- 4 Aralık 2017
- 42
- 27
- 3
- Konu Sahibi Yildiztozu16
-
aynı durum bende de var hatta sabah karanlık oluyor diye açtığı ışığı da açık bırakıp gitmiş. Bayağı bir bekledim söndürsün diye. Meğer işe gitmiş.daha acısını söyleyeyim.
benimki hep benden önce kalkar ve yorganı kalkarken açtığı gibi bırakır hep.
yahu ben kalktım ama bu insan evladı hala uyuyor dur ben yorganı kapayayım üşümesin demek yok.
bir gün o uyuyorken uyanıp yorganı ayak ucuna kadar açmayı düşünüyorum.
bir şey derse 'ee ben uyandım hayatım' diyeceğim.
donsun
Bence fazla abartiyorsun,doymuşsa kalksın ne varki bunda?Can sıkılması gibi algılanmış doğal olarak kimileri tarafından. Bazılarınız da fark etmiş evet bir çok şeyin birikimi olduğu için bu kadar ufak bi nokta bile insana dokunur oluyor.
Mesela yemek yiyorsunuz beraber.eşiniz yemeğini bitirip kalkıp sigara içmeye gidiyor halbuki siz daha yemeğinizi bitirmemissiniz.kaç defa söyledim söyleyince 1 bekliyor 2 bekliyor 3. Ye yine aynı.
aynı durum bende de var hatta sabah karanlık oluyor diye açtığı ışığı da açık bırakıp gitmiş. Bayağı bir bekledim söndürsün diye. Meğer işe gitmiş.
Valla benimki burunur burunur gece usuyerek kalkip battaniye alirim uzerime.
Sabah bir kalkarim ki onuda almis uzerimden
Dusunemiyordur belki yada kendinizin actigini dusunuyordur.
Kendi uzerindeki yorgani kenara iter benim uzerimdeki battaniyeyi alir dusunun yaniÇok tatlı anlatmışsın yaa güldüm
Şuan konuşmuyorum kendisiyle bir süre de böyle devam etmeyi düşünüyorum. 1 haftadır ailem bizde misafirdi yanlarında elinden telefon düşmedi ne sohbet ne güleryüz gece yatar iyi geceler dilemez sabah kalkar günaydın demez insanlarında burnundan getirdi.telefon bağımlısı oldu iyice telefon alışkanlığını bırakmadığı sürece zorunlu olmadıkça konuşmayı düşünmüyorum konuş konuş anlamıyor da.yanında bile oturmuyorum aldım kitaplarımı mutfağa geçtim ders çalışayım diyeaa ona bak bende bozuluyordum.
o en güzel yemeği bile 5 dakikada yiyip masadan kalkıyordu.
ben ağır yiyorum.
uyardım bende.
bayadır beni masada tek bırakmıyor artık.
siz de ısrarla dile getirin.
en sonunda bıkıp dediğinizi yapar.
Şuan konuşmuyorum kendisiyle bir süre de böyle devam etmeyi düşünüyorum. 1 haftadır ailem bizde misafirdi yanlarında elinden telefon düşmedi ne sohbet ne güleryüz gece yatar iyi geceler dilemez sabah kalkar günaydın demez insanlarında burnundan getirdi.telefon bağımlısı oldu iyice telefon alışkanlığını bırakmadığı sürece zorunlu olmadıkça konuşmayı düşünmüyorum konuş konuş anlamıyor da.yanında bile oturmuyorum aldım kitaplarımı mutfağa geçtim ders çalışayım diye
Aralardaki mesajları okumayan arkadaşlar için tiye alınacak bir konu hak veriyorum.
AynenBen aynen böyle yapıyorum
Zira üstünü açmakla yetinmeyip ya yorganın üstüne yatıyor ya bacağının arasına alıyor
Örtmem mümkün olmuyor ben de dürtüp aynen öyle diyorum işte
Herkes her sayfayı okumak zorunda değil. Siz de ilk mesaja yazsaydınız gerekenleri..Aralardaki mesajları okumayan arkadaşlar için tiye alınacak bir konu hak veriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?