UTANÇ

Elinde delil olacak ne varsa herseyi sakla.emin olduktan sonrada herkese söyle..yazık..çok yazık..ne gunlere kaldık allahımmm.evede alma o seref yoksununu..

Kusura bakmayın ama yaşnız yaşayan bir kadın nasıl olur da sürekli çocuk bahanesiyle evine alır? Bana bu hç masum gelmiyor . Madem öyle eşiyle gelsin . Adam olan eşiyle gelir geldiğinde sana sağdan aoldan laf gelmesn sen huzursuz olma diye. Ben siz de buldum suç? Ben aynı durumda olsam, eşimin kardeşini , ablamın eşini eniştemi, kayın pederimi hatta kendi erkek kuzenlerimi bile bu sıklıkta eve almam.

Kanıt olmadan ağzını açma. Yoksa o şerefsiz bana göz koydu diye iftira atar. Ve karısı anası babası eski kocanda ona inanır.

Eğer ararsa ses kaydı yap.

Ohaa artık.. Yanımızda gözünü açana bile güvenemkyecegimiz bir zamana denk düştük. Gerçi güvenmeyelim de erkek erkektir.
5tas olayini anlamadim,ne hakla alıyor eski kaynın sana ? Hani eve pirinc lazımdı aldı gibi biseyde degil
Cok enteresan ve iğrenç bir yer oldu bu dünya.

Adamın kendi ailesinin bile bilmediği evi varmış. Niye bu kadar şaşırdınızki şerefisizliğine?
Sırf bunun için bile mesafe koyulurdu. Her yeğen bahane edip gelmelerine sınır koyulmalıydı..

Bundan sonra da yapabilirseniz görüşmeyin. Bir daha mesaj atarsa herkese söylemekle tehdit edin. Devam ederse eski elti ve kv ye atın mesajları..

18 yaş altıysa normal, üstüyse anormal.

Adam sana hep ilgiliymis. Kocan dururken sevgililer gününde kocanın abisinden 5 taş kabul etmek bosandiktan sonra elin adamni eve kabul etmek akla mantga sgmiyor kusura bakmayın.

Dünyanın çivisi çıkmış.
Sizin utanacağınız bir şey yok,kaynınıza yazıklar olsun aklından bunlar geçtiği için!!
Siz de samimiyeti ayarlayamamışsınız bazı durumlarda.
Bir daha da asla yüz yüze gelmeyin.

Son düzenleme:
ailesne anlattığınız da
yüz vermedim diye laf çıkartıyor derse ya da o davet etti derse birşey ispatlayamazsınız
bence hiçbir şey anlatmayın ama birdaha görüşmek istemediğinizi de belirtin

İnsanlık insanlıktan çıkmış kimseye güven olmuyor resmen. Herkese anlatıp rezil etmen lazım ama kimse sana inanmaz şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…