Üstünme geliyorlar ve ben burda oturmuş konu açıyorum ulala

Akşam geldiğinde soyleyecem.

Tatile kimle gidiyor bekar hayatı yaşar gibi senin rızan olmadan naısl yani
Küslük bi yana ama bunu konuşmanız lazım böyle olmaz ki

İşte cozemedigim bu ya,boşandık aramadimi gün yazmadığı vakit yoktu beni biraz evin içinde görmesin odalarda beni arar e o zaman bu tavır ne anlamıyorum valla.

Kavga sebebinizi beğenmedim yani 1 hafta küs kalınacak bişey değil al karşına konuş ya da biraz yüzsüzlük ben de geliyorum senle tatile de bas git onla beraber

Hayırdır koçum ne ayak,alırım aklını akıllı ol derdimde demem,ters teper şu an yapacağım her hamle.
Evet ama kavga sebebi çok küçük ..neden bu kadar büyüdü ki ? Hem de seni cezalandırmak için tek başına tatile gidecek kadar ..hoş değil ..esinin azıcık büyümesi ,seni parayla tehdit etmemesi gerek ..eşit şartlarda kapışalım de :) çünkü parayla yapilabilecek hiçbir konuda yarisamazsin onunla ..

Sanırım seviyorum ama sevmemem gerek.

bak yukarıda eşini seviyormusun diye soran üyeye verdiğin cevap
alttaki bunun üzerine sorduğum sevmiyorsan niye umurundaki soruma verdiğin cevap..

ama diğer tüm mesajların sevmediğini ama sevmeye çabaladığını gösterir minvalde..

çocuk için mi katlanıyorsun demek istemedim..sırf çocuk içinmi seviyor olmak istiyorsun yoksa kendin içinde bu isteğin var mı?

İşte cozemedigim bu ya,boşandık aramadimi gün yazmadığı vakit yoktu beni biraz evin içinde görmesin odalarda beni arar e o zaman bu tavır ne anlamıyorum valla.
Acaba çocuğa aşırı ilgili eşinize aşırı mı ilgisiz siniz? Onu kıskanıyor olabilir ve ister istemez çocukça hareketlere girip dikkatinizi çekmeye çalışıyor olabilir.

Napayım şimdi bekleyeyim mi.

Bence bekleyin. Yeterince ortalık kizismis zaten. Biraz sessiz olun, suçluluk duymasini bekleyin. Genelde susan bir insan degilseniz bu ona rahatsizlik verecektir.

Bende genelde konusurum, tartisirim. Oyle kizinca bi kenara gecip susmam, esim susmama alisik olmadigi icin susmam kavga etmemden daha cok rahatsiz ediyor onu.

Açısından,evet babam dedi ki zamanında kızım yapmasanda meslek sahibi biraz asıl okuluna ilerde yapmadığım şeyler için pişman olursun dedi,salak kafa ne diyor bu adam diye hiç oralı olmadım sevmedim okumayı babama güvendim hep maddi yönden rahat büyüdüm zorluk görmem sandım bugünleri düşünemedim,al işte kalisirsin böyle sap gibi.

Tamam öyle yapacam,bekleyecem kuzu gibi,çok konusurum hele sinirlendigimde canavara donusurum,sevgi pitircigi kelebeği,bı anda oluveriyor gözleri kanlı saçları diken diken canavara. Annemde hiç sevmez bu huyumu napayım öleyim mi

Öncelikle çok samimi anlatmışsın .
Gerçekten sensiz tatile gider mi ? Blöf yapıyor olmasın belki sinirlenip barışırsın diye .... Gerçi oldukça sinirlenmiş sin .
Ben olsam umursamazdım (daha doğrusu umursamaz görünürdüm.). Gidiyor mu hatta bavulunu ben hazırlardım.

Hazırlacam,güle güle herifim gözün arkada kalmasın diyecem.Aksam umarım hakim olabilirim yazımdan belki olmuyorda ah bi yanımda olsanda görsen tırnak kemiriyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…