- 20 Temmuz 2009
- 1.573
- 734
- 323
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
merhaba arkadaslar cok utanarak ve affiniza siginarak bir soru soracam : cinsel iliski sirasinda orgazm oluyomusunuz ben hic olmadim bugune kadar...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
niye tepki gosterdinki ben yalnizmiyim bu konuda yoksa bayanlarin cogu boyle ve bu sekildemi evlilige devam ediyorlar bilmek istedim. eger bu durum diger evliliklerdede skca yasanan bi durumsa kabullenip oturcam merak etme nasil oluyor diye sormaya niyetim yok
konuşarak halledemıyorsan eğer, bu durumda kimsenin yapacağı bir şey yok
bu durumu bizimle değil, eşinle konuşman lazım ( utanarak dahi olsa )
''evet oluyorum'' dese birileri, sana ne faydası dokunacak?
nasıl oluyorsun, diye mi soracaksın bu sefer?
nette derin araştırmaların sonucunda istediğin bilgiye ulaşabilirsin![]()
ya ama ben hic yasamadim kendimi vazifesini goren sadece karsiya zevk vermekle yukumlu isci gibi goruyorum ve her iliski sonrasi o banyodayken yada uyurken kendi kendimi rahatlatmaya calisiyorumisin dahada kotusu o hep orgazm oldugumu saniyor cunku oluyomusum gibi taklit yapiyorum . o da kendini cok iyi saniyo yatakta nolcak bu boyle
((((( hep boyle basindan beri yani itiraf edemedim ona 1 kez bile zevk almadigimi
merhaba arkadaslar cok utanarak ve affiniza siginarak bir soru soracam : cinsel iliski sirasinda orgazm oluyomusunuz ben hic olmadim bugune kadar...![]()
Diyer açığın konuda yoksa arkadaşin değilde senmisin?
Eyer sensen, nedeni beli oldu!
böyle tepki vermenden belline demek bu simdi ne kadar supheci ve onyargili bazilari bu sitede hayret bisey ya millet paranoyak olmus buluttan nem kapiyo yok bacim o arkadasim ben degilim tabi inanirsan
nette derin araştırmaların sonucunda istediğin bilgiye ulaşabilirsin![]()
böyle tepki vermenden belli
yada uykusuZdun ya, o yüzdende olabilir.
tepki verilmicek gibi deglki arkadasim hic kimse cesurca oluyorum yada olmuyorum diyemiyo . anlasildi kk nin % 90i zevk almiyo