- 5 Mayıs 2017
- 456
- 504
- 103
- 35
- Konu Sahibi Yildiztozu16
-
Canım bence boşan
Her gece ilk önce benim üzerimi örter , mutlaka arada kontrol eder açılmış mı diye , bu çok hoşuma gidiyor .Uyurken üstünüz açılsa eşiniz örtmez mi??? 2 kere denk geldim uyanıkti üstüm açılmış örtmemis sonrasında kendisini denedim uyumuş numarası yaptım yok üstümü falan örttüğü yok.ben gece uyanınca azıcık sırtı açılsa hemen örtüyorum.siz ne düşünürsünüz bu koca hakkında???
bakın konu sahibi beterin beteri varmışdaha acısını söyleyeyim.
benimki hep benden önce kalkar ve yorganı kalkarken açtığı gibi bırakır hep.
yahu ben kalktım ama bu insan evladı hala uyuyor dur ben yorganı kapayayım üşümesin demek yok.
bir gün o uyuyorken uyanıp yorganı ayak ucuna kadar açmayı düşünüyorum.
bir şey derse 'ee ben uyandım hayatım' diyeceğim.
donsun
Benim esimde zorla örter gıcık olurum bunalmış açmışım ne diye örtüyorsun derim sizin kocanız size muazzam saygı duyuyor bence değerini bilinUyurken üstünüz açılsa eşiniz örtmez mi??? 2 kere denk geldim uyanıkti üstüm açılmış örtmemis sonrasında kendisini denedim uyumuş numarası yaptım yok üstümü falan örttüğü yok.ben gece uyanınca azıcık sırtı açılsa hemen örtüyorum.siz ne düşünürsünüz bu koca hakkında???
Farklı bakış açısı:)Benim esimde zorla örter gıcık olurum bunalmış açmışım ne diye örtüyorsun derim sizin kocanız size muazzam saygı duyuyor bence değerini bilin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?