Üstünme geliyorlar ve ben burda oturmuş konu açıyorum ulala

Hayırdır koçum ne ayak,alırım aklını akıllı ol derdimde demem,ters teper şu an yapacağım her hamle.

Çok güldüm kusura bakmayın

güvenmiyorsunuz dolayısıyla içinizde sevgi yok..
o şakalaşmanın sonucunun o şekilde olması bu sebepten..
sadece çocuk için mi sevmeye çalışıyorsunuz?

güvenmiyorsunuz dolayısıyla içinizde sevgi yok..
o şakalaşmanın sonucunun o şekilde olması bu sebepten..
sadece çocuk için mi sevmeye çalışıyorsunuz?
Anlamadım hakkınızı helal edin çocuk mu için katlaniyosunuz demek istediniz beynimde her şey karıştı su an affınıza sığınarak valla anlamadim,eğer öyle sorduysaniz evet geçmişte yasattiklari var unutamadigim.

Ailenin yanına gidebilir misin ya da arkadaşın varsa misafir edecek sizi ona da gidebilirsin. Havuza falan gidersiniz fotoğraf çekilirsiniz denizdeymiş gibi birazda yanarsın.
Giderim de fena dagildim,annem anlar oo ortaligi birbirine katar,arkadaşım var ama yalnız kalıp düşünmekten yanayim.

Aynen,tatil yapamam ama seneye bu gibi durumlar için para biriktirecem.

Yani adam gozune girmeye calisiyor bi yandan cidden anlamadim. Acaba sevmedigin icin her sey batiyor olabilir mi gozune. Yani her baba cocuguyla muthis ilgili olmuyor malesef. E ailesine karsi da koruyo diyosun bu da guzel bi ozellik kimseye laf ettirmemesi. Ilgili de. Hosuna gidecek seyler yapmaya calisiyor belki sana gosteris icin oynuyor cocukla ama onda bile senin takdirini kazanmaya calisma var sonucta. Sanki sende sevgi bitmis gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…