- Konu Sahibi socialscientist
Gaz cikarmayan tuvalete gitmeyen prensesler degiliz erkeklerin hayal kirikligi 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen..Derde gel:)))Ee bundan bizene. Bu dert mi? Osuran geniren s.can gelsin acsin konuyu ozaman.
KoptumEe bundan bizene. Bu dert mi? Osuran geniren s.can gelsin acsin konuyu ozaman.
Gece defalarca kendi gaz çıkarma sesime uyandım. Bir kaç kez daha olmuştu bu. Ve nişanlımla beraber yaşıyoruz. Sarılarak uyuyorduk tam bir rezillikkkkk.... Ay kesin duymuştur. Neden böyle oldu ki![]()
Ya bir şey beklemiyorum. Çok utandım içime dert oldu yazdım sadeceKoptumbizden ne bekliyor ki konu sahibi? Gel bi de buraya yap mı diyelim ne diyelim
![]()
Ahahahahaevliliğimin üçüncü gecesi başıma geldi ay ne utanmıştm, sabah eşim ben gece Bi ses duydum dedi kikirdedi bende nazlanrak ağladım deme utanıyorum die. Adam özür dilemişti
aklıma geldi
Buraya salma da, zart zurt bırak gitsinYa bir şey beklemiyorum. Çok utandım içime dert oldu yazdım sadece
Gözlerimden yaş geldi inanın
Pırtlayan siz
Ağlayan siz
Özür dileyen eşiniz![]()
Uykusu ağırsa duymamıştırGece defalarca kendi gaz çıkarma sesime uyandım. Bir kaç kez daha olmuştu bu. Ve nişanlımla beraber yaşıyoruz. Sarılarak uyuyorduk tam bir rezillikkkkk.... Ay kesin duymuştur. Neden böyle oldu ki![]()
Kime ne bundan ne saçma sapan konular oluyor bazenGece defalarca kendi gaz çıkarma sesime uyandım. Bir kaç kez daha olmuştu bu. Ve nişanlımla beraber yaşıyoruz. Sarılarak uyuyorduk tam bir rezillikkkkk.... Ay kesin duymuştur. Neden böyle oldu ki![]()