cikti simbi bekliyorum bakalim sali gunu yine yaptiracam.cevabin icin tesekkurler canim.
Bende kaç gündür idrar yapıyorum negatif ama hala regli olmadım göğüşler Şiş artık karnım ağrımıyor biraz yorgunluk varCanim önce idrarda kendim yapmıştım ertesi gün kan tahlili vermiştim
Varsa kesin çıkar idrarda hemen çıkmıştı benimki kanda da öğrendiğim de 5 haftalikti Rabbim hayırlısı hayırlı zamanda verir inşBende kaç gündür idrar yapıyorum negatif ama hala regli olmadım göğüşler Şiş artık karnım ağrımıyor biraz yorgunluk varÇarşamba'ya doktorumdan randevu aldım varsa orda çıkar mi bilmiyorum
Hayırlısı inşallah rabbimdenVarsa kesin çıkar idrarda hemen çıkmıştı benimki kanda da öğrendiğim de 5 haftalikti Rabbim hayırlısı hayırlı zamanda verir inş
Arkadaşlar bu akşamda Yaptım 3. Gün gecikmenin çok silik hayalet gibi çok dikkatli bakınca görünen pembe çıktı olabilir mi Hayırlısı mevlamHayırlısı inşallah rabbimden
Olabilir canim neden olmasin oyle silik cikanlarin cogu hamile cikiyor.bir kan testi yaptir sen orda silikse kanda kesin cikar.hadi hayirlisi bir kiside hamile ciksinnnArkadaşlar bu akşamda Yaptım 3. Gün gecikmenin çok silik hayalet gibi çok dikkatli bakınca görünen pembe çıktı olabilir mi Hayırlısı mevlam
. Inşallah Yarin doktora gidecem inşallAh orda hayırlı haber alabilirim inşallahOlabilir canim neden olmasin oyle silik cikanlarin cogu hamile cikiyor.bir kan testi yaptir sen orda silikse kanda kesin cikar.hadi hayirlisi bir kiside hamile ciksinnn
Sen ne yaptın canımOlabilir canim neden olmasin oyle silik cikanlarin cogu hamile cikiyor.bir kan testi yaptir sen orda silikse kanda kesin cikar.hadi hayirlisi bir kiside hamile ciksinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?