- 27 Kasım 2017
- 1.037
- 1.215
- 48
- Konu Sahibi Yildiztozu16
-
Eşinize söyleyin bu aralar üstüm çok açılıyor üşüyerek uyanıyorum sen görürsen ort diyin bide öyle deneyinUyurken üstünüz açılsa eşiniz örtmez mi??? 2 kere denk geldim uyanıkti üstüm açılmış örtmemis sonrasında kendisini denedim uyumuş numarası yaptım yok üstümü falan örttüğü yok.ben gece uyanınca azıcık sırtı açılsa hemen örtüyorum.siz ne düşünürsünüz bu koca hakkında???
Yontulmamis odun derim.Uyurken üstünüz açılsa eşiniz örtmez mi??? 2 kere denk geldim uyanıkti üstüm açılmış örtmemis sonrasında kendisini denedim uyumuş numarası yaptım yok üstümü falan örttüğü yok.ben gece uyanınca azıcık sırtı açılsa hemen örtüyorum.siz ne düşünürsünüz bu koca hakkında???
Eşime sordum üstüm açılmış o gün niye örtmedin diye cevap farketmemisim farkedince örtüyorum :)) ben bazı şeyleri fazla kurcalıyorum galiba
Kardeş derken???Boyle bogarsaniz kurcalarsanız yakinda size bi kardes gelir yalniz. Takmayin bu kadar :)
Kardeş derken???
Aaaa dur hemen bosayim...İnanamiyorum nasil yapar boyle bir seyiben olsam bosarim
Tobe tobe yaCanım bence boşan
Amaaaaaaan hemen intikam almalıUyurken üstünüz açılsa eşiniz örtmez mi??? 2 kere denk geldim uyanıkti üstüm açılmış örtmemis sonrasında kendisini denedim uyumuş numarası yaptım yok üstümü falan örttüğü yok.ben gece uyanınca azıcık sırtı açılsa hemen örtüyorum.siz ne düşünürsünüz bu koca hakkında???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?