utanarak soruyorum evli bayanlara :/

BenimZorHayatim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2009
1.573
734
323
merhaba arkadaslar cok utanarak ve affiniza siginarak bir soru soracam : cinsel iliski sirasinda orgazm oluyomusunuz ben hic olmadim bugune kadar...:(

her ilişkide oluyor desem yalan olur.sayılıdır yani.önceleri çok ccanım sıkılıyordu ama arkadaslarımın bırcogu aynı sekıldeymıs beklentı ıcınde olmamak gerekıyor sanırım cunku kendınızı dınledıgnız zamanda olmuyor.

ya ama ben hic yasamadim kendimi vazifesini goren sadece karsiya zevk vermekle yukumlu isci gibi goruyorum ve her iliski sonrasi o banyodayken yada uyurken kendi kendimi rahatlatmaya calisiyorum:( isin dahada kotusu o hep orgazm oldugumu saniyor cunku oluyomusum gibi taklit yapiyorum . o da kendini cok iyi saniyo yatakta nolcak bu boyle:(((((( hep boyle basindan beri yani itiraf edemedim ona 1 kez bile zevk almadigimi

konuşarak halledemıyorsan eğer, bu durumda kimsenin yapacağı bir şey yok:ssz:
bu durumu bizimle değil, eşinle konuşman lazım ( utanarak dahi olsa )
''evet oluyorum'' dese birileri, sana ne faydası dokunacak?
nasıl oluyorsun, diye mi soracaksın bu sefer?

Son düzenleme:
niye tepki gosterdinki ben yalnizmiyim bu konuda yoksa bayanlarin cogu boyle ve bu sekildemi evlilige devam ediyorlar bilmek istedim. eger bu durum diger evliliklerdede skca yasanan bi durumsa kabullenip oturcam merak etme nasil oluyor diye sormaya niyetim yok

niye tepki gosterdinki ben yalnizmiyim bu konuda yoksa bayanlarin cogu boyle ve bu sekildemi evlilige devam ediyorlar bilmek istedim. eger bu durum diger evliliklerdede skca yasanan bi durumsa kabullenip oturcam merak etme nasil oluyor diye sormaya niyetim yok

nette derin araştırmaların sonucunda istediğin bilgiye ulaşabilirsin:ssz:

konuşarak halledemıyorsan eğer, bu durumda kimsenin yapacağı bir şey yok:ssz:
bu durumu bizimle değil, eşinle konuşman lazım ( utanarak dahi olsa )
''evet oluyorum'' dese birileri, sana ne faydası dokunacak?
nasıl oluyorsun, diye mi soracaksın bu sefer?

niye bu kadar sert bir cevap yazıp dertlerini sıkıntılarını paylaşmak isteyen insanların hevesini kırarız hiç anlamam :19:
yapmayın arkadaşlar yaa, bu kadar acımasız olmayın. insanları üzmekten kırmaktan azıcık korkun yaa

canım eşinle konuş bende affına sıgınarak yazıyorum biraz daha uzun sürse olmazmı de bence kısa sürdüğünden sen birşey anlamadan olay olup bitiyor biraz uzatın birbirinizle ilgilenin kaç yıllık evlisin zamanla dahada düzelecektir.

Ben de utanarak yaziyorum :)

Esinin seni hazirlamasi lazim
on sevismeyi uzun tutun
SIK SIK pozisyon degistirin

Bir de bu sorunu yasayanlar icin egzersizler var netten bulun

Taklidini nasil yapiyorsunuz onu anlamadim

ya ama ben hic yasamadim kendimi vazifesini goren sadece karsiya zevk vermekle yukumlu isci gibi goruyorum ve her iliski sonrasi o banyodayken yada uyurken kendi kendimi rahatlatmaya calisiyorum:( isin dahada kotusu o hep orgazm oldugumu saniyor cunku oluyomusum gibi taklit yapiyorum . o da kendini cok iyi saniyo yatakta nolcak bu boyle:(((((( hep boyle basindan beri yani itiraf edemedim ona 1 kez bile zevk almadigimi

Önce kendinizi sonra eşinizi kandırıyorsunuz farkındamısınız?

arkadasım milleti neden tersliyorsun anlamıyorum... sana yardımcı olmak için cevap yazıyorlar sert veya yumusak konu açıyorsan eleştiriyede açık olucaksın. ayRıca milletin ilişkiden zevk alıp almadığını ne yapıcaksın... % 50si alıyorsa % 50side almıyordur. her Konu da böyle değilmidir hangi konuda insan yalnızdır ki ?
ayrıca buna benzer birçok konu var kk'da araştırıp bakabilirsin cinsel içerikli konular bölümünde.
eŞinle konuŞ hissetmediğini söyle başka şeyler deneyin hiç olmuyorsa gider tedavi görürsün

tepki verilmicek gibi deglki arkadasim hic kimse cesurca oluyorum yada olmuyorum diyemiyo . anlasildi kk nin % 90i zevk almiyo

tepki verilmicek gibi deglki arkadasim hic kimse cesurca oluyorum yada olmuyorum diyemiyo . anlasildi kk nin % 90i zevk almiyo

Oluyorsak da bu analiz sizin ne işinize yarayacak onu anlamadım? Haaa KKdaki kadınlar da olmuyormuş deyip teselli mi bulacaksınız?

Back
X