Üstüne ne giyebilirim ?

tgce_1994

18.03.2014 ~
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2011
7.844
16
108
Benim bol paça kot pantolonum var yazın askılıyla giyebiliyordum ama şuanda kışın üstüne ne giyceğimi bulamıyorum.
Sizce nasıl bişey giyebilirim ceket falan ?

canım o ınce olur dıosun yarım kol yada uzun kol badı gıy kalıtelı bısey kotun ne renk pekı acık renkse beyaz gusel olur

Hırka ve içine bady giyebilirsin.
Bi de bogazlı tabi çok sıkmayan kazak giyip üstüne pantolonun renginde uzun kolyelerden takabilirsin cok hoş oluyor:)

bide yani cıkan zaten gömlek tarzı bluzlar varya biraz salaş onlarda kotun ıcıne sokunca cok hos duruyo solemeden edemedım :) kolyeyle falan ben cok sevıorum bılmem hosuna gıdermı

benimde tarif ettğinden pantolndan varr yazın senin gibi askılı yada denizli atletleryle kullanyrdum çok pratik oluyo..kışınsa denizli atletlerinin üzerinee omuzu düşük olan bluzlardan giyiyorum renk olarak canlı bir renk kullanrsan hoş oluyo tavsiye ederim

bide yani cıkan zaten gömlek tarzı bluzlar varya biraz salaş onlarda kotun ıcıne sokunca cok hos duruyo solemeden edemedım :) kolyeyle falan ben cok sevıorum bılmem hosuna gıdermı

Seviyorum aslında öyle gömlekleri falan ama yok bende maalesef alabilirsem almam lazım :)

Aaa bu süpermiş çok hoşuma gider eminim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…