- 4 Temmuz 2012
- 1.678
- 3.895
- 133
- Konu Sahibi Bayan X diyeceksiniz
-
Bı söz vardı aglamami istediğiniz mendille halay cekmezsem serefisizim diye eve geciyim cekecem valla.Haydi bi saate bişeyin kalmaz kalırsa yaz halay candır
Sen de çık tatile hatta ondan daha uzun kal sürekli eğlenceli keyifli fotoğraflar paylaş anlasın anya yı Konya yı.Direk konuya geçiyorum umarım iyisinizdir,zira ben hiç iyi değilim. Eşimle bir hafta önce şiddetli kavga ettik gerçekten siddetliydi. O ağır konuştu ben onu bastirdim daha ağır konuştum nitekim bir haftadır kusuz,bu umrumda değil lakin benim öküz yarın tatile gidiyormuş nasıl elim ayağım titredi nasıl sinirlendim ki hala ellerim titriyor her kelimeyi silip tekrar düzeltiyorum o derece. Bunu kayinvalidemden öğreniyorum,kavgadan haberi var bana diyor ki-x yarın tatile çıkıyormuş ses etme kızım,gelince bı hal yoluna konur sakinligini koru istersen bugün bize gel.- Ne diyon anne dedim ne tatili diye bı başladım kadininda kalbini kırdım.Of neyse kendimden bahsedeyim,ev hanımı bir evladı olan 1.72 68 kiloda beyaz tenli bakım olarak sadece kişisel temizliğine önem veren,makyaj yapmayan daha doğrusu beceremeyen 26 yaşında gayet esprili güler yüzlü baskasiin derdiyle dertlenen, samimi,doğal merhametli bir o kadarda sinirlı ve aptal kadinim,ona muhtaç miyim asla gururdan kibirden değil valla ama ailemin maddi durumu oldukça iyi buna rağmen ben bu sig,bu çiğ bu ortaçağdan kalma adamla evli kalmanin yollarını aramaktayim,şöyle ki boşandım oğlum çok zorluk çıkardı elinden geleni ardına koymadı sağolsun ve ben mücadele etmeden bu adamla tekrar evlenmiş bulundum.İlki hata değildi,ikincisi tamamen esseklikti.
Şimdi ondan bahsedeyim,1.86boyunda 84 kilo dışardan gören vauvvv diyecek fakat içine giren tüh Allah belanı vermesin ne lanet adamsın dedirtecek karakterde bir adam. Gayet neşeli,esprili ailesine karşı beni daima savunan,ortalamanın üstünde ilgili,her akşam evde kahkalar artıran,güldürmek için çabalayan,bunun yanı sıra sinirlendiğinde gözü hiç biseyi görmeyen gemiyi değil limanı yakan,cimri ve de bencil bir adam.Oyle işte ya ne yazacagimi unuttum sorun cevap vereyim zira bu tatil meselesi bütün benligimi alt üst etti. Siz konuyu okurken tekrar gözden gecirmedim umarım anlaşılır olmuştur ben de çay içeyim nolur tokat etkisi yapan yorumlar yapin,boşanma şu an için imkansız en az iki sene bictim boşanmaya.
İşte bı mutluluktan uçuyorum bu bakiyom dibe vuruyor,derdin ne oğlum valla bı bosarim görürsün gününü salak herif. İçimi bosalttim.Bana bu dikiş tutmaz gibi geliyor. Saygı kalmamış sevgi desen... ehh belki biraz. Daha 26 yaşındasın çok gençsin. Yine kendin yaşayıp gör tabi ama gerçekten mutlu musun istediğin hayat bu mudur iyi düşün.
Teşekkürler lakin çıkamamSen de çık tatile hatta ondan daha uzun kal sürekli eğlenceli keyifli fotoğraflar paylaş anlasın anya yı Konya yı.
Eşiniz ne işle meşgul? Şimdi kendisi tatile gidecek ki hesap verme ihtiyacı duymuyo orası çok acaip. Kimlerle gidecek iş arkadaşları ya da kuzen falan? Ben olsam çok fena parlamıştım sanırımİşte bı mutluluktan uçuyorum bu bakiyom dibe vuruyor,derdin ne oğlum valla bı bosarim görürsün gününü salak herif. İçimi bosalttim.
abisinin bürosunda çalışıyor,abisiyle gidecekmiş,parlamam onun egosunu daha sisirecek. Elbet keser dönecek sap dönecek.Eşiniz ne işle meşgul? Şimdi kendisi tatile gidecek ki hesap verme ihtiyacı duymuyo orası çok acaip. Kimlerle gidecek iş arkadaşları ya da kuzen falan? Ben olsam çok fena parlamıştım sanırım
Zaten boşanma fikri rahatlatıyor icimi,sağolun.Tüm yazışmaları okumadım ama otele tatile gidiyorsa siz de aynı otele rezervasyon yaptırın
Para kredi kartı sorun ise rezervasyon yapmadan gidin hem göZünüzle görmüş olursunuz kimlerle hem de iyi ihtimalle beraber tatil yapmış olursunuz. Kötü ihtimalle de ikiniz çıkıp dönersiniz.
Ya da 24 ay var ise ayrılmanıza gün hesabı yapın takmayın üzmeyin kendinizi; yatırımı kendinize yapın
Çocuğu götüremezmisi,hem iş hem tatilmis.E zaten o götürmek istemediği için bunu yapacaksiniz.
Tatil mi istiyor, tabii gitsin. Çocukla eğlensin, onu da gezdirsin.
Çocuk onun çocuğu değil mi yahu? Ne deyip bırakacak?
Mesaj atarsınız "oğlumuz yarın tatile çıkacağınızı öğrenince çok heyecanlandı. Ben eşyalarını hazırladım, eksikleri de gidince alırsınız artik." diye.
Çocuğu babanızın evinden getirmediniz ya.
Mesela buna hayır demesi benim için büyük sorun olurdu.
Değil,o bilmiyor.2 sene sonra boşanma fikri ortak mı?
Bilse napar acabaDeğil,o bilmiyor.
Eşinizle boşanamazsınız, belli ki siz eşinizi seviyorsunuz, bana itaat edeceksin, hayatının her noktasında ben olacağım diyen bir kocayla, hayır senin dediğini yapmayacağım diyen bir kadının inatlaşma savaşı yaşanıyor sadece.Sanırım seviyorum ama sevmemem gerek.
O zaman sende bir.tatil ayarla hem ondan önce git öyle şey mi olurmuş sizi bırakıp tatile gidecekAceydim kollerimi gitme diyeydim,ama demem. Gelirse paşa gönlü bilir.
Amin amin :):) Allah da seni güldürsün seneye hedefim hukuk takir takir bosayacam gitsin herkesi.
Yani,planlarima göre böyle giderse oğlum biraz daha büyümüş her şeyi anlayacak yasa gelmiş olacak,hem içimde sunuda yapaydim şöyle olurdu diye bişey kalmayacak.Bilse napar acaba
Bence şartlandırmasan kendini.teskere bekler gibi devam ederse eziyet olur ki yarına çıkacağımız garanti değilken
Boşanmak için sebebim bu kavga değil,bu ve buna benzer halleri tabii ki bende de hata vardır,bunu şu an tahlil edemeyecem cirkefi değilim ama üstüme gelindigindiginde sinirleniyorum ofkeliyom biraz,o inatlasti bırakmadı ben de tepki verdim iste.Sizin de hatalı olduğunuzu düşünüyorum.
Madem eş şakalarınız kakaya dönüşüyor yapmayın el şakası birbirnize bu kadar basit.
Boşanmak için sebebiniz bu kavga ise çok gereksiz iletişim probleminiz var sanırım.
Eşiniz tatile gitsin, sizde gidin kafanızı dağıtım yada bileti 2 kişilik yapın sorunlarınızı çözün keyfinize bakın..
Sizde nedense çirkeflik sezdim, belkide her zaman karşı tarafı bastırmak iyi değildir kişi karşındaki ne yapsam ne söylesem üste çıkacaktır diye düşünüp açıklama yapma gereksinimi duymaz bence..
Bende siz kendinizide ölçüp tartın, gerçekten evli kalmak istiyor musunuz? Gerçekten seviyor musunuz? Mutlu musunuz? Hayalinizdeki evlilik mi yoksa beklentilerinizi karşılamadığı için mi boşanmayı düşünüyorsunuz yada erkek olarak beklentinizi mi karşılamıyor bunlardan başlayın bence..
Eşinizi anlatırken hem övmüssünüz hemde kötü yönlerinden bahsetmissiniz sonuçta her insan mükemmel değil ya olduğu gibi yada hiç
Siz bir bardak çay da kendinizi düşünmek için koyun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?