- 9 Ağustos 2016
- 4.690
- 6.909
- 158
- 36
- Konu Sahibi Beybiumutlari
-
Hic de bakmazlar zatenÇok konuştum. Sen beni nasıl yok sayarsın diyorum ne alakası var ben bakmıyorum ki diyo. Evet bence de sapık sapık oglu sapik
Guzel yazmışsınız ama hakkımda girmişsiniz. Erkek insan değil ki masumlaştirim. Sadece ne kadar şehvetle baktığını anlattım sadece beni yargılamak için yer aramışsiniz benim asla öyle bi düşüncem olmadi olmazda. Kadin dip kapali olsun saçı açık olsun benim kocam bakıyor ne kadar açık olduğuyla alakası yok ben kadınları suçlasam oyle bi salak olsam gider kadının saçına yapışır neden açık giyindn derim sizin söyleminize göre. Benim zihniyetim görmüşlugum gecirmisligimde var çok sukurZihniyetimiz açıkça farklı hanımefendi zaten. Konu genelinden ve açıklamalarınızdan bunu anlayabiliyorum zaten, böyle bir durum yaşasam dikkat edeceğim yahut anlatırken bahsedeceğim son şey bile olmazdı kadının kıyafeti. Toplum diline yerleşmiş ifadeler bunlar evet ancak dilimizden de çıkartsak sorunun çözümüne toplumsal olarak daha kolay ve net şekilde inebiliriz diye düşünüyorum. Aksi halde erkeğin tavrını masumlaştıran bir edası var. Yoksa doğrudan size yönelik bir saldırı amacım yok, o minik ifadelerin benim kulağımda bıraktığı tınıdan bahsettim sadece. Sorunu tahlil ettiğinizi ve faili belirlediğinizi de bu mesajınızla anladım net olarak :). Şimdi sırada sorunun çözümü var.
Umarım kocanızdan bir an evvel kurtulacak güce ve cesarete kavuşursunuz. Bebeğinizi gönlünüzce ve mutlulukla büyütürsünüz onun ne dilinde ne gözünde böyle çirkin şeyler olmaz. Dilerim ki tüm kız kardeşlerim mutlu olacakları hayatlarda özgürce ve üretken bir hayat yaşar, sizin de yolunuz güzelliklere çıkar ne diyeyim...
Yok yok Allahtan bilmiyor arabasi var arabasına atiyodir belki yolda orda burdaBu herif etekaltı videolar da ceker otobüse toplu taşımaya binmese keşke
Hanımefendi, daha fazla laf anlatamayacağım ancak derdimi mümkün olduğu kadar açık ve nazik ifade ettim. Zihniyetiniz tabi ki vardır, yaşadıklarınız görmüş geçirmişliğiniz de vardır. Ben size hakaret etmek/sizi aşağılamak istemedim ki. zihniyetiniz farklı dediniz ben de sizi onayladım sadece. Sizin "zihniyetiniz farklı" derken amacınız iğnelemekse bilemem ancak benim cidden öyle bir amacım yok, bunu yapmaya ihtiyacım da yok. Daha feminist bir pencereden ve jargonla baktım sadece. Derdinizi de durumunuzu da anladım ancak orjin ben değilim.Guzel yazmışsınız ama hakkımda girmişsiniz. Erkek insan değil ki masumlaştirim. Sadece ne kadar şehvetle baktığını anlattım sadece beni yargılamak için yer aramışsiniz benim asla öyle bi düşüncem olmadi olmazda. Kadin dip kapali olsun saçı açık olsun benim kocam bakıyor ne kadar açık olduğuyla alakası yok ben kadınları suçlasam oyle bi salak olsam gider kadının saçına yapışır neden açık giyindn derim sizin söyleminize göre. Benim zihniyetim görmüşlugum gecirmisligimde var çok sukur
Bu yüzden sizinle paylaşmak istedim. Acaba ben mi yanlış anlıyorum diyodumGayri ihtiyari bakarsın veya gözün dalar/kayar , benim bile gözüm kayıyo bazen bazı hatunlaraonu anlarım ama geri adım atıp eğilip bakmak???? O sapıklık artık be
Adamın ruhu sapıkKizlar 1 buçuk yıllık evliyim. Evliliğimin 20. Gününde eşimle biraz şehirden uzaklasmaya karar verdik gezdik tozdur. Tam eve döneceğimiz zaman ben esime bir şey göstermek için seslendim yani basimda ama beni duymadı kafami çevirdiğimde yanımızdan geçen iki kiza baktığını gördüm. Ciddiye almadım eğer kızlardan gözünü alabilirsen sana burda bir şey göstermeye çalışıyorum dedim. Kızdı bağırdı çağırdı söylemedik bi şey bırakmadı benim hakkımda nasil böyle konuşursun dedi bende acaba ben mi yanlış gördüm dedim. Hayir Kizlar ben yanlış görmedim o günden beri ne zaman dışarı çıksak açık saçık kadınlardan gözünü alamıyor. Bir keresinde birlikte yürürken kendini bir adım geri atti eğildi bi seye bakti sonra benimle tekrar yürümeye devam etti refleks olarak neye baktığını merak ettim. Eğilip baktığımda kalçasina kadar mini elbise giyen bi kadının bacaklarına bakıyordu. Ben o an yıkıldım bittim. O başkalarına bakarken yanımızdan geçen adamlar bana bakıyor ben onların bakışlarından rahatsız olurken eşimin bundan haberi bile yok. Akil verin bana lütfen sürekli inkar ediyor
Annesine sövme bari anası hariç deHah aynen öyle kardeşim mesela yanından geçerken baksa tamam ama resmen eğildi bakti bide biliyor musun o sırada biz muhabbet ediyorduk muhabbeti kesti eğildi bakti bir derin nefes aldi verdi ki sorma oruspu çocuğu
Böyle bi babayla büyüyen böyle huzursuz bi ailede büyüyen cocugun hali daha yamanBi bebeğim var anne baba ayri büyüyen çocukların hali yaman. Sırf bebeğim için yoksa asla ama asla evli kalmazdim
Siz kapalımınsınız neden sordum bazı sapık adamlar milletin hanımına kızına pis pis bakarlar kendi karılarını kapatırlar ki başka erkekler karılarına bakmasın diye kişi kendinden bilir işi. Bir yere gittiğinizde onu bir şekilde 5 , 10 dk yalnız bıraksanız o arada bir kadına bakarken kamerayla çekseniz tabi bu tek sefer gitmeyle denk gelmez sinsi ve planlı bir şekilde zamana yayarak kalabalık kadınların çok olduğu yerlere götürün her seferinde vido çekin muhakkak Birgün yakalarsınız o anları. Elinizde hazır kanıt dursun yolda Birgün baktığı an kıyameti kopartın yalanlarsa da daha önceki çektiğiniz vidoları gösterin inkar edemesin. Belki canınıza tak eder Birgün boşanırsanız o vidolar işe yarayabilir tabi yaramayada bilir elinizde olsunda avukata sorarsınızBu yüzden sizinle paylaşmak istedim. Acaba ben mi yanlış anlıyorum diyodum
Adamın ne olduğu belli iken pcos hastalığım var diye çocuk yapmışsınız, aynı çocuğa kıyamadığınız için, boşanan ailelerin çocukları perişan oluyormuş falan diye, çocuğu alaram haa diye tehdit de ettiğinden (ahahahah), aileniz çocuğu bırak gel dedi diye boşanamıyorsunuz. Ha bir de işiniz varmış kimseye muhtaç değilmişsiniz bu arada. Yani adamı toplanıp dövecez sanırım başka çare kalmıyor.Ya kızlar lütfen bana akil verin lütfen. Kendinizi benim yerime koyun çok kötüyüm nefes alamıyorum çok zoruma gidiyor
Bravo tanışıp hemen mi evlendiniz insan biraz tanır. Evlilik gözünüze kolay mı göründü insan tanımadan bir fikri oluşmadan nasıl evlenir aklım almıyorGörücü usulü evlendim
ay bide oğulları bir b*kmuş gibi senin kıskandığını düşünüyorlar şaka gibiPislik kelimesi böylelerine az oruspu çocuğu ailesi terbiye vermemiş. Gecen annesine söyledim sende amma da kıskançsın dedi kayinvalidem
Bi gün birilerinin tersine geliverecek tek lokmada yutacaklar oğlunu, görecek o zaman kim kıskanıyor.ay bide oğulları bir b*kmuş gibi senin kıskandığını düşünüyorlar şaka gibi
Evet kapalıyım ve asla beni güzelleştiren şeyleri giymeme izin vermiyorSiz kapalımınsınız neden sordum bazı sapık adamlar milletin hanımına kızına pis pis bakarlar kendi karılarını kapatırlar ki başka erkekler karılarına bakmasın diye kişi kendinden bilir işi. Bir yere gittiğinizde onu bir şekilde 5 , 10 dk yalnız bıraksanız o arada bir kadına bakarken kamerayla çekseniz tabi bu tek sefer gitmeyle denk gelmez sinsi ve planlı bir şekilde zamana yayarak kalabalık kadınların çok olduğu yerlere götürün her seferinde vido çekin muhakkak Birgün yakalarsınız o anları. Elinizde hazır kanıt dursun yolda Birgün baktığı an kıyameti kopartın yalanlarsa da daha önceki çektiğiniz vidoları gösterin inkar edemesin. Belki canınıza tak eder Birgün boşanırsanız o vidolar işe yarayabilir tabi yaramayada bilir elinizde olsunda avukata sorarsınız
Haklısınız bi şey diyemiyorum Rabbım kimseye vermesinAdamın ne olduğu belli iken pcos hastalığım var diye çocuk yapmışsınız, aynı çocuğa kıyamadığınız için, boşanan ailelerin çocukları perişan oluyormuş falan diye, çocuğu alaram haa diye tehdit de ettiğinden (ahahahah), aileniz çocuğu bırak gel dedi diye boşanamıyorsunuz. Ha bir de işiniz varmış kimseye muhtaç değilmişsiniz bu arada. Yani adamı toplanıp dövecez sanırım başka çare kalmıyor.
Evet onlar da sinirimi bozuyor kadin geçen bana oğluma huzur vermiyorsun bu evlilik bitsin bence dedi . Haklıyken haksız olmak istemiyorum çok zoruma gidiyor anlayın beni lütfenay bide oğulları bir b*kmuş gibi senin kıskandığını düşünüyorlar şaka gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?