- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
- 178
- Konu Sahibi Bayan X diyeceksiniz
-
Dur önce bi sınava gir deAna vallaha mi? Kayit ne zaman
bilmiyorum..
Amin senin de huzurun olsun eşinle halledersin inş sorunlarınızıAllah huzurunuzu bozmasin.
Bu üç böyle davranışı geçmiş senelerde vardı,bana da öyle geliyor boşanma kağıdını ver eline görsün diyor seytanda işte dinlemiyom buraya yaziyom,bı taraftan şeytan susmuyor döndüm sus len bı amma konuştun dedim şeytana sonra size yorum yaptım. Mazur görün valla ağlamamak için cabaliyorum.Aile en son bilse de olur insanın başına bisi geldi mi herkes her yerden konuşur kafa karışır sen kendi kararını alıp uygulayacak birisin tahminimce. Daha önce böyle şeyler var mıydı senden bağımsız olarak sana uymayan faaliyetleri o da etkili olabilir ama ilkse böyle bisi eminim ki son olacak:)
Hayırlısı olsunParam olamadığını söylemiştim ama haftaya babama bi yalakalık yapacam inşallah goturur
Anladım,tokat gibi yorum Allah sizden razı olsun aynen böyle konusacam,tatilden dönüşte ama şimdi gerginim.hah döndük o anlayamadım dediğiniz mesaja:)) güvenmiyorsunuz o yüzden yelkenleri suya indirip kendinizi bırakamıyorsunuz..
ve sanırım eşinde bunun farkında o yüzden senden onay alabilmek için ,
bu şekilde davranıyor..
keşke karşılıklı açık açık konuşabilseniz..
Eşinizin karakteristik özelliklerini detaylı düşününce olumlu yönleri olumsuz yönlerinden ağır basmış bence. Kimse kusursuz değil ki. Özellikle erkekler.. Neden kendinizi sevmemek zorundayım diye şartlandırdınız. Bence gayet de mutlu olabilirsiniz. Üstelik çok sudan bir sebeple tartışıp küsmüşsünüz. Tatil planı hata tabiki ama söylediğim gibi bu vb şeyleri hepsi yapıyor.. İnşaallah aranız düzelir. Çok üzgün olduğunuzu hissediyorumDirek konuya geçiyorum umarım iyisinizdir,zira ben hiç iyi değilim. Eşimle bir hafta önce şiddetli kavga ettik gerçekten siddetliydi. O ağır konuştu ben onu bastirdim daha ağır konuştum nitekim bir haftadır kusuz,bu umrumda değil lakin benim öküz yarın tatile gidiyormuş nasıl elim ayağım titredi nasıl sinirlendim ki hala ellerim titriyor her kelimeyi silip tekrar düzeltiyorum o derece. Bunu kayinvalidemden öğreniyorum,kavgadan haberi var bana diyor ki-x yarın tatile çıkıyormuş ses etme kızım,gelince bı hal yoluna konur sakinligini koru istersen bugün bize gel.- Ne diyon anne dedim ne tatili diye bı başladım kadininda kalbini kırdım.Of neyse kendimden bahsedeyim,ev hanımı bir evladı olan 1.72 68 kiloda beyaz tenli bakım olarak sadece kişisel temizliğine önem veren,makyaj yapmayan daha doğrusu beceremeyen 26 yaşında gayet esprili güler yüzlü baskasiin derdiyle dertlenen, samimi,doğal merhametli bir o kadarda sinirlı ve aptal kadinim,ona muhtaç miyim asla gururdan kibirden değil valla ama ailemin maddi durumu oldukça iyi buna rağmen ben bu sig,bu çiğ bu ortaçağdan kalma adamla evli kalmanin yollarını aramaktayim,şöyle ki boşandım oğlum çok zorluk çıkardı elinden geleni ardına koymadı sağolsun ve ben mücadele etmeden bu adamla tekrar evlenmiş bulundum.İlki hata değildi,ikincisi tamamen esseklikti.
Şimdi ondan bahsedeyim,1.86boyunda 84 kilo dışardan gören vauvvv diyecek fakat içine giren tüh Allah belanı vermesin ne lanet adamsın dedirtecek karakterde bir adam. Gayet neşeli,esprili ailesine karşı beni daima savunan,ortalamanın üstünde ilgili,her akşam evde kahkalar artıran,güldürmek için çabalayan,bunun yanı sıra sinirlendiğinde gözü hiç biseyi görmeyen gemiyi değil limanı yakan,cimri ve de bencil bir adam.Oyle işte ya ne yazacagimi unuttum sorun cevap vereyim zira bu tatil meselesi bütün benligimi alt üst etti. Siz konuyu okurken tekrar gözden gecirmedim umarım anlaşılır olmuştur ben de çay içeyim nolur tokat etkisi yapan yorumlar yapin,boşanma şu an için imkansız en az iki sene bictim boşanmaya.
Estağf. burda bişeyleri paylaşman bi kusur değil canım kendini üzecek bisey yapma sadece rahatlayacaksan ağla at üstünden..kocanı en iyi sen tanıyosun illakş hassas noktası da vardır ama haklıyken haksız duruma düşme o önemli:) önce bi kendini rahatlatman lazım herşey şimdi senin elindeBu üç böyle davranışı geçmiş senelerde vardı,bana da öyle geliyor boşanma kağıdını ver eline görsün diyor seytanda işte dinlemiyom buraya yaziyom,bı taraftan şeytan susmuyor döndüm sus len bı amma konuştun dedim şeytana sonra size yorum yaptım. Mazur görün valla ağlamamak için cabaliyorum.
Ama nası yanaşmaz ya minnoş biçiftmişsiniz gibi anladım ne demek konuşmuyo kızdım şimdiKonuşmaya yanaşmadı bende ısrarcı olmadım.
sınavı unuttum ben ,liseyi bitirdim evet. Ünv sınavı var demi.Dur önce bi sınava gir de
Lise okudun mu ?
konusmuyo
İşte hangisine inanayım da yoluma bakayım şaşırdım,olumlu tarafına bakıp gider bu adamla diyorum,olumsuz tarafı daha bı beter.Allah yardımcın olsun hep babasının hatası bunlar.Eşinizin karakteristik özelliklerini detaylı düşününce olumlu yönleri olumsuz yönlerinden ağır basmış bence. Kimse kusursuz değil ki. Özellikle erkekler.. Neden kendinizi sevmemek zorundayım diye şartlandırdınız. Bence gayet de mutlu olabilirsiniz. Üstelik çok sudan bir sebeple tartışıp küsmüşsünüz. Tatil planı hata tabiki ama söylediğim gibi bu vb şeyleri hepsi yapıyor.. İnşaallah aranız düzelir. Çok üzgün olduğunuzu hissediyorum
Bı sakinleseyim gerçekten dağıttı bu tatilE
Estağf. burda bişeyleri paylaşman bi kusur değil canım kendini üzecek bisey yapma sadece rahatlayacaksan ağla at üstünden..kocanı en iyi sen tanıyosun illakş hassas noktası da vardır ama haklıyken haksız duruma düşme o önemli:) önce bi kendini rahatlatman lazım herşey şimdi senin elinde
iyice havalanirBen olsam tatile gidecegi yeri ve hareket saatini oğrenir hazirlanir ,gidecegi saat ve yerde bulunurdum ,sorarsa nereye diye cevabi da senin gittigin yere derdim....
iyiyken oyleyiz iki farklı adamla evli gibiyim.Ama nası yanaşmaz ya minnoş biçiftmişsiniz gibi anladım ne demek konuşmuyo kızdım şimdi
iyiyken oyleyiz iki farklı adamla evli gibiyim.
Anladımmm .. o zaman birazcık senin alttann mı alman gerekiyo acaba sonuçta genel olarak iyi biriymişiyiyken oyleyiz iki farklı adamla evli gibiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?