- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
- Konu Sahibi yalnizlikcaa
Ben çok duydum yaaNeyse,sürtünme yolu ile hamile kalırsan valla rekorlar kitabına girersin..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben çok duydum yaaNeyse,sürtünme yolu ile hamile kalırsan valla rekorlar kitabına girersin..
Alakasiz bir soru ama bebeginizin cinsiyeti ne?Ben büyük ihtimalle adetin bitmesi hemen sonrasında hamile kaldım yaşın kaç
Daha belli değil canım 5 hafta 5 günlük :) erkek hissediyoruz eşimle birlikteAlakasiz bir soru ama bebeginizin cinsiyeti ne?
Ben de öyle hissettim.Daha belli değil canım 5 hafta 5 günlük :) erkek hissediyoruz eşimle birlikte
2 kere kist için muayne etti doktor ama kist görünmüyor diyor sizce yanlış görmüş olabilirmi
iyiki sormuşummm rahatladım hihihi :) peki bir yorum daha istiyorum böyle şeyler yasıyoruz ya sevgilimle sence evlenirmiyiz. erkekler gizemli kızlarımı sever yoksa
Hiç huyum değildir ama ilk defa erkek üye olduğunu düşündüm. Forumlarda erkekler birbirlerine hocam diyorlar genelde.
Öyle olmadığını var sayarsak da sanmıyorum öyle yere damlayacak şekilde kan gelsin. Zaten tam birleşme olsa hissetmemen de mümkün değil. Adet gününden kaç gün sonra oldu bu?
tıpkı değiniz gibi oluyor ara kanamalar akıntı ile geliyor ama bu kanama öyle adet kanı gibi de değildi . teşekkur ederimAcikcasi zar çok girişte ise elbette böyle bir iki damla kan gelir ara kanama için oyke damlama uygun değil bence akıntı ike Beraber bulasik olur nihayetinde. ..bana zar zarar görmüş gibi geldi ...benim de böyle olmuştu ☺
bugun adetim üzerinden 29 gün geçti . her ay 27 gün sonra olurdumSürtünmede de kan gelebiliyor benim gelmişti.
bugun adetim üzerinden 29 gün geçti . her ay 27 gün sonra olurdum![]()
tam adetim bitti ertesi günü görüştük o sabahda azıcık kan geldi ama yani adetin 5. günü işte. sürtünme ile ilişkiye girdik. şimdi bakıyorum önceki adet dönemlerime hep 27 günde olmuşum ama şu an 2 gun geciktiİlişkiye gireli ne kadar oldu? Test alın isterseniz.