UTANÇ

Aynen bende onu yazacaktım bakınca hatıtladım zaten konu sahibi daha haziran başında eşiyle tartıştıklarını yazmış ama ortada çok mühim birşeyde yok yine sonra kaçıp gitmek istorum uygub bir şehir var mı diye sormuş hala evli. Ne ara ayrıldılar da çocukla ne ara iki aydan da kısa sürede düzen kurdu ne zaman resmi olarak boşandı ki bence resmi olarak bile boşanmadı. Ne ara kayın sürekli eve geldi gitti bu olaylar oldu bu kadar kısa sürede ve sürekli kaynın ilgisinden söz ediyor burada yok yemeğe falan gidince elti kocasından birşey isteyince masaya getirtmiyormuş da elti konu sahibine sen iste diyormuş o zaman kaynı söylüyormuş ee eşi nerede bu arada ne alaka ağabeyimden sen istiyorsun demiyor o zamanlar ya da konu sahibi sorgulamıyor gerçi sevgililer gününde kaynından 5 taşı kabul eden biri var ve yine eş.kişisi ne alaka dememiş bir tek bana mı garip geliyor bu olaylar

Adam karısına tek taş hediye alacak sevgililer gününde yengesine 5 taş hediye edecek. Kadın elti kişisine ve eşine tavır koymayacak . Mide ameliyatı mı oldunuz ailecek? Nedir bu genişlik?

Son düzenleme:
hesapları ortak bile olsa kaynın sana 5taş falan alamaz. Adamın karısı demez mi ona da kocası Alsaymış herkesin çocuğu çoluğu kendine göre harcaması var. Hesabınız ortaksa hak geçmesin istiyorsa kardeşine söyler oda sana aynı yüzükten alır. Ama kaynın alamaz. Valla benm kocam gidip yengesine bilezik yüzük falan almaz alamaz. Kaynımda gelip bana yüzük takamaz. Herşeyin üslübu , oluru vardır. Öyle saf saf ben anlamadım niyetini demenize mana veremedim

Son düzenleme:
Kaynina çocuk falan teslim etme sana kizip cocuklara bisey yapabilir ahlak yoksunu neler duyuyoruz haberlerde, net ol senden böyle bir şey beklemezdim abi çok ayıp ettin de,uzatirsa eski kv ve kp ne durumu anlat tüm iletişini kes kendi hayatını kur hepsini sil, ayrıca yüzük falan çok abes eltinin isteyip olmadığı senin isteyip olduğu şeyde ayrı abes

Ne ara boşandınız da çocukların velayeti belli oldu da çocuklar babaya gitti?

Kaynınızla neden bu kadar samimisiniz?
Kaynınız ne sıfatla size beş taş aldı?

Kaynınızı evde kimse yokken eve alıyorsunuz sonra da elimi tuttu sarıldı felan diyorsunuz madem böyle bişey yaptı basaydınız çığlığı kaynınızı rezil edeydiniz.

Siz resmen kaynınıza davetiye çıkarmıssınız suçun büyüğü sizde ! Ayrıca konunun gerçek olduğunda inanmıyorum..

Üstelik haziran ayında evliymişsiniz. İki ayda Hemde adli tatildeyken ne çabuk boşanabildiniz?
İyi yakalamışsınız gerçekten ne ara boşandı ne ara kaynı evine sık girer çıkar oldu bu kadar olay yaşandı. Başta neden demiyor sen hangi cüretle bana yüzük alırsın. Ayrıca bir kadın mutlaka hisseder karşı taraftan farklı bir alaka görürse.

Benim kaynım da dünya iyisidir ancak asla öpmem tokalaşırız evime de eşim yokken kessen gelmez bende zaten kesinlikle sokmam ne münasebet. Bir de beş taş alacak ooo konu sahibi bizi kekliyor herhalde bir de boşandım diyerek

Kayının kimsenin bilmeyip senin bildiğin bir evi olması... Be kadın hiç mi demedin karın bilmezken bana ne sıfatla söyledin bu evi? Evet sapık art niyetli cok ama sizin konuda sizin tavizler iz çok fazla.. Ve Mune yi çağırmak istiyorum eski konularınızla çelişki var haziranda adli tatilde boşandınız vs garip

Konu sahibi ortada yok yalnız kızlar konuyu açmış kaçmış canı sıkıldı böyle konu açtı herhalde ya da asıl onun kaynına ilgisi var. Yoksa hiç normal değil yani anlattıkları ki bence eşiyle de ayrı değil. Haziran sonundan şimdiye nasıl boşanır bir insan çalışmaz etmezken nasıl ayrı ev açar yok kaynım eltimin dediğini yapmazdı ben derdin yapardı yok 5 taş aldı ee bu arada eş kişisi ve elti ne alaka demiyor tabii bizde yedik!!

carpitmayin lütfen zaten görüşüyorum elimle sürekli hiç koparmak bağları kazanç ve para ortak olunca birine ne alınırsa diğerine aynısı alınıyor ne ben şüphe ettim ne eşim akşam abi dedim şahıs eşimi aradı yarın hazır olsun sabah gidecek diye yanımızda elimde vardı tek gitmedim ayrımcılık hiç olmadı bizde anlayamadım yeğenlerim çok düşkündü gelip almasına bırakmasına bise diyemedim abim diye arardı nerden bilebilirdim gelip gittiğini kayinvalidem ve elimden hiç saklamazdim haberleri olurdu hep

Zaten konunun başında ısrarla eski konuları karıştırmayın diye belirtmiş.
O kadar çok üstüne düşmüşki eski konuların, merakımdan girdim baktım.
Var bi gariplik

Konu yine "sen mi yüz verdin acaba"ya dönmüş.
İnanılır gibi değil.

Sen kendini korumaya bak konu sahibi.
Sözde abi bi adım daha ileri götürmeye kalkmasın mevzuyu sakın.

Millete de anlatma bence.
Kesinlikle senin başın ağrır işin sonunda diye düşünüyorum.

Bi arkadaşın falan, güvendiğin biri bilsin ama
Nolur nolmaz.

eşimle anlaşmalı boşandı dava açtık iki gün sonra boşandık 1 ayı geçkin biraz dayanamadım artık yaptıklarına aldatma dayak hakaret hepsi içinde Bi bakıyorum mükemmel Bi insan Bi bakıyorum çok kötü katlanılmaz ne yaptığı konuştuğu belli değil her zaman ben kötü oluyorum gözünde boşandıktan sonra çok istedi birleşmeyi ama kabul etmedim şuanda kayinpederimin evinde oturuyorum çocuklarımla bakıyorlar bize bağımız koparmadik eski sesim kv kp hep gelip giderler çocuklar için eksiklerimi alırlar falan yoksa ben bu şehirden daha uygun bir yere gidecektim bırakmadılar biz bakarız çalışma dediler çocuklarıma küçük biraz idare et em böyle kaynim dün geceden beri aramıyor zaten hiç cvp vermedim kovdum evimden de ben kötü biri değilim eski eşimle severek evlendik ve severek boşandım o ne yaparsa yapsın sevgim bitmedi kalbim de yeri var ama mantığım kabullenemiyor bu yüzden abisi yüzünden ona çok üzülüyorum başkasıyla evlense belki o kadına da göz koyacak

Hanımefendi sevgililer gününde alınan 5 taştan sözediyoruz ne alaka kime ne alınıyırsa öbürüne de alınıyordu yahu sizin eşiniz var ne münasebet özel bir gün ve karısına aldığı hediyeden niye alsın ya eşin nasıl ne alaka demiyor ortak paraysa iki.tarafta payını alır herkes harcamasını ayrı yapar.

Hadi onu geçtim 2 günde boşanma olmaz dava açılır açılmaz ve nerede kalıyorsunuz ki çocukla tek mi.yaşıyorsunuz? ailenize gitmediniz mi? o kadar kısa sürede bu kayın niye eve tek geliyor çocukları alıyor eve giriyor vs..

Niye eltiniz gelmiyor ya da siz neden eşini de niye getirmedin demediniz..hep beraber bir yere gidiyorsunuz aynı şeyi elti istiyor yapmıyor siz istiyorsunuz yapıyor ve eltide kocada ses çıkarmıyor çocukları neden eşiniz almıyor? ben kaynımı tek eve sokmazdım saçmalıklar silsilesi ne ara oldu bu kadar olay??

ben kimse yokken evime sokmadı hiç dün girdi sadece elim de geliyordu kv de bu adam assa da bekliyordu çocukları alıyordu geri bırakıyordu arayıp soruyordu eksik varmi napiyosunuz gibi baştan beri diyorum ya size abi gibi yaklaştı anlamadım hiç bir harcamalar ayrı değil altın VS asla ayrı alınmaz o gün almaya gittimizde elimde vardı zaten o da kendisine yüzük almış beni aldıkları günde aldığı yüzükleri yaptırmış teslim alacaktı ben ne yüz verdim ne kuyruk salladım aklımın ucundan bile geçmedi İstanbula ev almış haberim yoktu benim ama eşim ve ailesi biliyordur kimse saklı gizli bise yapamıyor bu ailede ama saklı aldıysa da bilemem ve benim asla ona karşı onun hissettikleri gibi hissim. olamaz boşanmaya gelince anlaşmalı olunca hemen bosuyolar iki üç gün içinde öğrenin de gelin ve tatil değildi biz bosandimizda şu ay diyemem bilinebilirim ben size akıl danisiyorum siz açık atıyorsunuz lütfen laf yapmak yada yorum yapmak için yazmayın istemiyorum

eşinizle aranızdaki sorunlar neydi..konularınız bilmiyorum..ama bu adamın size karşı bu duyguları vardıysa..eşinizle de aranıza girmiş olabilirmi diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…