UTANÇ

Angellinne

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2018
50
30
3
32
merhaba hanımlar eski konularıma bakipta buraya yazmayın lütfen eski eskide kaldı ben artık önüme bakıyorum ve çocuklarımla bir hayat mücadelesi veriyorum rica ediyorum eski konunda bu varmış gibi şeyler kullanmayın bugün hayatımın en utanç dolu birgununu eski eşimin abisi ile sürekli irtibatta idik kendisi çocuklarımı görmeye geliyordu yardım ediyordu veben onu gerçekten Bi abi olarak çok seviyordun o da beni kardeşi gibi görüyor sanıyordum bugün çocuklar babalarindaydi ve bu şahıs sözde onları almaya geldi ıvır zıvır yiceknicecek biseyler de almış geldi bende içeri buyur ettim biraz durdu başı önde demez mi senin için geldim o an aklım gitti sandım nefesim kesildi konuşamadım ardından seni çok severim bilirsin dedi ama aklından çıkmıyor muşum bu sevgi farklı bir sevgiye dönüşmüş karısını görmek bile istemiyormuş bu nasıl bise ya nedir bu böyle ben hiç konuşamıyorum İstanbula dairesi var bunun ve kimse bilmez adresi kiraya vermiş seni de çocukları da alıyım götüruyum benimle evlen dedi benim abi dediğim insan bunca zaman bana bu gözle bakmış ben de beni ne kadar çok seviyor gerçek abi kardeş gibiyiz demistimgectimiz sevgililer gününde karısına yüzük almış ertesi gün beni de götürdü 5 taş almıştı paramız Pülümür ortak olduğundan hiç fark etmedim eşim beni dovdugunde buda çoğu zaman ona vururdu yada kavga çıkarırdı herkesi karşısına alırdı ben hiç fark etmedim kardeşine bize düşkün kıyamıyor derdim ama adamın niyeti farklıymış hatta zamanında bana niye bosanmiyorsun bundan diye sormuştu biz bosandimizda adam bana hayırlı olsuna aramışti ben hiç böyle düşünmedim hiç aklıma gelmedi kayinvalide eltilerle görüşürüm şimdi nasıl bakarım yüzlerine nasıl konuşurum üstelik bu adam bugun elimi tuttu ve sarılmaya çalıştı Bi hısım kendime kedim kovdum evimden sizce bu olanları anlatmalimiyim herkese sürekli arıyor msj atıyor yegenlrini çok seviyormuş babalarının yapamadığı babaligi yaparmış sen git kendi çocuklarına yap babalık pislik adam eski eşime çok üzülüyorum gercekteb

mesajlari sakla.aileye karısına herkese göster.yarin sana iftira atarlar haberin olsun.lakin bu adam bu cesareti nerden buluyor.hic mi korkmuyor
haklısın bende öyle yapıyorum ya Bi gün yemeğe gittik ailece karısı bise istedi yapmadı sonra elim bana işaret etti sen iste diye ben istedim hemen oldu yazık elim de abin sana kıyamaz her istediği yapar dedi şimdi taşlar oturuyor yerine biz çok yakındı abi kardeş gibi hiç aklıma gelmezdi boyle

Şok şok şok! Anlattığınıza göre siz evliyken de meyli varmış size. Siz dahil kimse farketmemiş. En ufak bir şekilde yüz verirseniz bütün ihale size kalır gibi geliyor.

Eski eşinizi üzmek için onu baştan çıkarmaya çalıştığınızı ve eve aldığınızı söyleyebilir. Mesajlar ve varsa başka deliller bunları saklayın.

Bu düşüncelerinin asla olmayacağını kesin bir dille belirtip irtibatı kesin.

Allah yardımcınız olsun.

Ohaaa iğrenç ya kendisi evli bi de yazık

Bence kimseye açıklama yapma istiyorsan şikayette bulun millete dert anlatıcam diye başın ağrımasın bu cesareti bulan sana iftira atma cesaretini de bulur sen kötü olursun ..
En iyisi evine mahkeme kağıdı yollamakta kanıtlı açıp okuduklarında sana laf etme fırsatları olmaz ..
Kanıtla kanıtı görünce iftira atma fırsatları olmaz yoksa senden önce davranırlar bence ..
Gerekirse kanıt için yüz yüze görüşmeden mesajlaş .
Edepsiz adam Allah yardımcın olsunnn ..

ben gerçekten napacami bilemiyorum o kadar muhteşem Bi ailesi barkı anlatamam eşim vardı Bi kötü olan o da beni hep döverdi hakaretler falan bu adam ne zaman dur böyle düşünüyor anlayamıyorum ve ailesine çok üzülüyorum gül gibi karısı nur gibi evlatları var mesajlar duruyor zaten acaba eski eşime ailesine durumları anlatsam mi sıcağı sıcağına bide korkuyorum anlatsam kan dökülür herkes birbirine girer anlamasam bu adam umutlanma ak kapıdan gitmicek ortada kaldim

ya çok korkuyorum biri mezara biri hapise kalanlar perişan kafayı bozacak bu kadar yıl oldu daha bir kere bile dokunmadı birbirimize bayramlarda bile tokalaşmak o kadar sakınan Bi insan Di yada öle gösterdi bugün elimi tutup sarılmaya çalıştı bana da aklıma geldikçe ağlıyorum midem bulaniyor

Kimseye söyleme sakın. Tüm bağını kes.
Elinde birşey varsa sakla.

Sana örnek vereyim: üniversitede 4lü kız grubuyduk. Sevgilerimizi bilirdik aynı şehirde olduğumuzda hepbirlikte gezerdik. Birgün bu gruptan kız arkadaşımın sevgilisi internet üzerinden bana açıldı. Ben şok oldum hemen engelledim ve tüm ilişkimi kestim. Yazışmaları da diğer iki kız arkadaşımıza gönderdim. Onlar da şok oldu ve konuyu kapattık. Aradan iki yıl geçti ve kız nişanlandı. Nişandan sonra kız messanger yazışmalarından nişanlısının iki çocuklu bir avukatla birlikte yaşadığını öğrendi ve ayrılacağını aynı zamanda bilgisayarındaki eski yazışmaları getirmek istediğini söyledi. Ben de diğer iki kıza danışarak ve ayrılacağına güvenerek iki yıl önce bana da uygunsuz şeyler yazdığını söyledim.
Zamanında konuşmaların ekran görüntülerini attığım iki arkadaşım dahi biz öncesini bilmiyoruz emin değiliz diyerek geri çekildi. Ve suçlu ben oldum kız da nişanlısı ile barışarak evlendi.

Pardon da siz boşanmışsınız abisiyle hala bu kadar münasebet neden? ne alaka baba dururken kaynınız ilgileniyor görmeye geliyor falan zaten babasına gönderdiğinizde görür neden ayrıca size geldi hep hem de eltiniz olmadam niye kaynınızla o kadar görüşürken elti yok ortada?

ne demek sevgililer gününde karısına yüzük almış size de 5 taş almış ne münasebet ne parası ortak olabilir kaynınızla ve olsa bile insan sevgililer gününde bana 5 taş ne alaka demez mi?

ortada zaten fazla samimiyet var yani hiç farkında değildim demeyin şimdi görüşürsem ailecek eltimle falan da görüşürdüm tek gelip gitmeler nedir? sonra da kaynım bunu dedi çok mu sürpriz oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…