- 3 Nisan 2014
- 36.199
- 147.645
- 798
- Konu Sahibi Angellinne
-
Elti ne yemiş içmiş neyin kafasında ??? Seni sever sana kıyamaz sen iste , ben istedim olmadı neyin kafası gerçekten ???haklısın bende öyle yapıyorum ya Bi gün yemeğe gittik ailece karısı bise istedi yapmadı sonra elim bana işaret etti sen iste diye ben istedim hemen oldu yazık elim de abin sana kıyamaz her istediği yapar dedi şimdi taşlar oturuyor yerine biz çok yakındı abi kardeş gibi hiç aklıma gelmezdi boyle
Kimseye söyleme sakın. Tüm bağını kes.
Elinde birşey varsa sakla.
Sana örnek vereyim: üniversitede 4lü kız grubuyduk. Sevgilerimizi bilirdik aynı şehirde olduğumuzda hepbirlikte gezerdik. Birgün bu gruptan kız arkadaşımın sevgilisi internet üzerinden bana açıldı. Ben şok oldum hemen engelledim ve tüm ilişkimi kestim. Yazışmaları da diğer iki kız arkadaşımıza gönderdim. Onlar da şok oldu ve konuyu kapattık. Aradan iki yıl geçti ve kız nişanlandı. Nişandan sonra kız messanger yazışmalarından nişanlısının iki çocuklu bir avukatla birlikte yaşadığını öğrendi ve ayrılacağını aynı zamanda bilgisayarındaki eski yazışmaları getirmek istediğini söyledi. Ben de diğer iki kıza danışarak ve ayrılacağına güvenerek iki yıl önce bana da uygunsuz şeyler yazdığını söyledim.
Zamanında konuşmaların ekran görüntülerini attığım iki arkadaşım dahi biz öncesini bilmiyoruz emin değiliz diyerek geri çekildi. Ve suçlu ben oldum kız da nişanlısı ile barışarak evlendi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?