Utanarak soruyorum ama lütfen bir bakar misiniz

Yaptiktan sonrayi demiyorum canim onun geri cikmasi normal de iliski sirasinda disina cikiyor onu soruyorm

Nasil iliski sirasinda nasil akar? is bittikten sonra durulduktan sonra akmaz ssadece affedersiniz ama o sey ciktiktan sonra akmaya baslar bende öyle. Komple oldugu gibi akiyor

Aa inanmıyorum ya bende gecen haftalarda ayni boyle baslik actim ya bende aynen boyle yazdim.utanarak soruyorum diye:)aynisi inan bendede oluyo ama saolsunlar hamile olan arkadaslar icimi rahatlatti milyonlarca sperm var cnm ztn yarisi akio ilerleyenler ilerlio hatta ilerlerken bile yarisi takılıp kalio geriye bikactane kalio onlardanda yanlizca birtanesi dollenio ondn takma ztn akick icinde kalack yerde yok

ooo canım sen ne yaptın ya içinde kalanda olacak gidende bu hiç dert bile değil takıldığın şeye bak çok terettüt ediyorsan ve hamile kalmayı istiyorsan hemen sonra kalça altına yastık al ve bir müddet hiç hareket etme yanı alt kısmında yükseklik oluştur içine iyice kaymasını sağla. Rabbim gönlüne göre versin.

Demek istedigini anladim, inan bu bir sorun teskil etmez, yine de hemen tuvalete gitmek yerine biraz yatar halde kalirsan daha iyi olur.

Iloski sırasında da belinin altina yastik koyabilirsin egimli olunca pek çıkmıyor

Nasil iliski sirasinda nasil akar? is bittikten sonra durulduktan sonra akmaz ssadece affedersiniz ama o sey ciktiktan sonra akmaya baslar bende öyle. Komple oldugu gibi akiyor
Demek isteidgim su acik yaziyorum penis vajinadan cikarken dışına akiyor onu diyorm

Aynen tatlim ya ben de oyle hissediyorum iste. bakalim artik nasip kismet herbiseyi kafamiza taktigimizdan da olmuyo sanirim

Bosaldıktan sonra eşin gidip gelmesin tekrar. Birde çocuk düşünüyorsan sen altta ol ve altına yastık koy
Bosalmasına yakın peçete al eline çıkar çıkmaz eşin, vajinanı sil. Ve yerinden kalkma öylece dur...

Of çok pis anlattım farkındayım. Ama başka türlü nasıl anlatım

Yok zaten kalkmiyorum sonraki cikani demek istemedim. demek istedigim su acikca yaziyorum penis vajinadan cikarken disina akiyor anlatabldim mi
O kadar cikacak tabi hepsini zaptemezsin icinde. Onun bir damlasi yeter hamile kalman icin o kadar dusunme. Internetten videolara bi bak canli spermler nasil ilerliyor iclerinden kac tanesi delip geciyor yumurtayi

Taşıyo tabi ama ısıdan dolayı spermler öyle tazyikli gidiyo ki içeri dışarı taşma da olsa o rahmine kadar gidiyo canım. Hem o milyonlarca spermin arasında sadece 3 sperm yumurta dölleyebilecek konumda oluyo, yumurta varsa dölleyebilirse döllüyo ya da ölüp vücudun onu bi şekilde atıyo dışarı. Hamile kalmak istiyosan ilişkiden sonra kalkma yataktan uyumaya devam et, ben öyle yapmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…