Üstünme geliyorlar ve ben burda oturmuş konu açıyorum ulala

hahahyyy

seni kendime esininde bu sevme tarzını eşime o kadar benzettim ki:)) sanki kendi hikayemizi okuyor gibi geldi..

Fark var benim ki kusken tatile de gider hey yavrum hey.. benim kocam senin kocanı döver taam mii

hahay canım yaaaerkeklerin geneli oyle sanırım ne kdar sakin ılımlıda olsa sinirlendiği zaman uzaylıya dönnüyorlar sanki:))benimki de öyle.. bende normalde mıncık mıncık sevilmekten sert sert sevilmekten asla hoslanmam.. ama esim tam tersi allahım canımı acıtacak kızartacak, morartacak en sonunda da gözümden yaş getirtecek .. o radde kadar o şekil seviyor ya şaka gibikızıyorum ediyorum e napim ben böyle seviyorum diyoraynısını ona yapmaya çalışıyorum oh ne güzel işte böyle sev diiyoor :) en sonunda diyorum kesin sende bir MAZOŞİSTlik var...

Ben ağladığını bilirim oturuyoruz sessiz sakin adam meydana çıkan güreşçi havasında bı kalkıyor haydaaa diye diye yanıma geliyor bir başlıyor geçenlerde bacagimi istirdi neymiş canı çok kaynamış hırsını alamiyomus bişey demedim o gün ağladim,ama kavga sebebinde hastaydım ondan bağırdım. Sanırım o dediğinden bende de var: )

hahayyyy:))aynı ya canı çok çekmiş. ancak oyle hissediyormus sevdiğini.. savunmalar hep bu sekilde:))önceden cok daha tepkiliydim simdi baya baya azaldm. hassas yerlerimi(yüzümü gözzümü burnumu vs) ısıracagı zaman diyorum ki aşkim omzumu ısır orası agrıor fala:))maksat enerjisini bitirmek

Ha ha gözümü isir ay çok iyiymiş hiç gulecek halde değildim,benim tenin beyaz isirinca morariyor düşünsene kolumda ağız şeklinde bir morluk alıştım zaar.

gece hiç konuşmadınız mı çocuğun da tatile ihtiyacı olduğu, ne zaman döneceği, nereye gideceği konusunda?
Akşam yemeğe davetliydik eltime konusmadik,sadece x de tatil istiyor onu da götür esyalari hazır dedim abisi çocuklar gelemez abim benim işim için gidiyoruz hem is,hem tatil dedi. Başka bir şey demedim.

Küslüğü çok uzatıyor. Sen de güreşçi havasında bir el-ense çeksen, belki barışırdınız.

Ha ha gözümü isir ay çok iyiymiş hiç gulecek halde değildim,benim tenin beyaz isirinca morariyor düşünsene kolumda ağız şeklinde bir morluk alıştım zaar.

ayyy aynı aynı canım bembeyazım bende:))) sert opse bile kızarır morarır bi de ısıryor eşşek:)) ya diyorum morarıyor yapma diyor birsey olmaz kapatıcı sürersinn

Yansıdı zaten evvelsi gun de kayinvalidede birlikteydik. Neden ki
Arayı bulmaya çalışmadılar mı? Yani kavgalıyken misafirliğe gidip de eşin çıkıp gitmesi enteresan geldi. Çoluklu çocuklu adam, sizde para yok. ''Ben gidiyorum'' deyip gitmesi, gidebilmesi ne kadar doğru? Bu belki romantik bi sevgili atışması gibi yansımış buraya ama baba çocuğunu 1 hafta bırakıp gidiyor, üstelik keyfi. Niçin izin verdiniz? Kavgalıyken misafirliğe gittiğinize göre sabrınız yine iyi düzeyde. Yani hayat alelade devam ederken adam çıkıp gitmiş. Enteresan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…