- 15 Haziran 2017
- 4.318
- 12.263
- 158
- Konu Sahibi Bayan X diyeceksiniz
-
Konumu bir daha okuyunca kibir akan bir yazı olduğunu farkettim utandım kendi adıma o an ki sinirle öyle yazmışım kuyruğu dik tutma cabanm,onun dengesiz halleri bı bakıyorum kopuk alakasız bir bakıyorum aşk böceği. İyi yanları ve kötü yanlarını yazma sebebim bundan ötürü anlayamıyorum nasıl davranmam gerektiğini seviyorum evet nalet olsun ilgiliyken,üstüme düşerken güldürürken mutluyum ama böyle kriz anları olduğunda nefret ediyorum normal kavga değil ki yok sayma.Eşinizle boşanamazsınız, belli ki siz eşinizi seviyorsunuz, bana itaat edeceksin, hayatının her noktasında ben olacağım diyen bir kocayla, hayır senin dediğini yapmayacağım diyen bir kadının inatlaşma savaşı yaşanıyor sadece.
Her ikinizde birbirine karşı kuyruğu dik tutma derdine düşmüşsünüz.
Boşanmayı ciddi ciddi düşünen bir kadın kendine 2 sene hedefi koymaz, sevmediği, boşanmayı düşündüğü adamdan bahsederken sevdiğini belli eden sözcükler serpiştirmez cümlelerine, boşanmayı aklına koyan kadının kocasından bahsettiği her sözde öfke olur, sizde o öfke yok:)
Ortada sevgisizlik olduğunu da zannetmiyorum, evliliği yürütme konusunda izlediğiniz yol hatalı yalnızca, aile terapisti yardımıyla akış açılarınızı değiştirip, birbirinizi anlamayı öğrendiğinizde herşey yoluna girecektir.
Valla kaç kere yazdım hatırlamıyorum dilenciden beter oldum :) param yok gidemem şu an.O zaman sende bir.tatil ayarla hem ondan önce git öyle şey mi olurmuş sizi bırakıp tatile gidecek
Ciddiyim girecem. İnşallah basaririm.Amin amin :)
Öyle deme ,ben iki veletle okuyorsam sen de okursun .bi de benimkiler dünyanın 8.harikası. .saç baş yoluyorum :)
Bodrum bana ben bodrum a ozelim,aşk Bodrum'da guEl,guzelim bilmiyom valla cehennemin dibine gitsin.l, haha yarın çıkarken evden sen şimdi gidecen ya cehennemin dibine git diyecem.Nere gidiyor tatile? Bodruma mi? :)
Bunu kk da daha öncede yazdım.Sakalasirken benim canımı acıtıyor ben de onunkini acittim kasitli. O bana ben bilerek yapmadim,sen kasıtlı yapıyor dedi. İşte böyle basladi.
Anlatamadım,anlamıyor.Bunu kk da daha öncede yazdım.
Karı koca lütfen el kol şakası yapmasın birbirine sonra hep böyle oluyor.
Konumu bir daha okuyunca kibir akan bir yazı olduğunu farkettim utandım kendi adıma o an ki sinirle öyle yazmışım kuyruğu dik tutma canan,onun dengesiz halleri bı bakıyorum kopuk alakasız bir bakıyorum aşk böceği. İyi yanları ve kötü yanlarını yazma sebebim bundan ötürü anlayamıyorum nasıl davranmam gerektiğini seviyorum evet nalet olsun ilgili yönergenin,üstüme düşerken güldürürken mutluyum ama böyle kriz anları olduğunda nefret ediyorum normal kavga değil ki yok sayma.
boyle iltifat alınca da bı özgüven geliyor,koca da kimmiş benim gibi tatlı sempatik kadını kaybedecek diye sağolun ozguvenimi uyandirdiginiz için. Aslında fena sayilmam da az bı makyaj çözer bu işi yapmayı ogreneyimde.Buraya akil vermeye degil de yazdiklarina gulmeye geldim ya o nasi bi anlatis bicimi cok tatlisin
Yorumunuz aynen şu dedirtti,çekilin kara bulutlar yıldızlar buradalar diye sık sık sık ışıklar yandi,ceylanlar kosustu zihnimde Allah razı olsun sizden yine yeniden okuyacam,şunu eklemeyi unutmuşum terapistler asla gitmez.Nefret etmiyorsunuz, geçici öfke o, her kadın eşiyle kavga ettiğinde geçici öfkeye kapılır, burada eşiyle kavga eden bütün kadınlara sorun kavga anında adamın gırtlağını sıkıp bırakası gelir ama küslük bitip gönül alınca aşk böceği kıvamına geliriz.
Yok sayma değil, öfkeyle daha çok damarınıza basmaya çalışıyor, kızacağınızı, sinir olacağınızı biliyor, misilleme diyelim, sizin dilinizin ayarı yok bilerek acıtıyorsunuz, o sizi bu şekilde acıtma yolunu seçmiş, ortada bir sevgi var ama ikinizde baskın ve inatçı karakterlere sahipsiniz gibi geldi bana, karakter savaşı var, çözülür çözülmesine ama terapi şart bence, kontrolsüz öfkelerinizi dizginlemeyi, birbirinize nasıl davranmanız gerektiğini öğrenmeniz lazım.
bu ilişki bitmiş uzatmaları oynuyorsunuz. madem oğlun için evlendin iki sene daha boşanamam diyorsun dayan. ama sakın sende tatile çıkayım deme. bu sefer işler iyice sarpa sarar. madem en az katlanmak zorunda olduğun 2 sene var. zehir etmeden geçirin bu seneleri birbirinize. birde sinirlerine hakim olamayan fevri insanlar gerçekten evlilik yapmasın. benim ikinci evliliğim ilk evliliğimde yüzde yüz haklı olmama rağmen sinirli ve fevri olduğum için haklı olduğum yerde haksız konumda olduğum durumlar oldu. neyse ayrıldım. hayatımın içine edildiği için şöyle okkalı en ağarından bi depresyon sonra yavaş yavaş kendimi topladım. sonra ise evlilik için neler yanlış neler doğru ben ne kadar doğru yada yanlışım iyice ölçtüm tarttım biçtim. sekiz senede evlenmedim. şu an inan çok anlayışlı iyi bi eşim var. ama sinirli ve fevri yönlerimi törpüledim. tutuyorum kendimi. sende kendini eğrisiyle doğrusuyla yazmışsın sinirli yanını törpüle. birde çocuk için ikinci kez evlenmek kendinden harcamak ama annesin saygı duyuyorum.Direk konuya geçiyorum umarım iyisinizdir,zira ben hiç iyi değilim. Eşimle bir hafta önce şiddetli kavga ettik gerçekten siddetliydi. O ağır konuştu ben onu bastirdim daha ağır konuştum nitekim bir haftadır kusuz,bu umrumda değil lakin benim öküz yarın tatile gidiyormuş nasıl elim ayağım titredi nasıl sinirlendim ki hala ellerim titriyor her kelimeyi silip tekrar düzeltiyorum o derece. Bunu kayinvalidemden öğreniyorum,kavgadan haberi var bana diyor ki-x yarın tatile çıkıyormuş ses etme kızım,gelince bı hal yoluna konur sakinligini koru istersen bugün bize gel.- Ne diyon anne dedim ne tatili diye bı başladım kadininda kalbini kırdım.Of neyse kendimden bahsedeyim,ev hanımı bir evladı olan 1.72 68 kiloda beyaz tenli bakım olarak sadece kişisel temizliğine önem veren,makyaj yapmayan daha doğrusu beceremeyen 26 yaşında gayet esprili güler yüzlü baskasiin derdiyle dertlenen, samimi,doğal merhametli bir o kadarda sinirlı ve aptal kadinim,ona muhtaç miyim asla gururdan kibirden değil valla ama ailemin maddi durumu oldukça iyi buna rağmen ben bu sig,bu çiğ bu ortaçağdan kalma adamla evli kalmanin yollarını aramaktayim,şöyle ki boşandım oğlum çok zorluk çıkardı elinden geleni ardına koymadı sağolsun ve ben mücadele etmeden bu adamla tekrar evlenmiş bulundum.İlki hata değildi,ikincisi tamamen esseklikti.
Şimdi ondan bahsedeyim,1.86boyunda 84 kilo dışardan gören vauvvv diyecek fakat içine giren tüh Allah belanı vermesin ne lanet adamsın dedirtecek karakterde bir adam. Gayet neşeli,esprili ailesine karşı beni daima savunan,ortalamanın üstünde ilgili,her akşam evde kahkalar artıran,güldürmek için çabalayan,bunun yanı sıra sinirlendiğinde gözü hiç biseyi görmeyen gemiyi değil limanı yakan,cimri ve de bencil bir adam.Oyle işte ya ne yazacagimi unuttum sorun cevap vereyim zira bu tatil meselesi bütün benligimi alt üst etti. Siz konuyu okurken tekrar gözden gecirmedim umarım anlaşılır olmuştur ben de çay içeyim nolur tokat etkisi yapan yorumlar yapin,boşanma şu an için imkansız en az iki sene bictim boşanmaya.
Bana bencil gelen özelliklerTam bu adamın kötü yanı ne dedim o esnada cimriyi gördüm
Bencil olduguna emin misiniz
Yada hangi konularda bencillik eder
Cimrilerde kolay kolay son anda planlanmış tatile çıkmazlar ama ..
Sinirli olduğunuz için objektif bakmıyor olablir misiniz ?
Valla ben bencesini yazdım, sizin yazdığınız kadarıyla gördüğüm bu, boşanmayı aklına koymuş kadın hali yok sizde, eşinizinde sizden ayrılmak istediğini düşünmüyorum, ona göre siz bazı huylarınızı törpüleseniz geri kalan herşey güllük gülistanlık, size göre de o sizin istediğiniz gibi davransa herşey güllük gülistanlık, sizle ilgilenmesi, sizi güldürmesi, sizi sevmesi hoşunuza gidiyor, arada daha az ilgi gösterdiğinde sinirleniyorsunuz bence, siz sevilmeyi ve ilgiyi seven bir kadınsınız gibi geldi, gözünüzün içine aşkla baktığında eriyorsunuz ama şunu benim istediğim gibi yapacaksın dediğinde o erime buz kesmeye dönüyor, çatışma var, bu çatışmayı sonlandırmanın yolları var, onunda yolu terapistten geçiyorYorumunuz aynen şu dedirtti,çekilin kara bulutlar yıldızlar buradalar diye sık sık sık ışıklar yandi,ceylanlar kosustu zihnimde Allah razı olsun sizden yine yeniden okuyacam.
Gerçekten iyi analiz etmissiniz,su var ben bazen alttan alabilen biriyim ama o asla almaz benden çok bagirir terapisti yoğurarak yoğurarak isleyecem bakalım hayırlısı hakkımda sağolun vakit ayirdiniz.Valla ben bencesini yazdım, sizin yazdığınız kadarıyla gördüğüm bu, boşanmayı aklına koymuş kadın hali yok sizde, eşinizinde sizden ayrılmak istediğini düşünmüyorum, ona göre siz bazı huylarınızı törpüleseniz geri kalan herşey güllük gülistanlık, size göre de o sizin istediğiniz gibi davransa herşey güllük gülistanlık, sizle ilgilenmesi, sizi güldürmesi, sizi sevmesi hoşunuza gidiyor, arada daha az ilgi gösterdiğinde sinirleniyorsunuz bence, siz sevilmeyi ve ilgiyi seven bir kadınsınız gibi geldi, gözünüzün içine aşkla baktığında eriyorsunuz ama şunu benim istediğim gibi yapacaksın dediğinde o erime buz kesmeye dönüyor, çatışma var, bu çatışmayı sonlandırmanın yolları var, onunda yolu terapistten geçiyor
Fevri yanlarim var ofkeme yenik düşüyorum ama haksiz olduğumda alttan alırım ergen gibi davranmam ben mesela tatile gidecek olsam,ararım yarın tatil planımız var der net konuşur kapatirim ama o bana hiç bişey söylemeden gidiyor,cildirazambu ilişki bitmiş uzatmaları oynuyorsunuz. madem oğlun için evlendin iki sene daha boşanamam diyorsun dayan. ama sakın sende tatile çıkayım deme. bu sefer işler iyice sarpa sarar. madem en az katlanmak zorunda olduğun 2 sene var. zehir etmeden geçirin bu seneleri birbirinize. birde sinirlerine hakim olamayan fevri insanlar gerçekten evlilik yapmasın. benim ikinci evliliğim ilk evliliğimde yüzde yüz haklı olmama rağmen sinirli ve fevri olduğum için haklı olduğum yerde haksız konumda olduğum durumlar oldu. neyse ayrıldım. hayatımın içine edildiği için şöyle okkalı en ağarından bi depresyon sonra yavaş yavaş kendimi topladım. sonra ise evlilik için neler yanlış neler doğru ben ne kadar doğru yada yanlışım iyice ölçtüm tarttım biçtim. sekiz senede evlenmedim. şu an inan çok anlayışlı iyi bi eşim var. ama sinirli ve fevri yönlerimi törpüledim. tutuyorum kendimi. sende kendini eğrisiyle doğrusuyla yazmışsın sinirli yanını törpüle. birde çocuk için ikinci kez evlenmek kendinden harcamak ama annesin saygı duyuyorum.
inş her şey gönlüne göre yoluna girer.
Alttan almaması egosundan, biraz ego yapıyordur, siz terapist işini ciddi ciddi gündeme getirin, saydığınız maddelerde bile kesin dille boşanın diyebileceğim birşey göremedim, küçük şeyler birikir büyük boşanma sebepleri olur ama siz seviyorsunuz, o zaman biriktirip dağ yapacağınıza, karakterinizden de ödün vermeden birlikte devam etmeyi öğrenmeniz lazım ikinizinde.Gerçekten iyi analiz etmissiniz,su var ben bazen alttan alabilen biriyim ama o asla almaz benden çok bagirir terapisti yoğurarak yoğurarak isleyecem bakalım hayırlısı hakkımda sağolun vakit ayirdiniz.
Alttan almaması egosundan, biraz ego yapıyordur, siz terapist işini ciddi ciddi gündeme getirin, saydığınız maddelerde bile kesin dille boşanın diyebileceğim birşey göremedim, küçük şeyler birikir büyük boşanma sebepleri olur ama siz seviyorsunuz, o zaman biriktirip dağ yapacağınıza, karakterinizden de ödün vermeden birlikte devam etmeyi öğrenmeniz lazım ikinizinde.
Terapisti soyleyecem döndüğünde ciddi olacam laubali olmayacam,egosu batasica öldürdü zaten egosu egosunu daima hoş tutacan,aman egosuna zeval gelmesin,aslında oğlan iyi berbat çocukluk geçirmiş babasının sayesinde direğe bağlayıp mahallenin gözü önünde dovermis babası çocukken bı taraftan psikolojisi iyi değil idare et diyorum bı taraftan bana ne psikolojisi batsın Sanırım sabırlı olmam ve terapiste ikna etmem gerekecek,32 yaşında bu oğlan ben 26 işte biliyorum bazen dalgalı bazen sakın geçer ama bu ipleri koparma derdinde anlam veremiyorumYaşınıza baktım, eşinizde sizden çok fazla büyük değil sanırım, erkek ve kadın 30'dan sonra olgunlaşıyor, o zamana kadar evlilik bazen Karadeniz gibi hırçın dalgalı, bazen Akdeniz gibi sakin ve sıcak geçer, o dönem atlatıldığında evlilik biraz daha oturur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?