- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
- Konu Sahibi Angellinne
sevgililer gününde eşin abisinin beştaş alması ne alaka?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayrıca 8 haziran da konu açmışsın
Kaçıp gidicemm buralardannn sonra
21 hazıran tekrar konu açmıssın Eşimden ayrıldım ek iş arıyorum... konuların bunlar.Söyler misin her şey nasıl bu kadar hızlı gelişti? Çok merak ettim
İyi yakalamışsınız gerçekten ne ara boşandı ne ara kaynı evine sık girer çıkar oldu bu kadar olay yaşandı. Başta neden demiyor sen hangi cüretle bana yüzük alırsın. Ayrıca bir kadın mutlaka hisseder karşı taraftan farklı bir alaka görürse.Üstelik haziran ayında evliymişsiniz. İki ayda Hemde adli tatildeyken ne çabuk boşanabildiniz?
Benim kaynım da dünya iyisidir ancak asla öpmem tokalaşırız evime de eşim yokken kessen gelmez bende zaten kesinlikle sokmam ne münasebet. Bir de beş taş alacak ooo konu sahibi bizi kekliyor herhalde bir de boşandım diyerekNe ara boşandınız da çocukların velayeti belli oldu da çocuklar babaya gitti?
Kaynınızla neden bu kadar samimisiniz?
Kaynınız ne sıfatla size beş taş aldı?
Kaynınızı evde kimse yokken eve alıyorsunuz sonra da elimi tuttu sarıldı felan diyorsunuz madem böyle bişey yaptı basaydınız çığlığı kaynınızı rezil edeydiniz.
Siz resmen kaynınıza davetiye çıkarmıssınız suçun büyüğü sizde ! Ayrıca konunun gerçek olduğunda inanmıyorum..
carpitmayin lütfen zaten görüşüyorum elimle sürekli hiç koparmak bağları kazanç ve para ortak olunca birine ne alınırsa diğerine aynısı alınıyor ne ben şüphe ettim ne eşim akşam abi dedim şahıs eşimi aradı yarın hazır olsun sabah gidecek diye yanımızda elimde vardı tek gitmedim ayrımcılık hiç olmadı bizde anlayamadım yeğenlerim çok düşkündü gelip almasına bırakmasına bise diyemedim abim diye arardı nerden bilebilirdim gelip gittiğini kayinvalidem ve elimden hiç saklamazdim haberleri olurdu hepPardon da siz boşanmışsınız abisiyle hala bu kadar münasebet neden? ne alaka baba dururken kaynınız ilgileniyor görmeye geliyor falan zaten babasına gönderdiğinizde görür neden ayrıca size geldi hep hem de eltiniz olmadam niye kaynınızla o kadar görüşürken elti yok ortada?
ne demek sevgililer gününde karısına yüzük almış size de 5 taş almış ne münasebet ne parası ortak olabilir kaynınızla ve olsa bile insan sevgililer gününde bana 5 taş ne alaka demez mi?
ortada zaten fazla samimiyet var yani hiç farkında değildim demeyin şimdi görüşürsem ailecek eltimle falan da görüşürdüm tek gelip gitmeler nedir? sonra da kaynım bunu dedi çok mu sürpriz oldu
Aynen bende onu yazacaktım bakınca hatıtladım zaten konu sahibi daha haziran başında eşiyle tartıştıklarını yazmış ama ortada çok mühim birşeyde yok yine sonra kaçıp gitmek istorum uygub bir şehir var mı diye sormuş hala evli. Ne ara ayrıldılar da çocukla ne ara iki aydan da kısa sürede düzen kurdu ne zaman resmi olarak boşandı ki bence resmi olarak bile boşanmadı. Ne ara kayın sürekli eve geldi gitti bu olaylar oldu bu kadar kısa sürede ve sürekli kaynın ilgisinden söz ediyor burada yok yemeğe falan gidince elti kocasından birşey isteyince masaya getirtmiyormuş da elti konu sahibine sen iste diyormuş o zaman kaynı söylüyormuş ee eşi nerede bu arada ne alaka ağabeyimden sen istiyorsun demiyor o zamanlar ya da konu sahibi sorgulamıyor gerçi sevgililer gününde kaynından 5 taşı kabul eden biri var ve yine eş.kişisi ne alaka dememiş bir tek bana mı garip geliyor bu olaylar
carpitmayin lütfen zaten görüşüyorum elimle sürekli hiç koparmak bağları kazanç ve para ortak olunca birine ne alınırsa diğerine aynısı alınıyor ne ben şüphe ettim ne eşim akşam abi dedim şahıs eşimi aradı yarın hazır olsun sabah gidecek diye yanımızda elimde vardı tek gitmedim ayrımcılık hiç olmadı bizde anlayamadım yeğenlerim çok düşkündü gelip almasına bırakmasına bise diyemedim abim diye arardı nerden bilebilirdim gelip gittiğini kayinvalidem ve elimden hiç saklamazdim haberleri olurdu hep