- 21 Ağustos 2022
- 1.901
- 6.451
- 88
- 33
- Konu Sahibi Beybiumutlari
-
Beni de aşırı rahatsız etti o ifadeler. Böyle garip, ahlakçı bir tınısı var, düşük dozda slut-shaming gibi geliyor kadınlar açık saçık giyinmese kocası bakmayacak sanki. Konu kadının kıyafetiymiş gibi. Oysa o kadar ilgisi yok ki, adam düz sapık.Mesajdaki bu ifadelerden sadece ben mi rahatsız oldum acaba?
Bana sanki kocanızın baktığı kadınları da yargılıyorsunuz gibi geldi.
Valla açık olsun kapalı olsun bakacak olan her türlü bakıyor.
Böyleleri sahiden benim midemi bulandırıyor.
Maalesef kocanız gözü dışarıda bir sapık.
Bu şekilde devam edip etmemek sizin kararınız.
Nesi güzel? Çözüm mü olacak? Misilleme ile sorun mu çözülür?Yaaaa çok güzel evet bu olabilir
Beni çok yanlış anlamışsınız. Benin tek sorunum kocam. O kadının öyle giyinmesini beni ilgilendirmez. İsterse kalçasini da çıkartır dışarı. Herkesin özgürlüğü. Ben azla geri kafalı bi insan değilim bu imanizi kabul etmiyorumMesajdaki bu ifadelerden sadece ben mi rahatsız oldum acaba?
Bana sanki kocanızın baktığı kadınları da yargılıyorsunuz gibi geldi.
Valla açık olsun kapalı olsun bakacak olan her türlü bakıyor.
Böyleleri sahiden benim midemi bulandırıyor.
Maalesef kocanız gözü dışarıda bir sapık.
Bu şekilde devam edip etmemek sizin kararınız.
Gerçekten zihniyetiniz farklı. Benim tek derdim kocamın sapıklığı herkes istediğini giymekle özgür ayrica ister kalcasina kadar ister dizine kadar kapali olsun sorun benim kocam namussuz şerefsiz kocamBeni de aşırı rahatsız etti o ifadeler. Böyle garip, ahlakçı bir tınısı var, düşük dozda slut-shaming gibi geliyor kadınlar açık saçık giyinmese kocası bakmayacak sanki. Konu kadının kıyafetiymiş gibi. Oysa o kadar ilgisi yok ki, adam düz sapık.
Herkes bakabilir ama goz ucuyla gözü deger bu eğilip bakıyor defalarca donup bakıyor. Evet ayri dolasabilirim oda istediği pisliği yapsinYakın tanıdığım bı amca var, o şekilde gelen geçen torunu yaşındaki kızların, bacaklarına kalçalarına bakar. Hatta üniye giden kısa etekli bı kıza, "bu anasigilin evde hiç açık giyinmemiş, bacakları bembeyaz" demiş.
Sadece bu amca değil tabiki çevrede şahit olduklarım. Burdaki yorumlara inanamıyorum, sokakta biraz dekolteli bir kadın gören çoğu adam dönüp bakıyor. Ben bakmayan görünce şok oluyorum. Nasıl güzel bir terbiye almış diye.
Sizin konunuza gelecek olursak, bu adama ailecek biryerlere gitme zevkini vermeyin bir daha..
Madem siz yokmuş gibi davranıp salağa yatıyor. Tek gezsin aklı başına gelsin. "Ben senle yürürken bazı haraketlerinden rahatsız oluyorum, böyle bir karar verdim" diyebilirsiniz.
Aynı yere gider ama beraber gezmessiniz. Alın bebek arabasini miss. Hem siniriniz bozulmaz, hem gezmiş olursunuz
Yalnızca telefonunda dönmüyordur. Reelde görüştüğü sevgilileri bile olabilir.Bu adamın telefonunda vs daha ne işler dönüyordur.
denk gelir bir manyağa, iyice güzel bir döverler ağız burun kırıp. O zaman aklı başına gelir, şahsım için söylüyorum; yolda bana o tarz bakan bir adamı gayet güzel hırpalayabilirim. Manyak mıdır sapık mı anlamış değilim.Tehdit işe yarar mı sence onun umrunda olur mu
Aminİnşallah bi gün şöyle güçlü kuvvetli birine denk gelir de ağzını burnunu yamulturlar.
Siz eşinizi sevmiyorsunuz galiba konuşmalardan anladığım kadarıyla. Keşke çocuk yapmasaydınızPislik kelimesi böylelerine az oruspu çocuğu ailesi terbiye vermemiş. Gecen annesine söyledim sende amma da kıskançsın dedi kayinvalidem
Neden hala evlisiniz?Pislik kelimesi böylelerine az oruspu çocuğu ailesi terbiye vermemiş. Gecen annesine söyledim sende amma da kıskançsın dedi kayinvalidem
İnşallah denk gelirdenk gelir bir manyağa, iyice güzel bir döverler ağız burun kırıp. O zaman aklı başına gelir, şahsım için söylüyorum; yolda bana o tarz bakan bir adamı gayet güzel hırpalayabilirim. Manyak mıdır sapık mı anlamış değilim.
SeviyordumSiz eşinizi sevmiyorsunuz galiba konuşmalardan anladığım kadarıyla. Keşke çocuk yapmasaydınız
Bilmem cesaret edemiyorum belkiNeden hala evlisiniz?
BoşBilmem cesaret edemiyorum belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?