- 15 Haziran 2017
- 4.318
- 12.263
- 158
- Konu Sahibi Bayan X diyeceksiniz
-
Şişmedim ama uyumuşum yazmanı beklerken: ( gitme sen gorumcene o kadar değil ya.Doğru diyosun bende öyle düşünüyorum. O anın şokuyla vurduğunu algılayamadım bile.. üff bi de ben şişirdim seni :)
Bütün imkanları kullanıyor adaletsiz kavga ediyor Allah büyük gitti geceEşinizin parası var ve sizi düşünmeden harcayabiliyor ama.
Sadece bu kadar ne geri kalmışım ben onu arayıp bilgi vermiyolar miOnun cikartmawina gerek yok ki :) bi ara esinin kimlik kartinin arkali onlu resmini cek. Internetten basvuru yap :) olsun bitsin
Evet,zaten sakalasir hep ama canımı acitmaz hastayım valla geberiyodum geldi minciklamaya başladı yapma dedim uyuyuym dedim dinlemedi sona bana bı sinir geldi de get dedim tekmeyi bı koydum düştü. Yatağın ucunda yatiyodu,yani ben yatağın ortasında yayildim bu yatağın ucuna ilisti,sert vurmadım ittim düştü.
Var bende de hata hep derdi ki bana başka koltukta oturma dizime yat kucağıma otur ( mahrem olandan değil ) yani öyle izleyelim tvyi derdi,kendin ben istemeden bir kere kahve yap getir derdi şimdi yapsam olmaz,of. Yapsam olurdum sanki
Fark var benim ki kusken tatile de gider hey yavrum hey.. benim kocam senin kocanı döver taam miiseni kendime esininde bu sevme tarzını eşime o kadar benzettim ki:)) sanki kendi hikayemizi okuyor gibi geldi..
Fark var benim ki kusken tatile de gider hey yavrum hey.. benim kocam senin kocanı döver taam mii
Ben ağladığını bilirim oturuyoruz sessiz sakin adam meydana çıkan güreşçi havasında bı kalkıyor haydaaa diye diye yanıma geliyor bir başlıyor geçenlerde bacagimi istirdi neymiş canı çok kaynamış hırsını alamiyomus bişey demedim o gün ağladim,ama kavga sebebinde hastaydım ondan bağırdım. Sanırım o dediğinden bende de var: )hahay canım yaaaerkeklerin geneli oyle sanırım ne kdar sakin ılımlıda olsa sinirlendiği zaman uzaylıya dönnüyorlar sanki:))benimki de öyle.. bende normalde mıncık mıncık sevilmekten sert sert sevilmekten asla hoslanmam.. ama esim tam tersi allahım canımı acıtacak kızartacak, morartacak en sonunda da gözümden yaş getirtecek .. o radde kadar o şekil seviyor ya şaka gibi kızıyorum ediyorum e napim ben böyle seviyorum diyor aynısını ona yapmaya çalışıyorum oh ne güzel işte böyle sev diiyoor :) en sonunda diyorum kesin sende bir MAZOŞİSTlik var...
Yok onu aramiyorlar. Verdiginiz numarayi ariyorlar :)Sadece bu kadar ne geri kalmışım ben onu arayıp bilgi vermiyolar mi
Ben ağladığını bilirim oturuyoruz sessiz sakin adam meydana çıkan güreşçi havasında bı kalkıyor haydaaa diye diye yanıma geliyor bir başlıyor geçenlerde bacagimi istirdi neymiş canı çok kaynamış hırsını alamiyomus bişey demedim o gün ağladim,ama kavga sebebinde hastaydım ondan bağırdım. Sanırım o dediğinden bende de var: )
gece hiç konuşmadınız mı çocuğun da tatile ihtiyacı olduğu, ne zaman döneceği, nereye gideceği konusunda?Bütün imkanları kullanıyor adaletsiz kavga ediyor Allah büyük gitti gece
Anladim,bu çok iyi haber tatil için olmasa da artık kart için bı dünya yalakalık yapmak zorunda kalmam denemeye değer teşekkür ederim öğrendiğinde yaşanacak kavgadada masum,sevimli oluverdim mı fevri davranmak yerine tamam işte.Yok onu aramiyorlar. Verdiginiz numarayi ariyorlar :)
Ha ha gözümü isir ay çok iyiymiş hiç gulecek halde değildim,benim tenin beyaz isirinca morariyor düşünsene kolumda ağız şeklinde bir morluk alıştım zaar.hahayyyy:))aynı ya canı çok çekmiş. ancak oyle hissediyormus sevdiğini.. savunmalar hep bu sekilde:))önceden cok daha tepkiliydim simdi baya baya azaldm. hassas yerlerimi(yüzümü gözzümü burnumu vs) ısıracagı zaman diyorum ki aşkim omzumu ısır orası agrıor fala:))maksat enerjisini bitirmek
Akşam yemeğe davetliydik eltime konusmadik,sadece x de tatil istiyor onu da götür esyalari hazır dedim abisi çocuklar gelemez abim benim işim için gidiyoruz hem is,hem tatil dedi. Başka bir şey demedim.gece hiç konuşmadınız mı çocuğun da tatile ihtiyacı olduğu, ne zaman döneceği, nereye gideceği konusunda?
Eltindeyken iyi karı kocayı mı oynadınız, kavga yansıdı mı?Akşam yemeğe davetliydik eltime konusmadik,sadece x de tatil istiyor onu da götür esyalari hazır dedim abisi çocuklar gelemez abim benim işim için gidiyoruz hem is,hem tatil dedi. Başka bir şey demedim.
Yansıdı zaten evvelsi gun de kayinvalidede birlikteydik. Neden kiEltindeyken iyi karı kocayı mı oynadınız, kavga yansıdı mı?
Ben ağladığını bilirim oturuyoruz sessiz sakin adam meydana çıkan güreşçi havasında bı kalkıyor haydaaa diye diye yanıma geliyor bir başlıyor geçenlerde bacagimi istirdi neymiş canı çok kaynamış hırsını alamiyomus bişey demedim o gün ağladim,ama kavga sebebinde hastaydım ondan bağırdım. Sanırım o dediğinden bende de var: )
Ha ha gözümü isir ay çok iyiymiş hiç gulecek halde değildim,benim tenin beyaz isirinca morariyor düşünsene kolumda ağız şeklinde bir morluk alıştım zaar.
Arayı bulmaya çalışmadılar mı? Yani kavgalıyken misafirliğe gidip de eşin çıkıp gitmesi enteresan geldi. Çoluklu çocuklu adam, sizde para yok. ''Ben gidiyorum'' deyip gitmesi, gidebilmesi ne kadar doğru? Bu belki romantik bi sevgili atışması gibi yansımış buraya ama baba çocuğunu 1 hafta bırakıp gidiyor, üstelik keyfi. Niçin izin verdiniz? Kavgalıyken misafirliğe gittiğinize göre sabrınız yine iyi düzeyde. Yani hayat alelade devam ederken adam çıkıp gitmiş. Enteresan.Yansıdı zaten evvelsi gun de kayinvalidede birlikteydik. Neden ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?