- 5 Haziran 2014
- 3.114
- 6.048
- 408
- Konu Sahibi Bayan X diyeceksiniz
-
Sürekli ilgi değil belki istediği bundan emin olmak istiyor gibiAma takdir edersiniz ki sürekli ilgilenemem. Hep hiç bıkmadan usanmadan benim yapımda bu yok.
Hayırdır koçum ne ayak,alırım aklını akıllı ol derdimde demem,ters teper şu an yapacağım her hamle.Daha ne istiyosun Allah tan belanı mı diyecektim ki :)<< cimri>> ve <<tek başına tatil>> içerikli cümlelerini okuyana kadar ..cimrilik bir şekilde halledilir ama o yalnız gidilen tatilin telafisi yok ..hem de aranız bozukken ..Asla gitmesine izin verme ..gerekirse yalandan beyaz bayrak salla ,gönlünü hoş tut ,birlikte gidin ,sonra canına okumaya devam edersin ..senin iznin ve bilgin olmadan hangi cesaretle bu işe kalkismis. .Çok yürek yemişsin ama senin dalagini sökerim de
Çok güldüm kusura bakmayınHayir,bakın detayıyla anlatmakta istemiyorum ama şöyle anlatayım. Hastaydım ben yatıyorum geldi yanıma hasta mı olmuş benim karım diye yanıma uzandı.El şakaları yapmayı başladı benim halim yok hastayım yapma git hiç halim yok dedim. Hala devam etti bu sefer daha fazla sikti beni kemiklerin acıdı,bende git diyorum be dedim tekme attım yataktan düştü zaten kenarında duruyodu benim kabahatim degildi,bı taraftan hastalıkla bı taraftan kavgayla uğraştım.
Param yok ki benim,en fazla işte pikniğe gidecem.Hiç bekleme tatile çık hemde ondan daha uzun kal tatilde.
Annesine sorsaniz bilmez miNereye,kimle gideceğini bile bilmiyorum ki.
Ne mutlu bana o zaman hep Gül'ün inşallah. Benim sorunumla gulmeyeydiniz iyiydi ama canınız sagolsun.Çok güldüm kusura bakmayın
Allahım her mesajında kahkaha atıyorum yaa çok yaşayın emiParam yok ki benim,en fazla işte pikniğe gidecem.
O da var onunda kalbini kırdım uff,arayimda gönlünü alayim az sonra o zaman sorarım.Annesine sorsaniz bilmez mi
Gerçekten canınızı sıktığınız kadar bişey yok emin olunNe mutlu bana o zaman hep Gül'ün inşallah. Benim sorunumla gulmeyeydiniz iyiydi ama canınız sagolsun.
Değil gibi siz de çok yaşayın mutlu yaşayın inşallah.Allahım her mesajında kahkaha atıyorum yaa çok yaşayın emi
Siz komik bi ciftsiniz gerçekten
Tatil işi de numara gibi söyleyeyim
İşte altın yorum bu,bakın şöyle anlatayım umarım anlatabilirim. Çocuğuna çok düşkün baba rolü oynuyor benim gözümde yükselmek için,gün içinde aradığında çocuğunu sormaz,akşam gelir benimle oynar beni mincirir çocuk ordan bakar,sonra ben oğlumla oynarken bize katılır benim gözümün içine bakar ben durumdan hoşnut muyum diye,bana hediye alır bin kere söylerim cocugada bişey al bana aldığında benden önce ona ver diye yok yapmadi. Çocuğu kullanıyor gibime geliyor anlatabiliyomuyum bilemedim çocuğun tatili falan çok önemli değil,çocuk 7 yaşında bunları görecek yaşta degil of işte öyle
İşte o iptal sanırım.Gerçekten canınızı sıktığınız kadar bişey yok emin olun
Zaten haftaya birlikte tatile gidecekmişsiniz ee adam zaten cimri niye bidaha masraf etsin blöf yapıyor
Ailenin yanına gidebilir misin ya da arkadaşın varsa misafir edecek sizi ona da gidebilirsin. Havuza falan gidersiniz fotoğraf çekilirsiniz denizdeymiş gibi birazda yanarsın.Param yok ki benim,en fazla işte pikniğe gidecem.
Anlamadım hakkınızı helal edin çocuk mu için katlaniyosunuz demek istediniz beynimde her şey karıştı su an affınıza sığınarak valla anlamadim,eğer öyle sorduysaniz evet geçmişte yasattiklari var unutamadigim.güvenmiyorsunuz dolayısıyla içinizde sevgi yok..
o şakalaşmanın sonucunun o şekilde olması bu sebepten..
sadece çocuk için mi sevmeye çalışıyorsunuz?
Iııyyy kapı eşini geçerken kişilik değiştiren ikizler erkeği ........ malum iki karekter oluyorlarikizler
Giderim de fena dagildim,annem anlar oo ortaligi birbirine katar,arkadaşım var ama yalnız kalıp düşünmekten yanayim.Ailenin yanına gidebilir misin ya da arkadaşın varsa misafir edecek sizi ona da gidebilirsin. Havuza falan gidersiniz fotoğraf çekilirsiniz denizdeymiş gibi birazda yanarsın.
Aynen,tatil yapamam ama seneye bu gibi durumlar için para biriktirecem.Iııyyy kapı eşini geçerken kişilik değiştiren ikizler erkeği ........ malum iki karekter oluyorlar
Tatil öncesi kocanla evliliğinizin gidişatını konuşun sonra güle güle tatile gitsin , eee tabi sizde oğlunuzla biiii tatil yapın kafanız dağılır
Eşini sevmekten neden bunkadar korkuyorsun ki?Sanırım seviyorum ama sevmemem gerek.
Bence oda sizi seviyor ve beklediği ilgiyi göremediğinden aklınca tatile sizsiz gidip tavır yapıyor.Öyle deme,kendimi buna inandirmamam lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?