Üstünme geliyorlar ve ben burda oturmuş konu açıyorum ulala

Bana bu dikiş tutmaz gibi geliyor. Saygı kalmamış sevgi desen... ehh belki biraz. Daha 26 yaşındasın çok gençsin. Yine kendin yaşayıp gör tabi ama gerçekten mutlu musun istediğin hayat bu mudur iyi düşün.

Sen de çık tatile hatta ondan daha uzun kal sürekli eğlenceli keyifli fotoğraflar paylaş anlasın anya yı Konya yı.

İşte bı mutluluktan uçuyorum bu bakiyom dibe vuruyor,derdin ne oğlum valla bı bosarim görürsün gününü salak herif. İçimi bosalttim.

Tüm yazışmaları okumadım ama otele tatile gidiyorsa siz de aynı otele rezervasyon yaptırın
Para kredi kartı sorun ise rezervasyon yapmadan gidin hem göZünüzle görmüş olursunuz kimlerle hem de iyi ihtimalle beraber tatil yapmış olursunuz. Kötü ihtimalle de ikiniz çıkıp dönersiniz.
Ya da 24 ay var ise ayrılmanıza gün hesabı yapın takmayın üzmeyin kendinizi; yatırımı kendinize yapın

İşte bı mutluluktan uçuyorum bu bakiyom dibe vuruyor,derdin ne oğlum valla bı bosarim görürsün gününü salak herif. İçimi bosalttim.
Eşiniz ne işle meşgul? Şimdi kendisi tatile gidecek ki hesap verme ihtiyacı duymuyo orası çok acaip. Kimlerle gidecek iş arkadaşları ya da kuzen falan? Ben olsam çok fena parlamıştım sanırım

Eşiniz ne işle meşgul? Şimdi kendisi tatile gidecek ki hesap verme ihtiyacı duymuyo orası çok acaip. Kimlerle gidecek iş arkadaşları ya da kuzen falan? Ben olsam çok fena parlamıştım sanırım
abisinin bürosunda çalışıyor,abisiyle gidecekmiş,parlamam onun egosunu daha sisirecek. Elbet keser dönecek sap dönecek.

Zaten boşanma fikri rahatlatıyor icimi,sağolun.

Çocuğu götüremezmisi,hem iş hem tatilmis.

Sizin de hatalı olduğunuzu düşünüyorum.
Madem eş şakalarınız kakaya dönüşüyor yapmayın el şakası birbirnize bu kadar basit.
Boşanmak için sebebiniz bu kavga ise çok gereksiz iletişim probleminiz var sanırım.
Eşiniz tatile gitsin, sizde gidin kafanızı dağıtım yada bileti 2 kişilik yapın sorunlarınızı çözün keyfinize bakın..
Sizde nedense çirkeflik sezdim, belkide her zaman karşı tarafı bastırmak iyi değildir kişi karşındaki ne yapsam ne söylesem üste çıkacaktır diye düşünüp açıklama yapma gereksinimi duymaz bence..
Bende siz kendinizide ölçüp tartın, gerçekten evli kalmak istiyor musunuz? Gerçekten seviyor musunuz? Mutlu musunuz? Hayalinizdeki evlilik mi yoksa beklentilerinizi karşılamadığı için mi boşanmayı düşünüyorsunuz yada erkek olarak beklentinizi mi karşılamıyor bunlardan başlayın bence..
Eşinizi anlatırken hem övmüssünüz hemde kötü yönlerinden bahsetmissiniz sonuçta her insan mükemmel değil ya olduğu gibi yada hiç
Siz bir bardak çay da kendinizi düşünmek için koyun..

Sanırım seviyorum ama sevmemem gerek.
Eşinizle boşanamazsınız, belli ki siz eşinizi seviyorsunuz, bana itaat edeceksin, hayatının her noktasında ben olacağım diyen bir kocayla, hayır senin dediğini yapmayacağım diyen bir kadının inatlaşma savaşı yaşanıyor sadece.
Her ikinizde birbirine karşı kuyruğu dik tutma derdine düşmüşsünüz.

Boşanmayı ciddi ciddi düşünen bir kadın kendine 2 sene hedefi koymaz, sevmediği, boşanmayı düşündüğü adamdan bahsederken sevdiğini belli eden sözcükler serpiştirmez cümlelerine, boşanmayı aklına koyan kadının kocasından bahsettiği her sözde öfke olur, sizde o öfke yok:)

Ortada sevgisizlik olduğunu da zannetmiyorum, evliliği yürütme konusunda izlediğiniz yol hatalı yalnızca, aile terapisti yardımıyla akış açılarınızı değiştirip, birbirinizi anlamayı öğrendiğinizde herşey yoluna girecektir.

Son düzenleme:
Bilse napar acaba
Bence şartlandırmasan kendini.teskere bekler gibi devam ederse eziyet olur ki yarına çıkacağımız garanti değilken
Yani,planlarima göre böyle giderse oğlum biraz daha büyümüş her şeyi anlayacak yasa gelmiş olacak,hem içimde sunuda yapaydim şöyle olurdu diye bişey kalmayacak.

Boşanmak için sebebim bu kavga değil,bu ve buna benzer halleri tabii ki bende de hata vardır,bunu şu an tahlil edemeyecem cirkefi değilim ama üstüme gelindigindiginde sinirleniyorum ofkeliyom biraz,o inatlasti bırakmadı ben de tepki verdim iste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…