utanç verici ama birilerinin yargılamasına ihtiyacım var

Bak tatlım öncelikle şunu bil.. İlişki esnasında 18 yaşını doldurmamıştın. Çocuk seni tehdit etmeyip sen kendi isteğinle de onunla ilişkiye girmiş olsan , şikayet ettiğiniz takdirde bildiğim kadarı ile 6 ay ile 2 yıl arası hapis cezası verirler o çocuğa. Ki o çocukla aranızda 5 sene fark varsa , bu süre 2 katına çıkıyor..
Sanırım çok cahil bir erkek arkadaşın var.. Bu ülkenin hak hukukla yönetildiğinden bihaber.. İçinde hiç bir korku kalmasın. Onun kendine bu denli tehlikeye atmaya gözü yemez

Kanıt felan bişey yoksa hiçbişey yapamaz canım sen korkma ..
Böyle diyenleri çok gördük bizz

hiç bişeyden korkmuyo gercekten. yada ben fazla korkagım bılmıyorum yanımda annemı aradıgı bıle olmustu sakalasırken olan bıseydı ama gerekırse cıddı cıddı soyler

ben simdi sana yapmasaydin dusunseydinmi diyorum,keske pisman olacagin seyleri yapmasaydin diyorum,nedense yanlis anlasiliyorum,ölümü bilerek yasamak baska bile bile lades olmak baska...

ben simdi sana yapmasaydin dusunseydinmi diyorum,keske pisman olacagin seyleri yapmasaydin diyorum,nedense yanlis anlasiliyorum,ölümü bilerek yasamak baska bile bile lades olmak baska...

zaten yasamıyorum artık hıc bısey cok yıprandım bu konu yuzunden ılerde cocugum olmasını bıle ıstemıyorum artık hıc bsy ıstemıyrum ya herseye ragmen sevıyrum grckten kotu bı ınsan degıl sureklı ılgılenır yemek yıyıp yemedıgımı bıle kontrol eder srun bndemı acaba ya..

herkesın mesajını tek tek okuyrum ama cvp atamıyorum genel hepınıze yazıyorum lutfen yanlıs anlamayın hepsı aklımda. daha oncede bn ona soyledım 18 yasından kucugum zrla yaptı derım dedm hapse gırer cıkarm fln dedı hıc bıseyı sorun etmıyo hıc bıseyı

tweety_yteewt arkadaşımızın art niyetle söylediğini kesinlikle düşünmüyorum. böyle şereften yoksun insanlar gırla yaşında küçükmüş keşke olmasaymış diyor. biz bile yaptığımız bir hatadan sonra geçmişe dönemeyeceğimizi bile bile keşke yapmasaydım etmeseydim demiyormuyuz. umarım konu sahibi arkadaşımız bu sorunu en kısa sürede atlatır ve bundan sonraki ilişkisinde daha dikkatli olur ve sevdiği adamı daha iyi tanır.

Son düzenleme:
söylesin.bir güzelde sopa yesin.o zaman aklı başına gelir

O zaten bu durumdan bir ders çıkarmıştır kendine, lakin o şimdi çözüm arıyor. Tavsiye arıyor... Kıza yapmasaydın, etmeseydin demek onu daha çok üzer. Bir an garipsedim yazdıklarınızı.

ozaman görsün anyayı konyayı. tuttum bunu

evet hala doldurmadımkı yasımı. ama gercekten umrunda olmuyo hıc bısey unvten yarım kalır surunursun dıyorum genede yok

tessekurler cnm...

konu sahibi arkadasim onceki konunda anlattigin cocukmu bu cocuk ?

evet o konular kapandı artık oyle sorunlarımız yk. kndısınınde kız kardeslerı vr onlardan ornek fln verdım anladı hatasını..

peki simdi neden ayrilmak istiyorsun ondan ?
cinsel anlamda derken herseyi yasadiniz mi ?
kusura bakma ilk yazdigim yorum sert olabilir ama iste üzülüyorum böyle pismanliklari okuyunca
yoksa kimse dört dörtlük degil

peki simdi neden ayrilmak istiyorsun ondan ?
cinsel anlamda derken herseyi yasadiniz mi ?
kusura bakma ilk yazdigim yorum sert olabilir ama iste üzülüyorum böyle pismanliklari okuyunca
yoksa kimse dört dörtlük degil

saygı yk aramızda ıkımızde bırbırımıze kotu davranıyoruz .s
onemlı degılaslında daha sert tepkılerde beklıyodum ama saolsun hıc kımse kırıcı bısey soylemedı..

saygı yk aramızda ıkımızde bırbırımıze kotu davranıyoruz .s
onemlı degılaslında daha sert tepkılerde beklıyodum ama saolsun hıc kımse kırıcı bısey soylemedı..

cinsel anlamda ne kadar ileri gittiniz yani en son dereceye kadarmi gitti bu durum?
bu kadar korkma bu cocuktan,agbilerinde varmis birsey yapamaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…