- 15 Haziran 2017
- 4.318
- 12.263
- 158
- Konu Sahibi Bayan X diyeceksiniz
-
Hep böyle yapardı zaten fakat değişti saniyodum,aynı tas aynı hamam mis.Bu adam tek basina tatile gitmenin yolunu yapmis olmasin?
:) Allah da seni güldürsün seneye hedefim hukuk takir takir bosayacam gitsin herkesi.Daughter of your father den Bayan X diyeceksiniz e :) dünyaya dön lütfen ,ordan beynine oksijen gitmiyor :)
Seneye kesinlikle sınava girip okula gitmelisin ...
Dün akşam sıkıldım antrede sıkıntıdan yuvarlanarak oturma odasına gittim,sıkıldım benle barissana dedim yüz vermedi aman yalavaracam mı dedim döndüm gittim çokta tin haspam.Barismayi deneseniz.kus kalip tepki vermediginizden sizi sinir etmeye calisiyor.ilgi istiyor adam
Yani ? Aklıma gelende sezmedim aldatılmak varsada başına gelecekleri iyi bilir.Bana da öyle geldi. Çoğu otel almıyor bile tek erkek.
Aceydim kollerimi gitme diyeydim,ama demem. Gelirse paşa gönlü bilir.Tatil meselesine takıldım nasıl eşini bırakıp gidebiliyor gönderme derim çorap söküğü gibi gelir herşey
Bende pikniğe gidecem çılgınlar gibi eğlenecek gelsin mangal,gitsin hamak.Sen ondan önce hazirla bavulunu tatile gidiyorum de bakalım ne olacak .Bilmemezlige vur .Eğlenceli olur
Sormam lakin param yok. Sağolun vakit ayirdiniz.O gidiyorsa tatile sen de git. Yap bi plan ay kendini denizlere sahillere.
O sana sormadığına göre sende ona sorma.
Sanırım beni o parklar.psikoloğa gidin
En olumlu bakan insanalrdanim,haciz koymak değilde sen kim köpek tavrından rahatsızım.Ne var tatile gidiyorsa sende git bu kadar niye bozuluyorsun ki birbiriniz hayatına haciz koymak mı evlilik sanki sana gelip dırdırından bezdim tatile ihtiyacım var dese izin mi verecektin... hayata olumlu bakın birazda
Esinin adina bir kredi karti cikartarak basla o zaman ise :)İmkanım yok şu an olsa beklemem ondan önce çıkarım.
Sen de öylesin ama ben daha tatliyim. Ah imkanim olsa.Bencede cok tatlisin hahahaaman kiz bosver gitsin nereye giderse sende git hic de soyleme sonrasıni o dusunsun
Cikartmiyor,ben çok musrifmisim hadi ordan diyemedim ya la.Esinin adina bir kredi karti cikartarak basla o zaman ise :)
Valla tam bu sebepten aynı hareketinden hem de.Diğer konularına baktım da sen bu adamdan neden boşanmıştın? Aldatma gibi bir durum var mıydı?
İlk konunda zaten bi bıkkınlık var yani adam ne yapsada o güven o taze güzel duygulardan ya da kocanıza saygı duymanızdan eser kalmamış gibi. Nitekim de haklısın. Adam barışmak için çok da çabalamadı ama sen ailen yapma demesine rağmen barıştın öyle mi? Daha iyi anlamak için soruyorumValla tam bu sebepten aynı hareketinden hem de.
Sende halay çek napacaksınız kadının geçmişiniİlk konunda zaten bi bıkkınlık var yani adam ne yapsada o güven o taze güzel duygulardan ya da kocanıza saygı duymanızdan eser kalmamış gibi. Nitekim de haklısın. Adam barışmak için çok da çabalamadı ama sen ailen yapma demesine rağmen barıştın öyle mi? Daha iyi anlamak için soruyorum
Hayır,çok çabaladı ailem beni tehdit etti iyiydi de bu ve ilk konum büyük kavga işte öncesi iyiydi ufak tefek sıkıntılar di saygısı yok,benimde ona kalmadı. Sorun tabii cevap veririm.İlk konunda zaten bi bıkkınlık var yani adam ne yapsada o güven o taze güzel duygulardan ya da kocanıza saygı duymanızdan eser kalmamış gibi. Nitekim de haklısın. Adam barışmak için çok da çabalamadı ama sen ailen yapma demesine rağmen barıştın öyle mi? Daha iyi anlamak için soruyorum
Bakın gerginim espriyi anlarim bu hadsizce ne demek bosan bosan evlen,böyle olması için evlenmedim kim ister ki böyle olsun.Boşanıp boşanıp yeniden aynı adamla evlenin hoppa halay çekelim hep berabertey tey üç günlük dünya Sefanız olsun vAlla halay sinirlere iyi Aç bir halay havası bi saate düzelirsin Tey tey
Sen istemişsin kim istesin hem gerçekten halay iyi gelir dene espirisi değil işinBakın gerginim espriyi anlarim bu hadsizce ne demek bosan bosan evlen,böyle olması için evlenmedim kim ister ki böyle olsun.
O zaman haydi tey tey tey..ililililiiiiSen istemişsin kim istesin hem gerçekten halay iyi gelir dene espirisi değil işin
Haydi bi saate bişeyin kalmaz kalırsa yaz halay candırO zaman haydi tey tey tey..ililililiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?