Utanarak ve sıkılarak bakirelik ve hamilelik ile ilgili bir soru sormak istiyorum?

2 kere kist için muayne etti doktor ama kist görünmüyor diyor sizce yanlış görmüş olabilirmi

Ara kanamalar sadece kistle olmaz
25 yol çektim o illeti
Hormonlarla alakalı olabilir
Ama tedbirde fayda var ara kanamam her zaman oluyor derken bir seferinde hücre değişimi saptandı ve rahim ağzım alındı
Sana en iyi cevabı verecek kişi doktordur burada vakit kaybetme

Evlenmeden önce bacağımı biraz zorlayarak aralasam ya da kaşıntım olsa korkardım kızlık gitti diye. 😂 Annem nasıl korkuttuysa artık. 😂 Evlenince anladım ki öyle kolay bozulan bir şey değilmiş. 😂 Hafif ağrı olur diyenlere de inanamıyorum. 😂 Zordu ya ya da ben vajinusmustum bilemem. Kısacası olmamıştır bir şey içine girmediyse. 😂

hissedilmeyen bir şey değil yalnız. gebelik şüphen varsa test yaptır buraya sorunca biz napabiliriz? zar konusunda bi şey demeyeceğim...

iyiki sormuşummm rahatladım hihihi :) peki bir yorum daha istiyorum böyle şeyler yasıyoruz ya sevgilimle sence evlenirmiyiz. erkekler gizemli kızlarımı sever yoksa

evlenmez. evlenecek olsa zarin bozulmasin diye ugrasmaz zaten. basina kalma diye bu sekilde kullaniyor. sonra gider annesinin buldugu baska bakire kiz alir.

Hiç huyum değildir ama ilk defa erkek üye olduğunu düşündüm. Forumlarda erkekler birbirlerine hocam diyorlar genelde.

Öyle olmadığını var sayarsak da sanmıyorum öyle yere damlayacak şekilde kan gelsin. Zaten tam birleşme olsa hissetmemen de mümkün değil. Adet gününden kaç gün sonra oldu bu?

Başka bir yorumda da "önceki ilişkide spermleri sildim tekrar aynı şekilde devam ettim" yazmış.

Nedense her haltı yiyip "sorumluluk sahibi olur muyum? Başıma kalır mı?" diye endişelenen erkek kişisi olduğuna emin oldum.
:işsiz:

Kizlık zarı için önemli ise doktora gidin. Muhtemelen zedelenmistir. Ayaga kalkinca kan damladı demissiniz benimnde öyle olmustu. Baya kan bacaklarimdan akmisti. Kısiye gore degisir bu kiminde pembe leke kiminde az jan kiminde baya kan akar. Ama bence zedelendi. Hamile kalmazsin

Acikcasi zar çok girişte ise elbette böyle bir iki damla kan gelir ara kanama için oyke damlama uygun değil bence akıntı ike Beraber bulasik olur nihayetinde. ..bana zar zarar görmüş gibi geldi ...benim de böyle olmuştu ☺
tıpkı değiniz gibi oluyor ara kanamalar akıntı ile geliyor ama bu kanama öyle adet kanı gibi de değildi . teşekkur ederim

İlişkiye gireli ne kadar oldu? Test alın isterseniz.
tam adetim bitti ertesi günü görüştük o sabahda azıcık kan geldi ama yani adetin 5. günü işte. sürtünme ile ilişkiye girdik. şimdi bakıyorum önceki adet dönemlerime hep 27 günde olmuşum ama şu an 2 gun gecikti

Benim zedelendiğinde 3 damla kan gelmişti ama açık renkteydi. Sonrasında ise baya baya adet kanı gibi yoğundu ve söyledikleri kadar birkaç damla değil baya fazlaydı. Herkeste aynı olur mu bilmem ama benim canım aşırı yanmıştı ağlaya ağlaya olmuştu. Belki başkasında hafif olabilir ama illa ki bir şey hissedersin az da olsa canın yanardı. Bence ara dönem kanamasıdır

Back
X