Üstünü örtmeyen koca!!!

Ee benimde eşim öyle ben çok merhametliyim diye eşimdende aynısını beklicem diye birşey yokki. O yüzden dert etme canım :) erkekler incelikten anlamaz zaten

Sürekli konuşmak zorunda olmak şu saatten sonra huyunu suyunu değiştirmeye çalışmak o kadar zor ve yorucu geliyorki inşallah bi gün ben de senin gibi derim

Terlediğinizi düşünmüştür belki bunda abartacak durum yok yok yere paranoya yapıp dert aramayın derim

Ben aynen böyle yapıyorum

Zira üstünü açmakla yetinmeyip ya yorganın üstüne yatıyor ya bacağının arasına alıyor

Örtmem mümkün olmuyor ben de dürtüp aynen öyle diyorum işte
Offf of aynı sorun bende de var yorganın üstüne yatıyor 1.85 e 90 kilo adam kaldırmak ne mümkün yada gorgabi alıyor araya bacağını çekemiyorum açıkta kalan da hep ben oluyorum

İki farkli gunde
Uyuyordunuz
Ve denk geldiniz
Uyurken? Uyurken nasil denk geldiniz yahu?
Gercekten ilgincmis

Adam üşümüyorsa, sizin üşüyebileceğinizi düşünememiştir yani olabilir bu çok merhametlik bir durum değil bence.
Beni sıcak bassa, gidip adamın örtülü üstünü mü açmam lazım mesela? O nasıl uykuya daldıysa öyle rahattır, üşüyorsa uyanır çeker üstüne.

Aksine adam benim üstümü örtmeye çalışır ki uyanırım asabım bozulur. Sıcak işte, bana sıcak geliyor ne örtüyorsun? :/ Belki eşiniz de ben kafada biri ve o yüzden ellemiyor uyuyana. :)

Bende eşimi ortmem :) çok memnun olmaz genelde terler sicaklar bir iki defa ufleyip pofledi sıcakladigi için şimdi donsa ortmuyorum

Belki gormuyodur adam yada o anda dusunemiyodur.mesela ben uyku sersemi cok fena sacmaliyorum bana bisey derse ters ters cvpliyorum. Hatta bi keresinde canim ustunu acma demisti bende off sanane be git basimdan demisim oyle diyo esim.yani bu kadar takmayij kafaya hayat kisa kuşlar ucuyo

Eviniz soğuk değilse ortmemesi normal.bide üstünuz birkaç defa açık görünce sıcağı sevmediğinizi düşünmüş olabilir.hemen kötü düşünmeyin.

Erkek arkadaşımla beraber uyuduğumuz zaman . Üstümü genelde örter . Hatta o uyumaz telefona bakar uyuyana kadar hem masaj yapar hep sıcak tutmak için sıkı sıkı sarılır .
Bence önemli yanı düşündüğü anlamına geliyor .

Benimki örtüyor hatta bi de çocuk gibi kenarları da sıkıştırır ben çok sıkılıyorum ama bundan. Boşver kız ortmesin ne olacak sanki. Art niyeti yoktur dusunemiyordur bence

Sizce neden ötmüyor olabilir?
Düşüncesiz
Size mi değer vermiyor
Gerek mi görmüyor
Hepsi mi????? Evet yada hayır
Bu muhasebe ile yaşanmaz
Herkesin sizin gibi düşünmesini beklerseniz üzülürsünüz

Ayni biz. Bikac kere uyuyakalmisim ustumu hic ortmedi. Buz tutmus kollarla kalktim, her yerim tutulmustu.

Ama ben onunkini hep orterim. Birgun dedim ki ne vicdansiz ne odunsun, baksana boynum kollarim tutulmus. O da bana ne bilim evin ici soguk degil ki dedi.

Ben de uyuyanin ustune kar yagar derler bilmiyor musun dedim kizdim.

Birgun koltukta uyuyakaldi. Ortmedim ustunu. Sabaha kadar totosu dondu tabi. Bana niye ustumu ortmedin dedi. Aa uyuyakalmisim dedim

Oh olsun ona Allahin bir gunu ustumu ortmuslugu yoktu. Iyi oldu ona

Bunu yeni gordum.ne var bunda ya?cokkk sacma ben yemegimi bitirmedim sen de kalkma.ee o zaman esin de sana desin ama ben bitirdim sen de hizli yiyip bitirseydin diye.bizim sofradada kim once bitirirse kalkar sigarasini icer ya da her ne yapacaksa yapar.yapmayin allahaskina vu tur seylerle esinizin ilgisini evliliginizi sorgulamayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…