Üstünü örtmeyen koca!!!

sizi uyandırıp
üstün açılmış ört yoksa hasta olursun demiyorsa bence sorun yok

Ben aynen böyle yapıyorum

Zira üstünü açmakla yetinmeyip ya yorganın üstüne yatıyor ya bacağının arasına alıyor

Örtmem mümkün olmuyor ben de dürtüp aynen öyle diyorum işte

daha acısını söyleyeyim.
benimki hep benden önce kalkar ve yorganı kalkarken açtığı gibi bırakır hep.
yahu ben kalktım ama bu insan evladı hala uyuyor dur ben yorganı kapayayım üşümesin demek yok.
bir gün o uyuyorken uyanıp yorganı ayak ucuna kadar açmayı düşünüyorum.
bir şey derse 'ee ben uyandım hayatım' diyeceğim.
donsun

Benimki de tam tersi. Dışarı çıkarken de zorla kalın kalın giydirir. Ama ben çok hasta olurum. Belki siz fazla hastalanmamışsınızdır. Ondan aklına gelmiyordur.

Benim nişanlım da tam tersi yazın bile örtüyor artık sinirleniyorum hasta olcaksın hasta olcaksın ay bi rahat bırakta uyuyayım bee :))

Önemsiz bir ayrıntı gb görünse de öyle değil işte, insan değer verdiği kişiyi korur kollar, uyuyakaldığında üzerini örtmek de buna dahil.

Bu bir bakıma “seni önemsiyorum” demektir

Yanında uyuyakaldığımda eşim üzerimi örtmemiş olsa çok bozulurum, eşim de aynı durumda bozulur.

Ve ayrıca uyuyanın üzerine kar yağar derler :)

Allah baska dert vermesin canim :)
Bende aksine geceleri uyurken ustumu cok acarmisim gunduzleri esim soyluyo hep ben ortuyorum ustunu diyor uyudugum icin bilmiyorum ama ortmese de alinmam oyle seye cocuk degiliz sonucta herkes kendi ustunu ortebilecek yasta:) :) belki esin farketmiyordur art niyet aranicak birsey degil benim kanimca.

Benim eşim de üstünü çok açar bende her seferinde örterim o geri açar her gece birkaç kez olur bu çok sinirleniyor örtme sıcak yatamıyorum diyor ama yok illa örtecem içim rahat etmiyor yoksa

Salonda yatar halinin üzerinde yatar.genelde beni sinir eder.ben de örtmem. Bazen söylenir. Her seferinde üstünü ortmeden bayılır. Eee banane yani. ..ara sıra olsa neyse..ortsem ne olur o örtüsünü alsa ne olur

Üstümü örter ayağıma çorap giydirir terlik getirir belimi içine koyar daha sayıyım mı.sıcacık evde üşüyüp hasta olmayım diye elinden geleni yapar sağolsun

Şöyle bi uzanayım derim hemen kapar gelir battaniyeyi,yatarsan üşürsün hasta olma der sıvışır yanıma :)
Ay ne büyük derdiniz varmış,allah başka dert vermesin. Canınız çok mu sıkılıyor ?

Can sıkılması gibi algılanmış doğal olarak kimileri tarafından. Bazılarınız da fark etmiş evet bir çok şeyin birikimi olduğu için bu kadar ufak bi nokta bile insana dokunur oluyor.

Mesela yemek yiyorsunuz beraber.eşiniz yemeğini bitirip kalkıp sigara içmeye gidiyor halbuki siz daha yemeğinizi bitirmemissiniz.kaç defa söyledim söyleyince 1 bekliyor 2 bekliyor 3. Ye yine aynı.

aa ona bak bende bozuluyordum.
o en güzel yemeği bile 5 dakikada yiyip masadan kalkıyordu.
ben ağır yiyorum.
uyardım bende.
bayadır beni masada tek bırakmıyor artık.
siz de ısrarla dile getirin.
en sonunda bıkıp dediğinizi yapar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…