- Konu Sahibi Beybiumutlari
-
Yoo gayette dönüp dönüp bakıyorlar ve bu bizim ülkeye has bı durum degil.(Bizde de İbrahim Tatlıses, Mehmet Ali Erbil gibi gülerek izlediğimiz toplumun mayınları var. Bu insanları yıllarca izledi çocuklar sonuç bu)Herkes bakabilir ama goz ucuyla gözü deger bu eğilip bakıyor defalarca donup bakıyor. Evet ayri dolasabilirim oda istediği pisliği yapsin
Ya ne güzel olurdu. Ama böyle sapık var diye bağırin böyle elaleme rezil olsun . Soyadları yerle bir olsun. Bir daha anasına bile bakamasinBence yaşadığınız semtte biz toplanalım birimiz etek giysin bu sapık baktığında onu bir güzel dövelim aklı başına gelsin. Gerçi bu dayakla da düzelmez
Kendi açık açık kadınlara bakarken konu sahibini ağzının içine kadar kapattıysa demek ne bileyim.Mesajdaki bu ifadelerden sadece ben mi rahatsız oldum acaba?
Bana sanki kocanızın baktığı kadınları da yargılıyorsunuz gibi geldi.
Valla açık olsun kapalı olsun bakacak olan her türlü bakıyor.
Böyleleri sahiden benim midemi bulandırıyor.
Maalesef kocanız gözü dışarıda bir sapık.
Bu şekilde devam edip etmemek sizin kararınız.
Çok detaylı bir düşünce aslında . Her yerde bu tiplerden çok doğruYoo gayette dönüp dönüp bakıyorlar ve bu bizim ülkeye has bı durum degil.(Bizde de İbrahim Tatlıses, Mehmet Ali Erbil gibi gülerek izlediğimiz toplumun mayınları var. Bu insanları yıllarca izledi çocuklar sonuç bu)
Avrupa'da sosyal deney yapıyorlar, dekolteli bir kadın caddede yürümeye başlıyor. Sokaktaki bir çok adam bırakın bakmayı kadını sözlü taciz ediyorlar. () Bir tanesi peşine takılıyor. Tabiki gettolar falan olabilir şehir/semt olarak bilmiyorum. Bu bı gerçek maalesef.
Siz bu adamdan ayrılıp yeniden evlenecek olsanız, yine bu risk devam edecek. Üstelik çocuk aile ortamında yetişmemiş olacak. En iyisi güzel bir izalasyon ile beraber kendinizin ve bebeğin iyiliğine odaklanmak.
Ben etek giymek için de dövmek için de varım vallaYa ne güzel olurdu. Ama böyle sapık var diye bağırin böyle elaleme rezil olsun . Soyadları yerle bir olsun. Bir daha anasına bile bakamasin
Siz yapın bunu. Anladığım kadarıyla sevgi falan yok aranızda.Ya ne güzel olurdu. Ama böyle sapık var diye bağırin böyle elaleme rezil olsun . Soyadları yerle bir olsun. Bir daha anasına bile bakamasin
Bunlar büyütülürken dünyanın ayaklarına serileceğine inandırılan erkek çocukları işte. Hepimizin potansiyel tacizcisi sayılırlar. Bunları büyütüp yetiştiren anne babada hata, ilk göz kayışında ilk sapıklıkta edep terbiye verimeliydi.Bence yaşadığınız semtte biz toplanalım birimiz etek giysin bu sapık baktığında onu bir güzel dövelim aklı başına gelsin. Gerçi bu dayakla da düzelmez
Hayir hayir asla aile terbiyesi yok.Bunlar büyütülürken dünyanın ayaklarına serileceğine inandırılan erkek çocukları işte. Hepimizin potansiyel tacizcisi sayılırlar. Bunları büyütüp yetiştiren anne babada hata, ilk göz kayışında ilk sapıklıkta edep terbiye verimeliydi.
onu görebiliyoruz hanımefendi.Hayir hayir asla aile terbiyesi yok.
Nerden arastirmislar google historysine mi bakiolar neler izlio nasi sapkinliklari var diye. Bosan git sevdiginle evlen. Sevdigin biri varsa bunu nasi kiskaniosun onu anlamadim evlenince çat diye bitti mi o sevgi nereye gitti?Evet çok erken evlendim. Burasi dogu aileler karar verdi de evlendim sevdiğim vardi vermediler onlarin istediğiyle evlendim. Biz araştırdık iyi bi çocuk dediler bu konuda aileme de hakkimi helal etmiyorum
Rabbım dağına göre kar verir bebeğim erkek. Ama asla onun gibi bi adam olmiycakonu görebiliyoruz hanımefendi.
İnşallah evladınız kız çocuğu değildir. Başka birşey demek istemiyorum midem kaldırmıyor artık
Sevdiğinle vermezlerse. Verdiklerini seversin kafama bunu soktularNerden arastirmislar google historysine mi bakiolar neler izlio nasi sapkinliklari var diye. Bosan git sevdiginle evlen. Sevdigin biri varsa bunu nasi kiskaniosun onu anlamadim evlenince çat diye bitti mi o sevgi nereye gitti?
Sizi kıskandırmaya falan mı çalışıyor bu? Ya da abaza başka ihtimal yokHah aynen öyle kardeşim mesela yanından geçerken baksa tamam ama resmen eğildi bakti bide biliyor musun o sırada biz muhabbet ediyorduk muhabbeti kesti eğildi bakti bir derin nefes aldi verdi ki sorma oruspu çocuğu
ay hadi inşallah. gercekten bir gun biri agzını yüzünü kırınca kendine gelir de bakmaz ya da bakamaz başkasına. şerefsizin teki kocanız, gözü takılıyor vs değil yani eğilip bakıyor hayvan.Ellemeyin baksın. Birinin karısına kızına falan denk gelir de ağzını burnunu kırarlar kafasını asfaltta drift yaptırdıkları gün inkar edecek hali kalmaz.
Yok yok orijinal süzme görmemiş sapikSizi kıskandırmaya falan mı çalışıyor bu? Ya da abaza başka ihtimal yok
Sevgili + eskortlarda geziyordur. Hastalık da olabilir bunda dikkat et konu sahibi.Yalnızca telefonunda dönmüyordur. Reelde görüştüğü sevgilileri bile olabilir.
Öyle Bi hakkı yok yasal olarak bebek sana verilir. Zaten kadınların d.tüne bakmaktan bebek falan bakamaz bu sapık blöf yapıyor. Bi de haklısın ama küfür edip durma kız banlanacan.,Ya bebegi sana vermem göstermem diyo. O yüzden korkuyorum
Zihniyetimiz açıkça farklı hanımefendi zaten. Konu genelinden ve açıklamalarınızdan bunu anlayabiliyorum zaten, böyle bir durum yaşasam dikkat edeceğim yahut anlatırken bahsedeceğim son şey bile olmazdı kadının kıyafeti. Toplum diline yerleşmiş ifadeler bunlar evet ancak dilimizden de çıkartsak sorunun çözümüne toplumsal olarak daha kolay ve net şekilde inebiliriz diye düşünüyorum. Aksi halde erkeğin tavrını masumlaştıran bir edası var. Yoksa doğrudan size yönelik bir saldırı amacım yok, o minik ifadelerin benim kulağımda bıraktığı tınıdan bahsettim sadece. Sorunu tahlil ettiğinizi ve faili belirlediğinizi de bu mesajınızla anladım net olarak :). Şimdi sırada sorunun çözümü var.Gerçekten zihniyetiniz farklı. Benim tek derdim kocamın sapıklığı herkes istediğini giymekle özgür ayrica ister kalcasina kadar ister dizine kadar kapali olsun sorun benim kocam namussuz şerefsiz kocam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?