- Konu Sahibi Yildiztozu16
-
Ee benimde eşim öyle ben çok merhametliyim diye eşimdende aynısını beklicem diye birşey yokki. O yüzden dert etme canım :) erkekler incelikten anlamaz zatenUyurken üstünüz açılsa eşiniz örtmez mi??? 2 kere denk geldim uyanıkti üstüm açılmış örtmemis sonrasında kendisini denedim uyumuş numarası yaptım yok üstümü falan örttüğü yok.ben gece uyanınca azıcık sırtı açılsa hemen örtüyorum.siz ne düşünürsünüz bu koca hakkında???
HahahaCanım bence boşan
Sürekli konuşmak zorunda olmak şu saatten sonra huyunu suyunu değiştirmeye çalışmak o kadar zor ve yorucu geliyorki inşallah bi gün ben de senin gibi derimne yazık ki erkekler çok geç olgunlaşıyor ve gelişiyor.
ve ne yazık ki onlardan beklediğimiz bir çok şeyi bilmiyorlar bizle evlenene kadar.
öğretmek ve alıştırmak da bize düşüyor.
inan benim eşimde de her anlattığın vardı.
ama yaşı ilerledikçe ve ben ona sabırla anlattıkça öğreniyor.
şu an çok şükür daha iyi.
daha da iyi olacağına inanıyorum.
telefon mevzuna bende çok katılıyorum.
dile getirdim çoğu kez.
şu an yapmıyor çok şükür.
inşallah seninki de bırakır.
Hak verdiğimi yazmışım zaten değil mi!!!Herkes her sayfayı okumak zorunda değil. Siz de ilk mesaja yazsaydınız gerekenleri..
Offf of aynı sorun bende de var yorganın üstüne yatıyor 1.85 e 90 kilo adam kaldırmak ne mümkün yada gorgabi alıyor araya bacağını çekemiyorum açıkta kalan da hep ben oluyorumBen aynen böyle yapıyorum
Zira üstünü açmakla yetinmeyip ya yorganın üstüne yatıyor ya bacağının arasına alıyor
Örtmem mümkün olmuyor ben de dürtüp aynen öyle diyorum işte
Erkek arkadaşımla beraber uyuduğumuz zaman . Üstümü genelde örter . Hatta o uyumaz telefona bakar uyuyana kadar hem masaj yapar hep sıcak tutmak için sıkı sıkı sarılır .Uyurken üstünüz açılsa eşiniz örtmez mi??? 2 kere denk geldim uyanıkti üstüm açılmış örtmemis sonrasında kendisini denedim uyumuş numarası yaptım yok üstümü falan örttüğü yok.ben gece uyanınca azıcık sırtı açılsa hemen örtüyorum.siz ne düşünürsünüz bu koca hakkında???
Bebeğin hayırlı olsun sağlıkla gelsin minnak :)Eviniz soğuk değilse ortmemesi normal.bide üstünuz birkaç defa açık görünce sıcağı sevmediğinizi düşünmüş olabilir.hemen kötü düşünmeyin.
Bunu yeni gordum.ne var bunda ya?cokkk sacma ben yemegimi bitirmedim sen de kalkma.ee o zaman esin de sana desin ama ben bitirdim sen de hizli yiyip bitirseydin diye.bizim sofradada kim once bitirirse kalkar sigarasini icer ya da her ne yapacaksa yapar.yapmayin allahaskina vu tur seylerle esinizin ilgisini evliliginizi sorgulamayinBence fazla abartiyorsun,doymuşsa kalksın ne varki bunda?
Erkekler bizim kadar detaylı düşünemezler bir kere bunu kabullen,senin için çok önemli olan şey ona göre sıradandır bu sevginin ölçütü değil. Gece üstüne örtmeyi akıl edemiyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?