Üstünü örtmeyen koca!!!

Ben çok deli yattığım için üstümü sürekli açarım uyurken. Eşim de denk geldikçe örter. Hatta bazen takılır bana, "gece boyunca üstünü örtmekten uyuyamadım " diye. Onun da zaman zaman üstünü açtığı olur ama denk gelirsem örterim ben de.

Erkekler genelde komutla çalışır mesela benimki bırak örtmeyi birde gece bütün yorganı üstüne çeker ben açıkta kalırım bazen tv karşısında uyurum donup büzülürümde yine örtmez ama canım uyursam üstümü ört dersem gözüm kapanır kapanmaz hemen battaniyeyi kapar gelir örter uyuma numarası ile test edip onaylamışlığım vardır bence çok takılma buna

Benim eşim de asla ortmez.kac kere kızdım ,donarak uyandım niye ortmuyorsun donuyorum diyorum yok şunu bir dusunemiyor.sebebini de biliyorum kendi hiç üstünü ortmez yaz kış.ondan dusunemiyor.nasil donuyorsun anlamıyorum diye beni sinir ediyor

Yarın bir kadın kocamın gözünün üstünde kaşı var!!! diye konu açarsa şaşmicam

Belki uyku serdemiydi gözlerini bile acmadı
Yada o an düşünemedi

Bunda art niyet aramayın bence
Şöyle düşüneceğini sanmıyorum ‘hehee üstü açılmış örtmiyim de üşüsün biraz’

Her gece ilk önce benim üzerimi örter , mutlaka arada kontrol eder açılmış mı diye , bu çok hoşuma gidiyor .

bazen bu kadınları (bazı) kadınları anlamak çok zor gerçektende hayır yani üstünüzü örtmeme si ne tür bir anlama geliyor.?
sizi aldatıyor mu.?
sevmiyor mu.?
umursamıyor mu.?
lütfen bırakın bu gereksiz trip leri uyuyor muş gibi yapıp kontrol etmek ne demek
bırakın böyle gereksiz şeyleri denk gelmemiş siniz dir yada sıcak olduğu için gerek görmemiş tir sadece bu (olay)

bakın konu sahibi beterin beteri varmış

Cevaplar için teşekkür ederim hanımlar neşem yerine geldi okuya okuya :) bazılarınız haklı yalnız olmadığımı ve ayrıca fazla ince düşündüğümü dusunup de karsidan bekledigimi gösterdiniz amaaaann ne olacak sanki cümlesini bol bol kullanmayı düşünüyorum.ayrıca dediğiniz gibi erkeklere bol bol konuşmak komut vermek gerekiyor anlaşılan bi süre de bu yöntemi deneyim bakalım sonuç ne olacak

Çocuk var mi çocuk... Yoksa ayrıl...
Saka yaptım... En büyük derdiniz bu olsun ne denir... Rab bim baska dert vermesin... Sukredin halinize ne konular okuyoruz

benim eşim örter ama öyle bana bayıldığından çok merhamet ettiğinden falan değil ben hasta olursam hizmet aksayabilir falan diye,yoksa başka konularda hiç düşünmez beni.eşiniz diğer konularda da böyle düşünceszi değilse,kendi uyanık olduğunda o an üşümüyor ya aklına sizin uykuda üşüyebileceğiniz gelmiyordur o yüzden örtmüyordur.çok ince düşünemediğinden bence.

Benim esimde zorla örter gıcık olurum bunalmış açmışım ne diye örtüyorsun derim sizin kocanız size muazzam saygı duyuyor bence değerini bilin

Biz kadınlara yaşanılmaz yahu ellerim ve ayaklarım sürekli soğuktur, eşim de üşüdüm sanıp hemen üstünü örter ve sabahları"hep üstünü açtın, seni örtmekten uyku uyumadim" diye saka yollu takılır. Oysa ellerim ayaklarım soğuk sahi olsa ki hep öyle, geceleri evim sıcak olduğundan çok bunalıp kendim atıyorum üstümden. Ve hakikaten fenalık geliyor. o örtükce ben açıyorum anlayacağın. Ama düşünüyorum, örtmese kendime dert etmez, çok aklıma takılırsa dikkat mı etmedin yoksa bir sebebi var mı diye sorardım. Fikrim sende sor, çünkü erkeklerin bizler kadar üst örtmeye anlam yukledklerini sanmam.

Direkt sor

Bundan sonraki felsefem direkt sormak rahatsız olduğum şeyi direkt söylemek az önce uzun bi konuşma yaptık bakalım üst örtme mevzusu değil ama o bi kalsın dedim okuduklarimdan sonra :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…