utanç verici ama birilerinin yargılamasına ihtiyacım var

canım ileriye gitmemişsiniz bişey olmaz. Öpüşme felan herkesde olan bu durum
korkma bu kadar. sen korkarsan ona da cesaret verirsin.

yardimci olmaya calisiyorum ama sen kaale almadan cikmissin bile ne diyim hakkinda hayirlisi

yardimci olmaya calisiyorum ama sen kaale almadan cikmissin bile ne diyim hakkinda hayirlisi

saatın ka oldugunun farkındamısınız ? cıkmak zorunda kalmıs olabılırım bunda garıpsencek bı durum yok ve konuyu sılmem gerek bırı bana yardımcı olabılrmı pcde kayııtlı kalıcak yoksa

saatın ka oldugunun farkındamısınız ? cıkmak zorunda kalmıs olabılırım bunda garıpsencek bı durum yok ve konuyu sılmem gerek bırı bana yardımcı olabılrmı pcde kayııtlı kalıcak yoksa

Konular silinmiyor canım maalesef

konu silmek yasak !
bilgisayar gecmisini silmeyi dene...

suan konun silinmez yani...
sen icerigi bosaltsan bile yorumlar kalacak onlari silmen mumkun degil...

bu nasıl bi insan ya yom yok kusura bakmada bu insan değil hayvan bence insan bi şeyelr yaşa sen yaşarken güzel olsun sende ii kimse olmasın şimdide tehtit şaka gibi iyice kafayı yedi bu erkekler

E seni ailene söylemekle tehdit ediyorsa o da suçlu konuma düşer... Ailen senin yanında onada ders vercektir ne kadar seni suçlasa da. Yani oda senın kadar yanar

sılıyorum gcmısı ama tkraar kalıyo offfffffff

Ctrl+h yapın ve çıkan kenarda bugun yazar yada konunun oldugu tarihi seç sağ tık yapıp sil'e bas. Yada araçlar seçenekler geçmişi sil yap orda ayarlar var form geçmişi parola cart curt diye o şekilde yapı ver umarım yardım olabıldım

ya benim de başımda böyle bir manyak vardı. benimki ayrılırsan intihar ederim diyenlerdendi ve güya 10kere bileğini kesti, hepsi bağlamak için uydurulan şeyler, sen gerçekten korktuğunu belli etme.cesaret edemezler kolay kolay. ve bir arkadaşın yazdığı gibi reşit değildin o zaman sen de onu tehdit et. erkekler bundan anlar ancak :)

Cinsellikte nereye kadar ileri gittiğinizi bilmiyorum. Ve gerektiği takdirde bunları 18 yaşından önce yaşadığını kolay kolay ispat edemezsin. Mümkünse bu tarz şeyleri mesaja dökmesini sağla, elinde tehtid edildiğine dair çocuğun kendi kelimeleriyle yazılı belge olmuş olur. Umarım kötü bir sonuçla karşılaşmazsın ama yine de tedbiri elden bırakma. Kimin canı yandığında ne kadar manyak olabileceğini bilemeyiz..

doğru diyosunuz.. kalıcı değil, en azndan bana rastlamadı öle hastalıksız bişi:s inşallah Allah herkese mutluluklar versn bazen akıl geri planda kalıyor

bos tehtıtler canım bunlar sıkma canını sen
senı aılene soylemekle tehtıt edecek cocuk once kendını gozden cıkarması lazım,
aılen senın canına okurken o sahısı tebrık etmıyecekler herhalde.
kendını gozden cıkarmıs olan kısı ıse,tehtıtle fılan da ısı olmaz merak etme.
bos laflar bunlar.
hadı oldu da aılene sıkayet ettı .kanıt yok bısey yok .
aılene dersın;''ayrılmak ıstedıgım de ayrılmamak ıcın benı karalıyor''dersın.
canını sıkma bırsey yapamaz.

Son düzenleme:
Çok yakın bir arkadaşım üniversiteden beri beraber olduğu sevgilisinden ayrılmak istedi ve çocuk da aynen böyle tehdit etti.
Onlar herşeyi yaşamıştı....
Sonra çocuk bir güzel kızın evine geldi ve annesine herşeyi anlattı. Adi herif.
Bir süre daha devam ettiler bunun üzerine ama şimdi duydum ki ayrılmışlar.
Yürümesi mümkün olabilir miydi öyle bir adamlar zaten...

Bence çok da üstüne gitme zamana yay ayrılık meselesini, ayrıldık biz terkettim seni falan gibi fikirlerle olayı körükleme.
Onun yerine soğuk davran buluşmalara falan gitme kendisi bıkar ayrılır unutulur gider zaten..

Son olarak. Yaşadıklarından da asla pişman olma, unutma ki bir zamanlar o anları yaşarken mutluydun.
Yaşadıklarının yükünden kaçma, istedin yaşadın boşver.

cinsellik utanılacak birşey değil canım önce bunu söyleyeyim. ama reşit olman en iyisidir.
arada evlilik olması senin görüşüne bağlıdır, sen evlenmeden olur dersen olur olmaz dersen olmaz her ikisine de yanlış diyemeyiz, sen ne düşünüyorsan o doğru çünkü senin vücudun senin inançların ve bekaretin. 18 yaşındasın belki birkaç yaş daha büyük olsan rahat olurdun ama henüz ailen için miniksin ve senin iyiliğini istediği için üzülebilirler. ama baskıcı bi ailen yoksa o adamın tehditlerinden korkma bu sonsuza kadar böyle devam edemez çünkü.
ben arada evlilik olmadan yaşanan birlikteliklere karşı değilim ama arada aşk olmayan birlikteliklere karşıyım, tabi yasak aşk da değilse :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…