Üstünü örtmeyen koca!!!

aynı durum bende de var hatta sabah karanlık oluyor diye açtığı ışığı da açık bırakıp gitmiş. Bayağı bir bekledim söndürsün diye. Meğer işe gitmiş.

Bence fazla abartiyorsun,doymuşsa kalksın ne varki bunda?
Erkekler bizim kadar detaylı düşünemezler bir kere bunu kabullen,senin için çok önemli olan şey ona göre sıradandır bu sevginin ölçütü değil. Gece üstüne örtmeyi akıl edemiyordur

aynı durum bende de var hatta sabah karanlık oluyor diye açtığı ışığı da açık bırakıp gitmiş. Bayağı bir bekledim söndürsün diye. Meğer işe gitmiş.

hahahahah ahh bu kocalar
çocuk gibiler gerçekten bazen.
ne yapalım idare etme dünyası
yine de seviyoruz şapşikleri.

Ben gecede 28kez adamın üstünü örterim bensiz uyuduğunda üşür ohh
Ben de uyursam örter Allah razı olsun. Ama doyarsa sofradan erken kalkar, sabah işe giderken ışık unutur ebeveyn banyosunun kapısını açık unutur (huylanıyorum yapmasin) ve en kötüsü bornozunu asmaz yatağın üstüne atar yatak ıslanır kokar... Habire nevresim değişirim. Yatakta yemek yer. Tuvaleti banyoyu asla temiz bırakmaz. Ne şikayet edesim varmış. Ha bi de ben hastalandım diyelim bulaşık yıkamaz der ki sonra yıkarsın sorun etme. Lütfettin efendimiz.

Şuan konuşmuyorum kendisiyle bir süre de böyle devam etmeyi düşünüyorum. 1 haftadır ailem bizde misafirdi yanlarında elinden telefon düşmedi ne sohbet ne güleryüz gece yatar iyi geceler dilemez sabah kalkar günaydın demez insanlarında burnundan getirdi.telefon bağımlısı oldu iyice telefon alışkanlığını bırakmadığı sürece zorunlu olmadıkça konuşmayı düşünmüyorum konuş konuş anlamıyor da.yanında bile oturmuyorum aldım kitaplarımı mutfağa geçtim ders çalışayım diye

Bir gunde kadinlar kulubunde bir konuyu hayretle okumayim hic mi derdin yok. Hic mi sikintin yok bu nasil bi konu neyse. Sende onunkini ortme

haha guzel konu. bende kizinca hiç ortmem don üşü derim ceker giderim odadan.. ama tabi baaaazzzzeeeen
Insanin üstune uyurkan kar yağarmis bi orteydin üstümü bari deseydiniz ne derdi acaba:) gözü açık mi uyuyorsunuz yatmadan üstünuze hafif bisey alin benim aklima gelmiyor hic kendim aliyorum hep uzaniyorum oled

ne yazık ki erkekler çok geç olgunlaşıyor ve gelişiyor.
ve ne yazık ki onlardan beklediğimiz bir çok şeyi bilmiyorlar bizle evlenene kadar.
öğretmek ve alıştırmak da bize düşüyor.
inan benim eşimde de her anlattığın vardı.
ama yaşı ilerledikçe ve ben ona sabırla anlattıkça öğreniyor.
şu an çok şükür daha iyi.
daha da iyi olacağına inanıyorum.
telefon mevzuna bende çok katılıyorum.
dile getirdim çoğu kez.
şu an yapmıyor çok şükür.
inşallah seninki de bırakır.

Siz de onun örtük olan üstünü açın totosu donsun. Empati kurar belki

Sevgi,değer kriterleriniz çok ilginç gerçekten. Ne olmuş üstünüzü örtmüyorsa kıyamet kopmadı ya. Eşinize çatacak yer arıyormuşsunuz gibi geldi bana.

Aralardaki mesajları okumayan arkadaşlar için tiye alınacak bir konu hak veriyorum.

Konuya ben de önce "Allah başka dert vermesin" diye başladım ama hepsini okuyunca neden içerlediğinizi anladım. Genel bir düşüncesizlik var ve siz de hassas bir insansınız anladığım kadarıyla. Israrla söylemeniz gerek, besbelli kendisi düşünemiyor, huyu değil.

Başka sorunlardan dolayi esinize karsi dolmussunuz anladığım kadariyla ve en ufak seyler gözünüze batiyor. Konunuza gelince erkekler bizim kadar ince düşünemiyor maalesef

Benim esim orter ama ortmesede dert etmem diye dusunuyorum. Bizim orda akli kesmemis derler sizin esinizinde akli kesmemis diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…