Utanarak yazıyorum hiç bir kadın kendine layık görmez çünkü

Bi bebeğim var anne baba ayri büyüyen çocukların hali yaman. Sırf bebeğim için yoksa asla ama asla evli kalmazdim
Ama evliligin basindan beri bakiyormus ki esin
Hani sonradan olan birsey degil
Bir muddet gozlemleseydin keske
Babasi ona buna bakan karisini uzen bir babaya sahip cocuk var ortada
Allah bahtini guzel eylesin

Ama evliligin basindan beri bakiyormus ki esin
Hani sonradan olan birsey degil
Bir muddet gozlemleseydin keske
Babasi ona buna bakan karisini uzen bir babaya sahip cocuk var ortada
Allah bahtini guzel eylesin
Evet konu o da değil aslında açık konuşmak gerekirse sana göstermem bebeği diyo

Yok ben zaten kısasa kısas yapacak biri kadın değilim. Evet ya çok saçma bi evliliğim var
Böyle bir şey olabilir mi canım?
Saygısız herif .
Bide kavga falan çıkarıyor .
Ailenle konuş bu konuyu .
Eşine de bunları söyle sinirlenmesine gerek yok .
Bu şekilde devam edemezsin daha yeni bir evlilik bu .
İlerleyen zamanlarda doz artıcak.
Göz çapkınlığı falan kabul etmiyorum ben .
Herkes herkese yiyecek gibi baksın o zaman.

Evet konu o da değil aslında açık konuşmak gerekirse sana göstermem bebeği diyo
Daha yeni dogum yapmissin sanirim
Devlet cocugu sana verir
Ise girer calisirsin ilerde velayet acarsa da mahkemede ayrilma sebebinin esinin gozunun disarda oldugunu cocuguna iyi bakamayacagini ilgi odaginin baskalari oldugunu kendinin de calisip cocuguna yettigini soylersin
Verdigim kres de eve yakin duzenini asla bozmak istemiyorum falan dersin
Gozunu korkutmasina izin verme

Kocaniz,toplum için tehlike teşkil ediyor bence.
Eglip milletin giydigine bakacak kadar ileriye gidebiliyorsa demek ki durum rahatsız edici boyutlarda.
Yarın birinin sevgilisine,karısına bakarken yakalanır ; bir temiz dayağı yer aklına başına gelir.
Size gelecek olursak zaten birşey yapmışsınız,söylemişsiniz ama dinlenmemissiniz.
Bu satten sonra ya susup göz yumacaksiniz ya da ayrilacaksiniz.
Çünkü kocanızin ne size ne de başka bir kadına karşı en bir ufak saygısı bile yok

Ailemle konuştum bırak gel çocuğu istemiyoruz ama dediler

Öyle bir adam yanımda dolaşamaz yolda sağık gibi baktığını görürsemde kafasına birseyi indiririm. Böyle bir adamla adınızı kirletmeyin.

Ya bebegi sana vermem göstermem diyo. O yüzden korkuyorum
Vermem diye bir şey yok. El kadar çocuğu hiçbir mahkeme ona vermez. Ama siz buna inanmak istiyorsunuz bence. Zaten az geride de
Bi bebeğim var anne baba ayri büyüyen çocukların hali yaman. Sırf bebeğim için yoksa asla ama asla evli kalmazdim
dediniz. Bebeğiniz için(!) bu aç abazayı çekmeye devam edeceksiniz. Dürüst olun ama en başta kendinize.

Cok doğru gözümü korkutuyor

Ailemle konuştum bırak gel çocuğu istemiyoruz ama dediler
O zaman bir işe girmeye bak .
Birikimini yap o evden ayrıl.
Bu adamla bir şey olmaz.
Dünyaya aldatılma ya yok sayılmaya gelmedik.
Saygısız herifler .
Nefret ediyorum artık böyle konular okuyunca kan beynime fırlıyor .
Bunların babaları da böyle oluyor.
Şanlı şerefli bir babanın oğlu değil bunlar.
Pislikler it sürüsü ya gözümde zerre değerleri yok bu insanların.

Üzgünüm ama kocanız son derece rahatsız edici ve sapık birisi. Anlık olarak bakarsın, iki saniyeliğine gözün takılır, boşluğa doğru gözün dalar ama o esnada orada bir hanım vardır fark etmezsin falan anlaşılabilir ancak eğilip özellikle bakmak nedir yahu? Toplum için tehlike arz ediyor. Kocanızla herhangi bir yerde denk gelme, maazallah aynı metroya falan binme ihtimalini düşününce bile tüylerim diken diken oldu. Umarım tez vakitte layığını bulur. Ya bu durumu kabul edin ya da yollarınızı ayırın. Başka bir ihtimal aklıma gelmedi.

Bu arada kocanızın başka bir kadının bacaklarına baktığını, insanları gözüyle taciz ettiğini söyleseydiniz de anlardık. "Kalçasına kadar etek giymiş" ayrıntısını vermenize gerek yoktu. Böyle garip, ahlakçı bir tını bırakıyor bu ayrıntılar benim kulağımda çünkü kocanızın bakma sebebi sapık ve hadsiz olması, kadının etek boyunun bu konu ile hiç ilgisi yok.

Tahminimce eşiniz bekarken sapıktı ailesi de alelacele “başımız belaya girmesin, karısı olursa etrafa salça olmaz” diyerek evlendirdiler. Yine tahminim aldatabilecek kadar kadınlarla ilişki kurabilecek zekada biri değil yani sosyal anlamda muhtemelen zayıf. Sizi aldatmaz o yüzden ya da çok zor diyeyim. Kadınlardan çekiniyor ama sapıkça iç geçiriyor diyeyim. Yani mesela flörtöz olsa bir nebze anlarım ama eşiniz böyle değil. Sadece bakıyor ama bu çok daha beter çünkü dümdüz taciz, yarın bir gün video filan da çekebilir dayak da yiyebilir. Ben olsam boşanırdım.

açık saçık kadınlardan gözünü alamıyor.
kalçasina kadar mini elbise giyen bi kadının

Mesajdaki bu ifadelerden sadece ben mi rahatsız oldum acaba?
Bana sanki kocanızın baktığı kadınları da yargılıyorsunuz gibi geldi.

Valla açık olsun kapalı olsun bakacak olan her türlü bakıyor.
Böyleleri sahiden benim midemi bulandırıyor.
Maalesef kocanız gözü dışarıda bir sapık.
Bu şekilde devam edip etmemek sizin kararınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…