Üstünü örtmeyen koca!!!

Eşinize söyleyin bu aralar üstüm çok açılıyor üşüyerek uyanıyorum sen görürsen ort diyin bide öyle deneyin

Yontulmamis odun derim.

Benim esim ortuyor.Gercekten uyurken insan cok usuyor.Ama dusunemiyordur bilerek degildir.Bazen cok basit seyleri dusunemeyiz.Yani esim zirt pirt orter ama ortmesede dert etmezdm.

Simdi şöyle, bende esimi örterdim hep arkadan pat diye acilirdi 2dk dolmadan.bu hergece defalarca gunlerce aylarca sürdü derken ben artik eşimi ortmemeye basladim.sıkıldım çünkü.üşürse ceker yorgani dedim.yani durmadan aciliyorsaniz,esiniz de benim gibi bıkmıştır...

Eşime sordum üstüm açılmış o gün niye örtmedin diye cevap farketmemisim farkedince örtüyorum :)) ben bazı şeyleri fazla kurcalıyorum galiba

Benimki ortuyor hemde ne ortmek. Babaanne gibi boyle kafama kadar. Ayagimi altimi alip oturunca gidip corap getirir ama bizimkide onu babasi dogurmus gibi davraniyor her guzelin bi kusuru var iste hayatta. Babasini anasini tek seven yok. Bizimki diyo ki belki birgun babam kadar mukemmel olurum degil mi askim?!?! Heaa hee evet evet olursun. Hey yarabbim ya

Farketmemistir gerçekten benim esim de bana sürekli üstünü çok açıyorsun seni örtmekten uyuyamiyorum diyor:) evde de babam sürekli kalkar örtermiş sabah hep aynı mevzu olurdu oglum da bana çekmiş hiç ortmez:)

Benimki herzamn evde kimin ustu aciksa orter
Bu bana cok aile babasina yakisan herhamet icerikli bir hareket olarak gelir ve yarim uyansamda fark eder mutlu olurum
Masallah esime diyim.
Ins seninkide ogrenir

Amaaaaaaan hemen intikam almalı

Anaç ruhunuzu terk edin bi an once kimse sizi koruyup kollamak zorunda değil sizde ona annesi gibi davranmayin koruyup kollamayin üstünüzü örtmek zorunda değil

Benimki kolum dışarda kalsa kızar hasta olucan diye her tarafımı bastırır bende sıcaktan nefret ederim bende bunu yazıyım beni sevmiyor mu bunaltıp öldürmek mi istiyor neden sürekli üstümü örtmek istiyor ne yapmalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…