Utanarak soruyorum ama lütfen bir bakar misiniz

fnd_50

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2015
12.511
20.754
398
35
Lutfen kusura bakmayin utanarak soruyorum ama, ya iliski sirasinda vajinaniza boşalma oldugunda disina tastigi oluyor mu? ya tek biz mi disina tasiriyoruz. yani her zman oyle olmuyor tabi ama genelde disina tasiyor. ben de sanki cocuk olma ihtimalimiz düşüyor gibi hissediyorum oyle olunca moralim cok bozuluyor o sekilde hep cinsel iliski yasayip da hamile kalan var mi ya

Hamile kalmadim ama bndede bazen oluyo sperm fazla olunca oluyo canm ama giden gidiyor merak etme sen:)

Hamile kalmadim ama bndede bazen oluyo sperm fazla olunca oluyo canm ama giden gidiyor merak etme sen:)
Ya ne bilim valla moralim bozuluyor oyle oldugu zaman. acaba diyorum sansimiz azaliyir mu :/ normal yani herkeste olabilir diyosunuz:)

Ya ne bilim valla moralim bozuluyor oyle oldugu zaman. acaba diyorum sansimiz azaliyir mu :/ normal yani herkeste olabilir diyosunuz:)
Aynen oyle canim hatta ben bi gun bunu doktorada sordum cok normal diyor cnm ve bi ara iliskinin bittigi saniye temuz kucuk bi bez parcasi dayadim hafif ittirdim akmasin diye ama yok oda olnadi bnm yengemindr oyle suan 3. Ye hamile merak etme canm

o hep içerde kalacak diye kaide yok öyle bir dünya yok içte boşalma varsa zaten gereken hücre alınır kalanı atıyor tabiki doğal olarak ..

Aynen oyle canim hatta ben bi gun bunu doktorada sordum cok normal diyor cnm ve bi ara iliskinin bittigi saniye temuz kucuk bi bez parcasi dayadim hafif ittirdim akmasin diye ama yok oda olnadi bnm yengemindr oyle suan 3. Ye hamile merak etme canm
Valla moral oldu soylediklerin canim Allah razi olsun ben de senin dedigini yapmaya calisiyom bazen :)))) icine girdirmeye calisyom olmuyo:/ ama giden gdiiyodur herhalde INSAALLAH

o hep içerde kalacak diye kaide yok öyle bir dünya yok içte boşalma varsa zaten gereken hücre alınır kalanı atıyor tabiki doğal olarak ..
Yaptiktan sonrayi demiyorum canim onun geri cikmasi normal de iliski sirasinda disina cikiyor onu soruyorm

Aynısını biz de yaşıyoruz bir ara çok panik oldum acaba bu yüzden mi diye, ama okudum birçok yerde giden gitmiştir demiyor

Valla moral oldu soylediklerin canim Allah razi olsun ben de senin dedigini yapmaya calisiyom bazen :)))) icine girdirmeye calisyom olmuyo:/ ama giden gdiiyodur herhalde INSAALLAH
Gidiyo cnm o esnada hic onu dusunme zor ama iliski esnasinda birak bebisi falan bn bu ay oyle dencm bklm bnm hep aklimda oldumu olmadimi diye beynimizle vucudu yonetysak rahmide engelliyrz bu ay adet oldktn sonra salicam yani cnm insallah tez zamnda olur bebisimiz

Yok hepsi degil cok ozur dileyerek biraz acik yazacagim. bosaldiktan sonra vajina icinden cikarken birazi disari akiyor spermler
Bide bi yerde okudum onuda denicm sende dene affina siginarak soyluyorum hmn cikarmayin bi kac dakika kalsin anlatbldm mi cnm

Bide bi yerde okudum onuda denicm sende dene affina siginarak soyluyorum hmn cikarmayin bi kac dakika kalsin anlatbldm mi cnm
Evet evet anladim canim aslinda bazen hic cikmiyo bazen çıkıyor işte . aman ya cok kafa yoruyoruz sanirim. olacagi varsa hersey bahane degil mi

oNun damlasi yeter hamile kalman icin endiselenme sen

Iliskiden sonra hemen ayaga kalkma biraz sirt ustu uzan

Yok hepsi degil cok ozur dileyerek biraz acik yazacagim. bosaldiktan sonra vajina icinden cikarken birazi disari akiyor spermler
hee bi damlasında kaç milyon hücre var canım onemli olan spermin çokluğu deGil spermlerin hareketi ve canli olmaları ayrıca inş kavusursun bebisine

Ayni sorun bendede var! Iliskiden hemen sonra kapatmazsam peceteyle falan oldugu gibi akiyo. Tabi bu ayaga 10-15 dk sonra kalkincada akiyo komple sanki icinde bisey kalmiyomus gibi bir his olusuyor bende. Senin kafandan gecenlerin aynisi benim kafamdanda geciyor güzelim. Normalmi degilmi bilmiyorum ben 1 sene olmadi evleneli....Sanki icine gitmiyomus gibime geliyo hep hemen cikisda kaliyo oda akiyor saniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…