- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
- 178
- Konu Sahibi Bayan X diyeceksiniz
-
Benim babam da varlıklı bir adamdı ama ben buna güvenmedim. .Çok aşık olduk be abi :)) neyse ,öğrenci adamla evlendim ,ebemin nikahını gördüm .sonra okulu bitti rahatladık ,ben başladım okula :)Açısından,evet babam dedi ki zamanında kızım yapmasanda meslek sahibi biraz asıl okuluna ilerde yapmadığım şeyler için pişman olursun dedi,salak kafa ne diyor bu adam diye hiç oralı olmadım sevmedim okumayı babama güvendim hep maddi yönden rahat büyüdüm zorluk görmem sandım bugünleri düşünemedim,al işte kalisirsin böyle sap gibi.
Yaptırma valla Bn de çıkardım tatile barlara diskolara giderdim normalde gitmem de inat değil mi bir şekilde arkadaş ayarlar giderdimBencede ama yapıyor işte gözüme şoka soka
Tesekkur ederim,nasil içim ısındı size vazgecmeyip daha detaylı anlattiginiz için. Tabii ki var kim istemez ki mutlu yuvası onu seven,sevdiği eşi olsun. Ama içimde korku var yarı yolda birakacakmis gibi o hissi atamıyorum içimden.bak yukarıda eşini seviyormusun diye soran üyeye verdiğin cevap
alttaki bunun üzerine sorduğum sevmiyorsan niye umurundaki soruma verdiğin cevap..
ama diğer tüm mesajların sevmediğini ama sevmeye çabaladığını gösterir minvalde..
çocuk için mi katlanıyorsun demek istemedim..sırf çocuk içinmi seviyor olmak istiyorsun yoksa kendin içinde bu isteğin var mı?
Aynen,ebemin nikâhını iyi gördüm hemde yaşım 26 ama benim geç oldu kaçırdım zamanı.Benim babam da varlıklı bir adamdı ama ben buna güvenmedim. .Çok aşık olduk be abi :)) neyse ,öğrenci adamla evlendim ,ebemin nikahını gördüm .sonra okulu bitti rahatladık ,ben başladım okula :)
Senin için de geç değil ,her an başlayabilirsin. .
Ama önce bu adamı sev ,kendin için ..o da hissetsin ..aradaki bağ kuvvetlenecek, kavgalar azalacak göreceksin ..bu şekilde sevmediğin bir adamla ömür geçmez ,herşeyi de batar ..
Param olamadığını söylemiştim ama haftaya babama bi yalakalık yapacam inşallah gotururYaptırma valla Bn de çıkardım tatile barlara diskolara giderdim normalde gitmem de inat değil mi bir şekilde arkadaş ayarlar giderdim
Vay anasına elleriniz dert görmesin,annesi derdi onada demistirdebdik kafalı olduğundan onuda bastırmıştır,evet ikincisi hataydı bisanmama sebep olan hatası buyuktu çocuğu gözüm görmesin,daha çocuk afallayinca işte bu hale geldim. Tesekkur ederim .Kendi başına tatile gitmekte nedir ??? Sen tek başına ondan habersiz tatile çıksan annesi onada der mi acaba oğlum seslenme kız kafasını dinlesin gelsin konusursunuz diye...! Adam akıllı bi annede çıkıp demiyo ki ;
"Oğlum! çocuğu bana bırak karını al nereye gidiyosan git, sorununuzu halletmeden gelmeyin!"
Ne güzel yazmıssın iyi yönünü kötü yönünü. Zaten hiç kimse tam anlamıyla iyi yada tam anlamıyla kötü olamaz. Hepimizin artıları eksileri var. Bazen artılar fazla olunca eksileri insanın gözü görmez. Ama işte eksiler fazlalaşmaya başlayınca artı martı görmüyo insan. Hakkınız da hayırlısı olsun. Eğer yurumeyen bi evlilikse boşa!
Boşandıktan sonra tekrar evlenmen büyük hata sonunu bildiğin bir filmi neden izledin? Çocuğun için mi? Öyle olsa hiç boşanmazdınız ki zaten.....
Her hata bakiredir. Tekrarı zevke girer. Acıda zevk verir tabi. Meşrebine göre....
Aileme anlatsam yaptırırım boşanmak olur oda şimdi olmamalı keser döner sap döner Allah buyuk.Kocam tatile gitse bide üstüne benle bozukken eve döndüğünde Allahi şahit tutarım ki beni evde bulamaz bekar hayatı gibi yaşamak nedir bu daha da kopukluk yapar tavrın şimdi ne olsa haklısın bi yaptırımı kesinlikle olmalı bu kendini üzerek değil senin canından önemli değil hiçbişey
Yalnız ben senden 3 yaş büyüğüm ve daha 2.sınıfım :)Aynen,ebemin nikâhını iyi gördüm hemde yaşım 26 ama benim geç oldu kaçırdım zamanı.
Allah huzurunuzu bozmasin.Eşinin yaptığı benim yaptığıma benziyor:) onunla tatilde Güzelce kavga ettikten sonra dönüşte onunla dve dönmek yerine memleketime gittim geldim çok da iyi oldu :) dönüşte güya Boşansak mı devam mi etsek ,hala haklı olduğunu düşünüyor musun diye soracaktım kendisine :) peeeehhhhh deşarj oldum geldim küslük bitti :) tabi mesajlar filan Attı özledim seni şimdiden pisss filan :)
Allah yardımcın olsun senin böyle bir durumda oldugunu bilmiyordum arada yorumlarına denk gelir okurdum inşallah senin için hayırlı şeyler olur canım... kocada olsa ondan çocuğunda olsa el oğlu işte.....Vay anasına elleriniz dert görmesin,annesi derdi onada demistirdebdik kafalı olduğundan onuda bastırmıştır,evet ikincisi hataydı bisanmama sebep olan hatası buyuktu çocuğu gözüm görmesin,daha çocuk afallayinca işte bu hale geldim. Tesekkur ederim .
Ana vallaha mi? Kayit ne zamanYalnız ben senden 3 yaş büyüğüm ve daha 2.sınıfım :)
Tesekkur ederim,nasil içim ısındı size vazgecmeyip daha detaylı anlattiginiz için. Tabii ki var kim istemez ki mutlu yuvası onu seven,sevdiği eşi olsun. Ama içimde korku var yarı yolda birakacakmis gibi o hissi atamıyorum içimden.
İşte altın yorum bu,bakın şöyle anlatayım umarım anlatabilirim. Çocuğuna çok düşkün baba rolü oynuyor benim gözümde yükselmek için,gün içinde aradığında çocuğunu sormaz,akşam gelir benimle oynar beni mincirir çocuk ordan bakar,sonra ben oğlumla oynarken bize katılır benim gözümün içine bakar ben durumdan hoşnut muyum diye,bana hediye alır bin kere söylerim cocugada bişey al bana aldığında benden önce ona ver diye yok yapmadi. Çocuğu kullanıyor gibime geliyor anlatabiliyomuyum bilemedim çocuğun tatili falan çok önemli değil,çocuk 7 yaşında bunları görecek yaşta degil of işte öyle
Aile en son bilse de olur insanın başına bisi geldi mi herkes her yerden konuşur kafa karışır sen kendi kararını alıp uygulayacak birisin tahminimce. Daha önce böyle şeyler var mıydı senden bağımsız olarak sana uymayan faaliyetleri o da etkili olabilir ama ilkse böyle bisi eminim ki son olacak:)Aileme anlatsam yaptırırım boşanmak olur oda şimdi olmamalı keser döner sap döner Allah buyuk.
dua edin lütfenAllah yardımcın olsun senin böyle bir durumda oldugunu bilmiyordum arada yorumlarına denk gelir okurdum inşallah senin için hayırlı şeyler olur canım... kocada olsa ondan çocuğunda olsa el oğlu işte.....
Tabikidedua edin lütfen
bilmiyorum..bırak gitsen. sende biraz kafanı dinle. haftaya da beraber gidersiniz? heralde o planınız iptal olmayacak böyle saçma sebepten ötürü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?