Kanıt felan bişey yoksa hiçbişey yapamaz canım sen korkma ..
Böyle diyenleri çok gördük bizz
pardn ama herkeze tek tek cevap atamıyorum pc yavas ve bu sıte karısık glıyo. ben aylardır cekıyorum zaten cezasını ılerısını dusunemememısımkı pısmanım dımı ? sızde olucegınızı bıle bıle yasamayın ozaman. hersey ınsanlar ıcın boyle bı hata yapmıs olmak benı mahfedıyo tabıkı her turlu yoruma acıktım ama elınızı bıraz vıcdanınıza koyun lutfen bu bı yakınınızın arkdasınızın basına gelse karsısına gecıp yapmasaydn dusunseydınmı dıyosunuz ?
hiç bişeyden korkmuyo gercekten. yada ben fazla korkagım bılmıyorum yanımda annemı aradıgı bıle olmustu sakalasırken olan bıseydı ama gerekırse cıddı cıddı soyler
bu hayatta her şey bizim için.düşe kalka öğreniyoruz her şeyi.belki doğru yapmasan daha iyi olurdu.ama yapmışsın.bizim zamanımızda da rahattı bu konular.şimdilerde biraz daha rahat.bunun çok rahat ve sıradan olduğu havası var.aptal değilsin,utanç duyulacak hiç bir şey yok oratada.sevmişsin.sevmek istemişsin.bir şeyler yaşamışsın.yalnız ne yazık ki amus kavramı var.biraz lastik olmuş bir namus kavramı.yabancı ülkelerde bile durum böyle.lisedeyken bu kavak yellerinin orjinalini izliyordum.oradaki iki oyuncu sevgili idiler.erkek olanın bir sözünü okumutum.şöyle diyordu: sevgilimi diğer oyuncularla öpüşürken yatarken erkek kardeşimin koynuna sokuyormuşum gibi rahatsız oluyorum.
umarım okuyorsundur.dersler arkadaşlar falan zamanla geçecek gidecek.belki tek tavsiyem.yinede cinselliği yaşamamaya çalış.çünkü hala yanlış yorumlanıyor
ben simdi sana yapmasaydin dusunseydinmi diyorum,keske pisman olacagin seyleri yapmasaydin diyorum,nedense yanlis anlasiliyorum,ölümü bilerek yasamak baska bile bile lades olmak baska...
ben simdi sana yapmasaydin dusunseydinmi diyorum,keske pisman olacagin seyleri yapmasaydin diyorum,nedense yanlis anlasiliyorum,ölümü bilerek yasamak baska bile bile lades olmak baska...
söylesin.bir güzelde sopa yesin.o zaman aklı başına gelir
O zaten bu durumdan bir ders çıkarmıştır kendine, lakin o şimdi çözüm arıyor. Tavsiye arıyor... Kıza yapmasaydın, etmeseydin demek onu daha çok üzer. Bir an garipsedim yazdıklarınızı.
ozaman görsün anyayı konyayı. tuttum bunu
Bak tatlım öncelikle şunu bil.. İlişki esnasında 18 yaşını doldurmamıştın. Çocuk seni tehdit etmeyip sen kendi isteğinle de onunla ilişkiye girmiş olsan , şikayet ettiğiniz takdirde bildiğim kadarı ile 6 ay ile 2 yıl arası hapis cezası verirler o çocuğa. Ki o çocukla aranızda 5 sene fark varsa , bu süre 2 katına çıkıyor..
Sanırım çok cahil bir erkek arkadaşın var.. Bu ülkenin hak hukukla yönetildiğinden bihaber.. İçinde hiç bir korku kalmasın. Onun kendine bu denli tehlikeye atmaya gözü yemez
hiç bişeyden korkmuyo gercekten. yada ben fazla korkagım bılmıyorum yanımda annemı aradıgı bıle olmustu sakalasırken olan bıseydı ama gerekırse cıddı cıddı soyler
tweety_yteewt arkadaşımızın art niyetle söylediğini kesinlikle düşünmüyorum. böyle şereften yoksun insanlar gırla yaşında küçükmüş keşke olmasaymış diyor. biz bile yaptığımız bir hatadan sonra geçmişe dönemeyeceğimizi bile bile keşke yapmasaydım etmeseydim demiyormuyuz. umarım konu sahibi arkadaşımız bu sorunu en kısa sürede atlatır ve bundan sonraki ilişkisinde daha dikkatli olur ve sevdiği adamı daha iyi tanır.
konu sahibi arkadasim onceki konunda anlattigin cocukmu bu cocuk ?
evet aynı ama dıger sorunların hıc bırı yokartık..
düzeldi mi yani ?
evet o konular kapandı artık oyle sorunlarımız yk. kndısınınde kız kardeslerı vr onlardan ornek fln verdım anladı hatasını..
peki simdi neden ayrilmak istiyorsun ondan ?
cinsel anlamda derken herseyi yasadiniz mi ?
kusura bakma ilk yazdigim yorum sert olabilir ama iste üzülüyorum böyle pismanliklari okuyunca
yoksa kimse dört dörtlük degil
saygı yk aramızda ıkımızde bırbırımıze kotu davranıyoruz .s
onemlı degılaslında daha sert tepkılerde beklıyodum ama saolsun hıc kımse kırıcı bısey soylemedı..
cinsel anlamda ne kadar ileri gittiniz yani en son dereceye kadarmi gitti bu durum?
bu kadar korkma bu cocuktan,agbilerinde varmis birsey yapamaz...
hayır gıtmedı. abılerımın bırı bana cok duskundur dıgerıde kabullenemez fena seyler olur..
öpüsme vs.ise herkezin yasadigi bi durum tabi sen biraz erken yasamissin yani onuda soylese ne olacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?