- 17 Temmuz 2021
- 7.390
- 24.338
- 298
- Konu Sahibi Beybiumutlari
-
Ama evliligin basindan beri bakiyormus ki esinBi bebeğim var anne baba ayri büyüyen çocukların hali yaman. Sırf bebeğim için yoksa asla ama asla evli kalmazdim
Hahaha gulerim anca buna ona kim veriyor ki bebegi hakim her zaman anneden yanadir. Anne baska birsey talep etmedikce bebek anneye verilir.Ya bebegi sana vermem göstermem diyo. O yüzden korkuyorum
Evet konu o da değil aslında açık konuşmak gerekirse sana göstermem bebeği diyoAma evliligin basindan beri bakiyormus ki esin
Hani sonradan olan birsey degil
Bir muddet gozlemleseydin keske
Babasi ona buna bakan karisini uzen bir babaya sahip cocuk var ortada
Allah bahtini guzel eylesin
Yani devlet bebeği bana verir demiHahaha gulerim anca buna ona kim veriyor ki bebegi hakim her zaman anneden yanadir. Anne baska birsey talep etmedikce bebek anneye verilir.
Tabiki size verirYani devlet bebeği bana verir demi
İnşallah ya tek korkum oTabiki size verir
Eee bu zihniyetteki annenin böyle evladı, normal yaniPislik kelimesi böylelerine az oruspu çocuğu ailesi terbiye vermemiş. Gecen annesine söyledim sende amma da kıskançsın dedi kayinvalidem
Böyle bir şey olabilir mi canım?Yok ben zaten kısasa kısas yapacak biri kadın değilim. Evet ya çok saçma bi evliliğim var
Daha yeni dogum yapmissin sanirimEvet konu o da değil aslında açık konuşmak gerekirse sana göstermem bebeği diyo
Ailemle konuştum bırak gel çocuğu istemiyoruz ama dedilerEiBöyle bir şey olabilir mi canım?
Saygısız herif .
Bide kavga falan çıkarıyor .
Ailenle konuş bu konuyu .
Eşine de bunları söyle sinirlenmesine gerek yok .
Bu şekilde devam edemezsin daha yeni bir evlilik bu .
İlerleyen zamanlarda doz artıcak.
Göz çapkınlığı falan kabul etmiyorum ben .
Herkes herkese yiyecek gibi baksın o zaman.
Öyle bir adam yanımda dolaşamaz yolda sağık gibi baktığını görürsemde kafasına birseyi indiririm. Böyle bir adamla adınızı kirletmeyin.Kizlar 1 buçuk yıllık evliyim. Evliliğimin 20. Gününde eşimle biraz şehirden uzaklasmaya karar verdik gezdik tozdur. Tam eve döneceğimiz zaman ben esime bir şey göstermek için seslendim yani basimda ama beni duymadı kafami çevirdiğimde yanımızdan geçen iki kiza baktığını gördüm. Ciddiye almadım eğer kızlardan gözünü alabilirsen sana burda bir şey göstermeye çalışıyorum dedim. Kızdı bağırdı çağırdı söylemedik bi şey bırakmadı benim hakkımda nasil böyle konuşursun dedi bende acaba ben mi yanlış gördüm dedim. Hayir Kizlar ben yanlış görmedim o günden beri ne zaman dışarı çıksak açık saçık kadınlardan gözünü alamıyor. Bir keresinde birlikte yürürken kendini bir adım geri atti eğildi bi seye bakti sonra benimle tekrar yürümeye devam etti refleks olarak neye baktığını merak ettim. Eğilip baktığımda kalçasina kadar mini elbise giyen bi kadının bacaklarına bakıyordu. Ben o an yıkıldım bittim. O başkalarına bakarken yanımızdan geçen adamlar bana bakıyor ben onların bakışlarından rahatsız olurken eşimin bundan haberi bile yok. Akil verin bana lütfen sürekli inkar ediyor
Vermem diye bir şey yok. El kadar çocuğu hiçbir mahkeme ona vermez. Ama siz buna inanmak istiyorsunuz bence. Zaten az geride deYa bebegi sana vermem göstermem diyo. O yüzden korkuyorum
dediniz. Bebeğiniz için(!) bu aç abazayı çekmeye devam edeceksiniz. Dürüst olun ama en başta kendinize.Bi bebeğim var anne baba ayri büyüyen çocukların hali yaman. Sırf bebeğim için yoksa asla ama asla evli kalmazdim
Cok doğru gözümü korkutuyorDaha yeni dogum yapmissin sanirim
Devlet cocugu sana verir
Ise girer calisirsin ilerde velayet acarsa da mahkemede ayrilma sebebinin esinin gozunun disarda oldugunu cocuguna iyi bakamayacagini ilgi odaginin baskalari oldugunu kendinin de calisip cocuguna yettigini soylersin
Verdigim kres de eve yakin duzenini asla bozmak istemiyorum falan dersin
Gozunu korkutmasina izin verme
O zaman bir işe girmeye bak .Ailemle konuştum bırak gel çocuğu istemiyoruz ama dediler
açık saçık kadınlardan gözünü alamıyor.
kalçasina kadar mini elbise giyen bi kadının
Göz ucu ile bakilir egilip bakmasi size saygisizlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?