- 3 Şubat 2018
- 25.787
- 110.935
- 598
Bırak altı ayı 3 günü geçince robot falan değilseniz vücudunuz reaksiyon göstermeye başlar yani.Adam 6 ay banyo yapmıyor ve kadının derdi gusülle bebek mi
Hijyen mendilini parmağıma sarıp tek parmağımla iteleyerek evden atarım muhtemelen ben
Yahu 6 ay yikanmayan adamla nasi sevisirsinBir daha sevişirken duşun altına gidin ikna edin değişiklik olsun deyin
Lütfen
Hem sizin sağlığınız için hem esiniz için
Gitsin pislikler gelsin mis kokulu şampuanlar
Onlar gusül oluyor da ondanYani başka dinlerdeki insanlar nasıl ürüyor? Çok saçma bi tez. Hı bi de dini konu yasak
Gusül nedir bilmeyen dünyada zibilyon insan var siz şaka misiniz ?Herkese hayirli aksamlar
Benim derdim eşimin gusul abdesti almamasi.
Evet cok cok kötü bisey ama bogazimi parcaliyorum hatta bazen iliskiye bile girmiyorum kızdığım icin.
Ama kazik kadar adam ne yapabilirim ki başka?
Gusül abdesti aliyor ama cok pasif bu konuda.
Günah olduguyla ilgili videolar gösteriyorum bi kac hafta düzenli oluyo ama gene ayni.
Çocuğumuz olmuyor sıkıntı esimde 2 defa tup bebek yaptik olmadi ben cok dua ediyorum cocuk icin benle birlkte dua zinciri yapan butun arkadaşlarim gebe suan ama benim yok ben esim gusul almiyo pek ondan diye düşünüyorum bana bi cikar yol gosterin nasil ikna edebilirim bezdim artik
Ay aklımdan aynısı geçtiAdam adama işi rast gitmeyince cenabet misin derbu da ona döndü
Bunca yıllık inançsızım (kültürel olarak dilde devam ediyor) her gün iki defa duş alırım, işim gücüm de çok şükür yerinde. Çocuğun olup olmamasının, işlerin rast gitmemesinin inançla alakası yok. Eşiniz sadece pis, onun da inançsızlıkla alakası yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?