Üstünme geliyorlar ve ben burda oturmuş konu açıyorum ulala

Bu üç böyle davranışı geçmiş senelerde vardı,bana da öyle geliyor boşanma kağıdını ver eline görsün diyor seytanda işte dinlemiyom buraya yaziyom,bı taraftan şeytan susmuyor döndüm sus len bı amma konuştun dedim şeytana sonra size yorum yaptım. Mazur görün valla ağlamamak için cabaliyorum.

Anladım,tokat gibi yorum Allah sizden razı olsun aynen böyle konusacam,tatilden dönüşte ama şimdi gerginim.

Eşinizin karakteristik özelliklerini detaylı düşününce olumlu yönleri olumsuz yönlerinden ağır basmış bence. Kimse kusursuz değil ki. Özellikle erkekler.. Neden kendinizi sevmemek zorundayım diye şartlandırdınız. Bence gayet de mutlu olabilirsiniz. Üstelik çok sudan bir sebeple tartışıp küsmüşsünüz. Tatil planı hata tabiki ama söylediğim gibi bu vb şeyleri hepsi yapıyor.. İnşaallah aranız düzelir. Çok üzgün olduğunuzu hissediyorum

E
Estağf. burda bişeyleri paylaşman bi kusur değil canım kendini üzecek bisey yapma sadece rahatlayacaksan ağla at üstünden..kocanı en iyi sen tanıyosun illakş hassas noktası da vardır ama haklıyken haksız duruma düşme o önemli:) önce bi kendini rahatlatman lazım herşey şimdi senin elinde

Ben olsam tatile gidecegi yeri ve hareket saatini oğrenir hazirlanir ,gidecegi saat ve yerde bulunurdum ,sorarsa nereye diye cevabi da senin gittigin yere derdim....

İşte hangisine inanayım da yoluma bakayım şaşırdım,olumlu tarafına bakıp gider bu adamla diyorum,olumsuz tarafı daha bı beter.Allah yardımcın olsun hep babasının hatası bunlar.

Bı sakinleseyim gerçekten dağıttı bu tatil

belki kafa dinlemek icin gidiyordur tatile ihtiyaci vardir gerçekten
bazen tek takılıp dusunmek aşilamayan sorunlarin asilmasi icin en buyuk yardimcidir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…